Master ing Republik Ceko

prague photo

Umum lan pribadi universities Republik Ceko ora mung sarjana, lan program master. Njaluk gelar master bisa rong taun. Ing univèrsitas umum kanggo sinau hard, nanging yen sampeyan ngerti Czech, latihan bakal free.

Apa siswa manca sing banget populer ing program spesialisasi "Ekonomi", "Finance" lan "Teknologi Informasi". malih, Wis kesempatan kanggo nampa diploma pindho - contone, saliyane sinau manajemen IT. kanggo wong-wong, sing kepengin kanggo dadi ora mung pakar ageng ing lapangan kang, nanging uga kanggo nggawe karir vertikal, a diploma pindho bakal banget migunani.

Dina iki, Republik Ceko aktif ngembangaken program latihan kanggo siswa manca, kalebu kesempatan kanggo sinau ing TC, yen pelamar wis gelar sarjana.

Mlebet Ceko Master pilihan, menyang spesialisasi milih saka ana duwe gelar sarjana. Ukuran paling penting dianggep dadi ing maringaken ujian mlebu. mangkono, panentu kanggo sinau ing Master ing Republik Ceko, sukses terus iku bisa kanggo terus lan kanggo nambah kawruh lan skills in beluk sing, utawa sinau industri rampung anyar.

Mlebet jurusan Master, sampeyan kudu duwe certificate saka nostrification diploma Panjenengan. Njaluk iku bisa ing sembarang universitas negara Ceko. Proses iki bakal njupuk ing paling 60 dina.

Miturut nostrification tegese mriksa selaras karo kawruh ana ing saben disiplin sinau syarat sistem pendidikan Czech.

Kajaba iku, iku penting, supaya ngerti in Czech, paling, tingkat B2.

Ing mayoritas Ceko universities kanggo, diwenehi gelar master ing Seluk-beluk milih, wis dilatih kanggo rong taun. mangkono, Highly seng di pengeni, latihan sing njupuk Panggonan ing full-time. Kadang iku bisa kanggo sinau pamulangan ing wangun adoh, nggunakake sumber daya ing Internet. Kanggo calon saka luar negeri, iku kudu eling, sing diwenehi visa pelajar sing perlu dilakoni iku kanggo lulusan full-time.

Saben universities Czech duwe hak kanggo nyetel istilah dhewe reception saka dokumen saka pelamar kanggo program master. Biasane, informasi bab deadline kasebut ing situs saka universitas milih, nanging ing cilik saka pitakonan tambahan, luwih apik kanggo hubungi Staff institusi, amarga aturan umum babagan pangakuan dokumen ing sekolah Czech ana.

Mlebet ing Profesi milih bakal kanggo pass ujian. Ora Matter, kang khusus kasebut ing gelar ing sarjana. titik, kanggo kawruh cukup, kanggo njupuk ujian kanggo Bachelor milih kanggo beluk training luwih. Minangka tes pambuko bisa digunakake ing wangun ujian test, lan Interview lisan kanggo diakoni.

Education in master Czech liwat ing sistem Bologna. mulane, mahasiswa, apa, Contract utawa panggonan budget kang claims, Wis hak ngluwihi pasinaon kanggo liyane taun, yen perlu.

sumber: studyglobe.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!