Graduate in Finland: training negara

finland photo

Graduate in Finland kanggo Rusian wis akeh kaluwihan. sinau, kaya kanggo pindhah kanggo universitas lan program apa sing dianggep paling adiluhung.

Education in degree master ing Finland liyane asring free. malih, pambuko ujian ora kudu njupuk - pilihan ing basis saka dokumen diajukake. plus, Wis kesempatan kanggo aplikasi kanggo beasiswa saka Universitas. Learning bisa Inggris, lan rong taun kanggo njaluk gelar master.

liyane bab, yen sampeyan pengin njaluk MBA. Tuition ing program kuwi kudu mbayar - bab 18 ewu. euro. Best dianggep Helsinki School of Economics, ngendi sampeyan bisa njaluk lan MBA, lan gelar sarjana utawa gelar master ing Ilmu Ekonomi lan bisnis internasional. bebener, ing program sarjana lan master Range gambar ing Inggris ora dadi amba, loro in Finnish.

gelar Master ing bisnis uga bisa dijupuk ing Universitas Jyväskylä, Universitas Vaasa lan Swedia School of Economics Administrasi Bisnis Hanke.

Langkah dening langkah sing pengin diketik Master ing Finland:

  1. The 2009 , Kabeh sistem saka universities Finnish iki reformasi, akeh wong sing digabungake karo saben liyane. Ing jalur iki proses konversi ora rampung, supaya sampeyan kudu nggunakake informasi sing paling anyar lan cocog. iki, hubungi Mentri Pendidikan saka negara.
  2. Sawise milih universitas, nemtokake Deadline. Various sekolah nyetel istilah dhewe saka recruitment mahasiswa, nanging ing paling kasus iki ana sak setengah kapindho November lan Januari.
  3. Yen program sing dipilih, training kang digawa metu ing Inggris, kudu pass ujian internasional, diwenehi certificate cocog, nyantosakaké kawruh. istiméwa katon kahanan, yen mahasiswa wis nampa pendidikan ing Inggris.
  4. Skor rata-rata sakabèhé kanggo kabeh disiplin saka aplikasi kanggo diploma Panjenengan uga penting. Saben institusi mranata dhewe skor minimal maringaken sawijining.
  5. Sampeyan perlu kanggo mindhah Panjenengan pintêr lan gelar sarjana ing Inggris, translation Notarized. Ing neruske proses University mesthi bakal nyuwun asli saka dokumen iki lan netepke tundhuk subjek sinau sistem pendidikan Finnish.
  6. Sawetara pawiyatan luhur nampa siswa ing basis saka dokumen ditampa, wong mbutuhake panggolekan ujian kualifikasi tambahan. mangkono, taun iki ujian iki dianakaké ing negara, lan preduli saka warga negara saka mahasiswa mangsa, kanggo sawijining layang kudu ngunjungi negara kasebut, utawa njupuk langsung ing Finland. Yen sampeyan ora warga Uni Eropah, banjur kanggo riko kuwi kanggo negara perlu kanggo visa pelajar.
  7. apa, ing basis budgetary utawa perjanjen apa rencana kanggo sinau, kudu konfirmasi stabilitas financial lan kasedhiyan dana kanggo Tetep ing Finland. Nanging, akeh program master kurban Beasiswa kanggo profesional saka negara, negara non-EU.
  8. Saliyane nyediakake gelar sarjana, sampeyan kudu konfirmasi pengalaman karya ing spesialisasi milih.
  9. aplikasi kudu langsung menyang institusi milih, Isi formulir elektronik sing diwenehake dening.
  10. Ing cilik saka enrollment, sampeyan kudu njupuk metu insurance lan visa pelajar.
  11. Sampeyan perlu kanggo njlentrehake, mesthekake apa SMA milih siswa internasional karo omah ing hostel a, utawa goleki panggonan kanggo tetep piyambak. Ana saperangan khusus.
  12. On rawuh ing Finland kudu ndhaftar stasiun polisi cedhak lan diwenehi ijin panggonan.

sumber: studyglobe.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!