Master ing Jerman: training in Inggris lan Jerman

bonn photo

Master ing Jerman ana ora ing saben universitas lan College. sinau, Kursus Apa bisa liwati ing Inggris, lan utamané diakoni kanggo wong-wong mau.

Ing babagan setengah saka universities Jerman bisa diwenehi gelar master. Butuh siji utawa loro taun gumantung ing spesialisasi milih. Nalika nampa manungsa waé pituwas ora mung ing asil ujian ing basa Jerman, nanging uga ing evaluasi jurusan sarjana, utamané sing subjek, sing cocog kanggo program Master milih.

Sampeyan bisa mangerteni Jerman lan ing program MBA. Wiwit negara aktif melu ing hubungan internasional, Akeh program iki ana ing Inggris. bebener, paling MBA Jerman adiluhung punika kawon Inggris lan Amerika Serikat, nanging luwih murah, lan diploma saka universitas Jerman kondhang lan dihormati bakal katon luwih apik ing kothak ringkesan, saka jeneng salah sawijining universitas kang ora dimangertèni ing negara, endi tradisi pendidikan bisnis kuna. malih, ing Jerman program universities ana, pangrembakan dipunlampahi kaliyan pawiyatan luhur liya, kalebu AS lan UK. Sekolah bisnis Jerman paling dianggep Mannheim Business School, HHL Leipzig Graduate School of Management, WHU - Otto Beisheim Graduate School of Management в Фаллендаре, European School of Management lan Teknologi ing Berlin lan GISMA Business School ing Hannover.

Ngetik magistracy ing Jerman kanggo wong saka negara liya cukup nyata. Iki mbutuhake kasedhiyan Jl pendidikan sing luwih dhuwur (Baccalaureate) dening beluk, profil kang jejer kanggo cawang pilihan tematik lulusan program Panjenengan. sing, kanthi gelar ekonomi, Sampeyan bisa ndhaftar kanggo program master, gadhah ekonomi, tinimbang engineering utawa jurnalisme. Ing universitas Jerman karo iki kabeh strictly. Sampeyan uga kudu pass test language in Inggris utawa Jerman - gumantung, apa basa sing milih piwulang.

Sampeyan uga kudu nyedhiyani vitae kurikulum, ringkesan razvёrnutoe, surat lan Rekomendasi saka universitas, kang njupuk Panggonan ing learning ing program seng durung lulus. Ing sawetara kasus, sampeyan kudu tambahan pass Interview lisan.

Education in Germany kanggo lulusan ing Jerman wis ditondoi dening, sing mahasiswa sing diwenehi jumlah gedhe saka karya sawijining. A akèh wektu, sampeyan kudu nglampahi ing perpustakaan. Iku utamané angel kanggo wong manca, kang ora dikenal uga ing Jerman. Dianjurake sadurunge arep ngencengi iku nganti tingkat akademisi.

Liyane fitur - assignments nulis Komplek, kanggo nepaki sing perlu lan njelajah akeh jurnal sastra beda. Ing accounting semester kanggo loro karya sing diserat kanggo saben subjek.

cathetan, sing watesan umur mlebet magistracy ora. Panjenengan bisa ana lan 30, lan 40 lan malah 60 taun. Ing Jerman mutusaké kanggo njaluk gelar master sawise 30 taun, nalika wis ana lan pengalaman, lan kawruh ing lapangan tenan sing.

Yen kita pirembagan babagan prices training, sing Ngartekno ngisor, sukses saka negara Eropah. Ing cilik saka, nalika mahasiswa lumebu Grant utawa jumlah, universitas ora kudu mbayar. Ing kasus langka, iku uga mung daya ragad Komisi sapisan taun ing jumlah 300-500 euro. Nanging, yen mahasiswa wis dipuntampi ing jurusan master ora kanggo Grant utawa jumlah, latihan bisa biaya 30 000 euro kanggo rong taun.

Education in Germany dianggep dadi adiluhung, mulane, ditampa ing negara iki gelar Master kang, gain dhasaran kanggo karir sing mbokmenawa. Iki bakal mbantu kanggo golek proyek apik, lan pisanan kanggo entuk posisi dhuwur, uga menehi kauntungan competitive nyoto.

sumber: studyglobe.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!