Graduate in Netherlands: training in Walanda

netherlands photo

Graduate in Netherlands (Walanda) banget populer karo siswa manca. sinau, universitas saranake kanggo milih, Apa basa sing mulang lan program sing perlu kanggo diakoni.

Kanggo nindakake duwe universitas Master Walanda Jl profesional lan sarjana bisa tanpa ujian ngleboke. Sawise taun utawa rong, sampeyan bisa njaluk gelar master. Saklawasé setengah saka program kabeh Master kang ana Inggris, supaya Master Walanda dadi misuwur antarane manca.

Learning bisa lan universities ilmu Applied, lan universities akademisi. Ing emphasis anyar ing riset, lan karo jurusan kuwi banjur bisa pindhah menyang lulusan sekolah.

Education biasane mbayar (ing rata-rata, 7-20 ewu. saben taun), nanging ana Beasiswa. contone, universities kuwi, minangka Universitas Amsterdam (Uva), Free Universitas Amsterdam (VU), Universitas Twente lan ing Universitas Eindhoven kurban ngawèhaké, kang rampung surat latihan siswa wasis, lan Universitas Tilburg lan Leiden bisa mbayar munggah 75% kabeh biaya, nglibatno lan latihan, lan akomodasi.

Guru master of universities ilmu Applied ing Panggonan pisanan kanggo berkembang skills profesional saka mahasiswa, nambah kepinteran ing lapangan milih. Uga ngijini pangembangan macem-macem Clinical (arah medical) lan Techniques analitis (kanggo matématikawan, ngirit, Kewangan, auditor, etc.). Undergraduates bantuan nyiapake kanggo wutah luwih ing lapangan milih, nyedhiyani kesempatan dadi competitive ing pasar pegawe.

Paling lulusan program melu kelas sore, amarga akeh mahasiswa sing wis digunakake ing Profesi. rencana iki ngidini sampeyan kanggo laku test nampa kawruh ing universitas. Training luwih ing paling setahun.

Universities Research

universities Academic menehi undergraduates kawruh lan skills, perlu kanggo riset sawijining ing disiplin ngelmu, utawa ing persimpangan saka sawetara.

Nawakake sawetara saka sudhut jinis program learning:

  • Academic nyawisi kanggo pekerjaan fundamental;
  • pengarepan kanggo melu ing riset dianjurake kanggo milih arah riset;
  • program pendidikan kanggo sing, sing jangka kanggo bisa dadi guru ing sekolah.

wektu minimal latihan - setahun. program Research lan pendidikan, lan Master Agronomy, Ilmu alam, matématika, engineering njupuk 2 taun. Study ing lapangan medical (preduli saka profil) terus 3 taun.

Master derajat pawiyatan luhur ing Walandi sing dikenali ing donya, lan ing donya peringkat kanggo kualitas / rega pendidikan sing luwih dhuwur ing 2015 , Wilayah iki njupuk 3 Panggonan. Akeh SMA lokal sing ditingkat antarane ndhuwur 200 ing donya. Coba pawiyatan, aturan gelar master ing Inggris ing Walanda.

Universitas Leiden - institusi riset, lumaku wiwit 1575 taun. Master punika kacathet, sing siswa manca bisa nampa Beasiswa, kang nutupi saka 25% dana kanggo latihan, nganti lengkap pembayaran saka kuliah Fees +10 000 accommodation €. Supaya kanggo nawarake proyek iki sampeyan kudu dadi antarane 10% sing paling apik ing Seluk-beluk sing, lan ora dadi warga EU. Murid-murid sing ana pilihan 80 program master.

Universitas Amsterdam - satunggal tuwa. Founded: 1632 taun. Nawakake liyane 100 program master. Iki salah siji saka papat universitas "lengkap", endi, senadyan sawetara saka sudhut program, emphasis punika ing kualitas pendidikan, ora kabutuhan pasar pegawe. Master of-wong manca bisa njaluk beasiswa kanggo taun, karo kamungkinan saka extension (yen program rong taun).

Eindhoven Universitas Teknologi - universitas relatif enom, didegaké ing 1957 taun. Nawakake toko 30 program Master ing Inggris. Ana sawetara Beasiswa khusus kanggo mahasiswa manca sukses. Ing akeh Enterprises Eindhoven, apa ing lingkup teknologi dhuwur. mahasiswa cukup gampang kanggo nggoleki wektu travel part-wektu Magistracy.

sumber: studyglobe.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!