Graduate in France

paris photo

lulusan mahasiswa ing Prancis yaiku pihak sing paling populer, sawise latihan ing AS lan UK. Sing bisa ndhaftar ing program master, uga jinis apa ana, kita marang ing kaca iki.

ing, sing wis duwe jurusan universitas, kudu nimbang pilihan saka gelar master. program Master kang saka rong jinis - riset lan profesional. First pas, sing kasengsem ing riset, karya ilmiah lan analitis. Kanthi diploma ora kudu lunga menyang ilmu utawa mulang ing universitas - lulusan sing nyewo ing organisasi non-profit, contone, PBB utawa Bank Donya. kanggo wong-wong, sing laku nyedhaki, bisnis lan produksi, bakal migunani kanggo program profesional, kang kudu kalebu saka 3 kanggo 6 sasi internship ing perusahaan.

Dhewe worth Program MBA. Dina iki, padha kurban sawetara universities anjog, kalebu Inggris. Yen kowe ora wedi saka kompetisi lan pengin sing paling apik ing paling, banjur goal ngirim dadi INSEAD sekolah bisnis adiluhung. Panggonan dhuwur ing peringkat uga njupuk sekolah bisnis HEC Paris lan ESCP-EAP. INSEAD Alumni, utamané sing, sing sinau kanggo program basa, sawise lulus duwe kasempatan gedhe kanggo mbangun karir. Yen sampeyan pengin tetep ing Prancis, sampeyan kudu menehi manungsa waé serius kanggo nyinaoni basa: malah karo diploma MBA saking Universitas French kemungkinan nemokake proyek apik tanpa keahlian ing negara bakal angel. malih, kanggo Inggris-basa program latihan kudu mbayar, saka 10 kanggo 30 ewu Euros.

Potensi pelamar sadurunge padha ngirim aplikasi mlebet jurusan Master, Sampeyan kudu ngerti, sing latihan njupuk nyeleh loro ing Perancis ing Prancis, lan Inggris. mungguh, ana, kang mulang ing Perancis, TCF bakal kanggo pass a test utawa DELF / DALF. Kanggo latihan ing Inggris, sampeyan kudu duwe certificate saka TOEFL utawa IELTS, nyantosakaké kawruh dhasar basa manca. Fitur khusus pendidikan punika kasunyatan, sing saben siji universitas dhewe nunjuk skor maringaken kanggo diakoni.

pendidikan sing luwih dhuwur, kang ndherek kuliah free kanggo mahasiswa manca isih bakal ngisi ragad kanggo nggunakake perpustakaan, jaringan internet, jaringan komputer internal institusi. Sampeyan uga kudu mbayar kanggo tiket, biaya kang kira 340 Euros saben semester. Siswa kudu ngelingi, sing biaya urip ing negara 870 dolar sasi. Yen padha ora bisa bantuan piyambak, Sampeyan bisa nduweni kanggo beasiswa. Iku wis diwilang ora mung ing asil prestasi akademik, nanging uga ing basis saka pitakonan. Fitur khusus kalebu akomodasi lan lack of Schlafsäle dhewe ing univèrsitas-univèrsitas, lan mila kudu mbayar kanggo omah rental, biaya kang beda-beda gumantung saka 550 kanggo 980 Euro saben sasi. Kabeh siswa duwe hak kanggo bisa, njupuk ing nginep ing negara, nggabungke karir karo proses learning.

program Luxury Master

Dina iki, Master in France - sawetara saka sudhut program pendidikan. Salah siji universitas paling adiluhung punika HEC PARIS SCHOOL OF MANAGEMENT. Ana uga sinau lulus full-time beluk "Public Relations" (dadi 18 sasi). program elit iki. Calon diakoni kudu duwe gelar sarjana.

Universitas Lund University menehi wong kesempatan kanggo sinau ing full-time, Duwe nguwasani program Master ing inovasi industri pangan lan desain produk pangan. Duration saka latihan - 2 taun.

Sabi UNIVERSITY ngijini sampeyan kanggo njaluk jurusan profesional ing administrasi umum. program EMPA luwih 1 taun sadurunge 2 taun. Kene nyiapake profesional ing arah: "Manajemen panguwasa eksekutif saka tingkat lokal lan regional".

Tartamtu manungsa waé kudu mbayar kanggo, sing Master French "ngasah" ing syarat pasar pegawe. Sawetara undergraduates tumindak aktivitas riset, sementara nèmpèl Staff perusahaan. minangka aturan, padha tetep ana kanggo bisa sawise mburi Magistracy.

sumber: studyglobe.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!