pendidikan Medical ing Republik Ceko

prague photo

universities Czech offer pilihan ageng Keahlian ing lapangan medicine: Welasan medical, wilayah Veterinary lan pharmaceutical. pendidikan Medical ing Republik Ceko kurban universities multidisciplinary, lan institut latihan tengen negara. Ing sekolah medical paling dianggep dadi Charles lan Masaryk University. Education in sekolah umum gratis lan dianakaké ing basa Ceko. Ana kesempatan kanggo sinau Inggris, nanging banjur bakal nyetel kuliah Fees nganti 8000 euro.

Ing Profesi medical biasane sing kanggo kompetisi nganti wong papat ing Panggonan. saben 40% pelamar dadi mahasiswa. Nalika nampa kudu ngliwati tes ing fisika, kimia, biologi ing sekolah menengah. Ing sawetara universities, kang diwawancarai, kang fokus ing kawruh basa Ceko. On mlebet universitas negara siswa manca kudu ngliwati ujian ing basa Ceko, kang presupposes wontenipun kawruh serius grammar lan Vocabulary ing basa Ceko.

C 2001 Sistem pendidikan Ceko wis misahake cetha ing Bachelor, master lan doktor. Diwenehi gelar sarjana kudu sinau telung taun, nanging pendidikan medical mbutuhake gelar master. Nggayuh gelar master njupuk telung taun lan ends karo ujian negara lan nimbali saka tesis. mangkono, pendidikan medical standar njupuk enem taun, nanging yen mahasiswa kepengin kanggo ndhaftar ing program doktoral, ana latihan njupuk telung taun lan ends ujian lan nimbali saka tesis.

Kanggo ndhaftar ing sekolah kadhokteran ing Republik Ceko kudu nyedhiyani certificate sekolah-ninggalake lan extract saka iku, a Fotokopi kaca passport, 3 ukuran foto 35h45mm. Kanggo lulusan SD Russian kudu duwe certificate saka Pendhaftaran negara sekolah, uga dhaftar disiplin, sing sinau ing telung taun sinau karo segel sekolah lan teken saka Director.

Sampeyan uga bisa ndhaftar langsung ing jurusan universitas master ing basis saka pendidikan sing luwih dhuwur. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu duwe diploma pendidikan sing luwih dhuwur, paviliun, salinan passport lan 3 foto (35h45mm).

PTN kanggo nampa dokumen 28 Februari, lan pribadi kanggo 15 Juli. Taun akademik nganggo saka 1 Oktober 15 May.

universities Diplomas Ceko sing dikenali ing saindhenging donya, amarga pendidikan ing Republik Ceko wis digawa metu ing tingkat dhuwur banget lan cocok kanggo standar EU. mahasiswa Universitas Czech duwe kasempatan nerusake pendhidhikan ing sembarang universitas Eropah, thanks kanggo ngganti program akeh.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!