pendidikan musik ing Italia

music photo

Music in Italy, sinau ing conservatories, dumunung ing kota-kota gedhe ing negara. contone, ing Milan, Roma, Bologna lan liyane. Nanging, iku worth ngelengke, tingkat sing cocok kanggo tingkat sekolah music daerah. Tingkat siswa miskin. Yen ana kepinginan gedhe kanggo sinau soko ing Italia, sampeyan kudu ngontak Academy of Fine Arts (contone, Santa solusi Riemer). Latihan saben njupuk 5 taun.

Biaya taun sinau ing Universitas ing Italia kira 500-800 euro, nalika universitas swasta nyetel prices dhewe (bab 9500-22000 euro).

Diakoni kanggo Universities

Sadurunge njupuk menyang universitas ing Italia sing arep lulusan saka sekolah Russian kanggo rong taun kanggo unlearn ing universitas Russian. Kabeh aplikasi kanggo diakoni kudu diterusake liwat Embassy Italia. panentu, Apa mahasiswa Italia manca, Butuh Mentri Luar Negeri ing Italia.

A prasyarat kanggo diakoni liwat test ing kawruh basa Italia (kanggo program, kang sing conducted ing basa Italia). Ing cilik saka maringaken sukses test kudu pass test khusus ing arah milih. Uga, ora lali sing, sing universities Italia bebas introduce macem-macem tes tambahan kanggo siswa, lan ujian ing saben subyek institusi kanggo owah-owahan. saben musisi, pengarepan kanggo sinau ing Italia, sampeyan kudu ngirim certificate saka pendidikan rampung, lan unlearn 2 mesthi ing universitas ing negara kang. Ana watesan umur kanggo sinau ing Italia, kang 35 taun.

wawasan luwih kudu diwenehi kanggo visa pelajar. Kanggo njupuk iku, sampeyan perlu kanggo nyedhiyani dokumentasi menyang Embassy Italia, certified dening konsulat ing Italia, wacana ing Rusian sekolah mesthi rong taun sinau, layang, kang nandheske enrollment ing institusi pendidikan ing Italia, dokumen ing solvency lan insurance kesehatan. Konfirmasi solvency bisa Bank statement, certificate income, makalah sampeyan nampa beasiswa utawa pasinaon nyeponsori samubarang perusahaan. biaya Food, uga akomodasi lan expenses aneka sing kira-kira 1200 dolar saben wulan. Ing Italia, iku banget angel kanggo njaluk beasiswa. Kamentrian Luar Negeri wis melu ing distribusi saka Beasiswa kanggo siswa manca, nanging sing nomer winates.

Yen kowe ora wedi samubarang alangan, aran gratis kanggo pindhah menyang salah siji negara paling ayu, ngendi budaya amazes bayangan saka wong.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!