Education in Canada

canada photo

Tatanan ing Kanada kalebu:

  • TK;
  • sekolah dhasar;
  • SMA;
  • SMA.

sekolah Public sing gratis mung ing Kanada kanggo Kanada, lan siswa Russian njupuk mung ing basis ragad. Kualitas peralatan lan latihan saka sekolah iki meh ora rodok olo kanggo pribadi, amarga nyoto investasi negara babakan dhuwit ing pangembangan sistem pendidikan.

Keuntungan saka latihan ing universitas Canadian kalebu paling standar urip ing negara, kualitas pendidikan, biaya relatif kurang saka sinau lan urip, kemampuan kanggo ngurangi dadi latihan dening mbusak liyane ing liburan, nampa mahasiswa Universitas Russian 17 taun, hak ing negara telung taun sawise lulus, ing ngarsane rong basa resmi - Prancis lan Inggris.

Njaluk gelar Kanada bisa ing Universitas loro jinis:

  • universities technical khusus lan colleges, Aja nemtokake gelar, lan nyepakaké siswa kanggo spesialisasi (sing analogues universitas Russian lan colleges);
  • universities, gadhah hak kanggo ngganjar jurusan siswa sawijining.

program pendidikan universitas Canadian kalebu telung tingkat saka derajat: BA, uga master lan doktor. Duration saka sinau ing pawiyatan luhur punika 3-5 taun.

Antarane universities paling apik ing Kanada: Varsity Manitoba, Universitas Victoria, University of British Columbia, Simon Fraser University, jeneng St. Francis Xavier University, Trent University, lan akeh liyane.

Kanggo dadi entrant universitas, latihan Inggris anjog, Rusian warga kanggo pass ujian khusus. Ora ana tes standarisasi ing Perancis. Universities nemtokake tingkat kawruh basa antarane mahasiswa ing dhewe lan ing cilik saka mangu, ing skills basa bisa kurban kabeh padha pass test ditulis.

Tarik nganti dokumen mlebet universitas Canadian ngirim miwiti ing taun paling sadurunge wiwitan training. Kanggo dadi pelamar ing Kanada, Sampeyan mbutuhake certificate saka kawruh basa, certificate of pendidikan, lan extract saka iku. Ing cilik saka pendidikan sing luwih dhuwur rampung, Iku sing ngirim diploma lan liner iku.

Kanggo entri kanggo Kanada kanggo latihan perlu diwenehi visa pelajar, kang digawe, bab 3 sasi. Iku ditanggepi visa ing basis saka uleman, ditampa saka institusi. Pelamar ditampa undangan kuwi, nalika kebayar kabeh periode sinau utawa nggawe pembayaran mudhun, amarga pasinaon ing institusi luwih saka negara mbayar.

Murid-murid sing diijini ing Kanada resmi. Sampeyan ngirim mung diijini bisa. Nalika sinau sampeyan bisa 20 jam saben minggu, lan sak preian - full time.

on Nutrition, accommodation, insurance kesehatan, biaya transportasi, sandhangan lan buku bakal njupuk bab 8000 saben taun.

Aku kudu ngomong, iku bisa kanggo nutupi bagean saka biaya liwat Beasiswa, sing kasedhiya ing program doktoral lan master. Nanging kanggo entuk beasiswa kuwi, kudu nduduhake asil akademisi sarwa, lan cukup gedhe kanggo pass pilihan competitive.

Education in Canada - iku pilihan tengen, kontribusi kanggo mangsa seneng lan sugih.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!