Education in Luxembourg

luxemburg photo

Amarga kasunyatan sing Grand Kadipaten Luxembourg (Grand Kadipaten Luxembourg) - A negara cilik, training in institusi pendidikan sing luwih dhuwur wis sawetara fitur tartamtu. Kursus sing mulang utamané ing Prancis.

wilayah - 0,26 ewu. waktu. km
pedunung - 500 ewu. wong.
Capital - Luxembourg (bab 78 ewu. wong.)
Basa - Luxembourgish, French, German
Currency - Euro (EUR)

Irah-irahan artikel dening negara:

Tambahan saka sistem pendidikan sing luwih dhuwur

Luxembourg wis sistem multi-tingkat pendidikan sing luwih dhuwur, kalebu program seng durung lulus, Master lan doktoral.

institusi pendidikan sing luwih dhuwur

pawiyatan operasi ing Luxembourg, antarane wong-wong mau - ing University of Luxembourg (Universitas Luxembourg), Universitas Center Seni lan Ilmu (Centre Universitaire de Luxembourg ing Kamanungsan lan Ilmu), Luwih Institute of Technology ing Luxembourg ((Luwih Institute of Technology Luxembourg), Luwih Institut Ilmu Pedagogical (Luwih Institut Ilmu Pedagogical lan Research, dhaftar) lan Institut Pendidikan lan Social Sciences (Institute for Educational lan Social Studies, Iles). malih, ing pendidikan sing luwih dhuwur kalebu sawijining cabang saka Amérika Sacred Heart University, aturan lan program MBA; Sekolah Menengah Technical (Technical High School of Arts and Crafts), Commerce lan Trade School (Sekolah Niaga).

Universitas Luxembourg - institusi relatif nom, mbukak ing Agustus 2003 g. Iku kasusun saka telung departemen: Ilmu alam, Teknologi & Komunikasi; hak, Ekonomi lan Keuangan (Punika apa ing kemitraan karo School of Finance of Luxembourg); filologi, Ilmu manungsa, Arts lan Pedagogy. Padha bisa dilatih ing 11 lulus, 11 master lan program doktoral, nomer. ing tartamtu, Master Jurusan Hukum lan Pedagogy (эти программы носят название Kursus hukum lan pendidikan). Ana ing Universitas Institut Hubungan Internasional nawakake program master ing hukum, lan Universitas Institute International (International Graduate Institute) - Program ing bidang hukum Eropah (kerjasama karo pawiyatan ing Prancis).

Universitas Center Seni lan Ilmu (Centre Universitaire de Luxembourg ing Kamanungsan lan Ilmu) ing program seng durung bisa unlearn 1-2 taun, terus pendidikan ing sembarang universitas manca. Ana uga program siji-taun ing medicine lan pharmacology, ing mburi kang lulusan nampa certificate a (Certificate of Studies Scientific), lan program dvugodichnaya ekonomi Applied.

pendidikan Technical bisa dipikolehi ing luwih Institute of Technology ing Luxembourg (Luwih Institute of Technology Luxembourg). Program latihan dirancang kanggo patang taun lan ndadékaké kanggo produksi jurusan industrial engineering (Diploma Industrial Engineer).

Luwih Institut Ilmu Pedagogical (Luwih Institut Ilmu Pedagogical lan Research, dhaftar) Nawakake program latihan papat taun kanggo guru karo sertifikat penghargaan (Certificate of Studies Pedagogical), lan Institut Pendidikan lan Social Sciences (Institute for Educational lan Social Studies, Iles) Menehi lulusan karo certificate cocok (Pendidik diploma lulus).

Tuition lan akomodasi

Tuition in Luxembourg for paling program punika 200 saben taun, karo sing istiméwa saka sawetara program master (Master ing Law Eropah- Litigation Community - 600 euro, Master of Science ing Perbankan lan Finance - 17,5 ewu. euro, Professional Master ing Management keamanan komputer - 4,6 ewu. euro). ing MBA Education ing cabang Luxembourg saka Sacred Heart University punika 23,4 ewu. euro.

expenses urip jumlah 700-800 Euros saben sasi. biaya akomodasi 400-800 Euro saben sasi. biaya transportasi sing kira-kira ing 45 Euro saben sasi (nggunakake Jumbo travel mahasiswa). Biaya nedha awan ing kantin mahasiswa 4-5 euro, ing Restaurant - 8-10 euro.

Entuk beasiswa kanggo manca

Ana Beasiswa kanggo siswa lan guru, sinau Perancis ing tengah Language of Luxembourg (Language Centre Luxemburg).

beasiswa liyane wis intended kanggo siswa, Mlebet ing Universitas Luxembourg ing program rong taun, kanthi irah-irahan "A mesthi cendhak sinau komputer lan Management". Kursus sing memulang ing Perancis.

Universitas lulusan karo gelar sarjana utawa siswa taun 5th, dipuntampi ing beluk "Jurisprudence", bisa njupuk kauntungan saka beasiswa mlebet program master ing bidang hukum Eropah (Diploma in Litigation Community). Pelamar layak - printah saka kawruh Prancis lan dhasar saka aturan Eropah. Duration saka program punika 2 taun.

Ana Beasiswa kanggo lulusan SMA, nuduhake propensity bab technical. Nanging ngidini sampeyan ketik program telung taun kanggo engineers training ing luwih Institute of Technology. Pengajaran ing program iki conducted ing Prancis lan Jerman.

pamungkas, allocates sawetara Beasiswa Universitas Luxembourg. Sawetara wong sing dimaksudaké kanggo guru, part - kanggo siswa 4-5-x universities ekonomi Kursus, sing spesialisasine jarwan ing lapangan banking.

Apa nalika sinau

Siswa saka negara - njaba Uni Eropa kudu diwenehi ijin karya (ijin karya) bisa sak taun sekolah, Mung sak preian.

panrimo saka visa

Diwenehi visa, kudu diajukake ing Embassy of pesawat standar saka dokumen, kalebu uleman saka institusi pendidikan nyantosakaké enrollment mahasiswa kang ing program pendidikan.

Where sinau liyane

  • Mentri Pendidikan Nasional, training profesional (Mentri Pendidikan Nasional, de la perdagangan tatanan professionnelle)
    www.men.lu
  • Kamentrian Luar Negeri Luksemburg
    www.mae.lu
  • Government Luxembourg
    www.gouvernement.lu

sumber: znanie.info

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!