Education in Cyprus

cyprus photo

Cyprus - Ing Pulo ing Segara Tengah, Iku duwé peran wigati ing sajarah peradaban Yunani. Dina iki, negara nduweni sistem modern pendidikan tinggi lan aktif melu ing pangolahan integrasi Eropah. Kabeh Universitas Siprus ngudi kawicaksanan manca mbukak, partnering karo universities ing negara liyane lan aktif berkembang ngganti program.

wilayah - 9,25 ewu. waktu. km
pedunung - 850 ewu. wong.
Capital - Nicosia (224,5 ewu. wong.)
Basa - Greek, Turkish
Currency - Euro

Irah-irahan artikel dening negara:


Tambahan saka sistem pendidikan sing luwih dhuwur

Ing Siprus, model pendidikan Eropah ngenalaken multistage, kang program sing dipérang dadi sarjana, master lan doktor.

Tataran kapisan wis dirancang kanggo papat taun sinau lan rampung certificate utawa diploma lan Baccalaureate (Ptychio). Proses pendidikan wis diatur karo nggunakake sistem kredit Eropah System Transfer Credit Eropah (ECTS). sampeyan kudu nelpon 120-130 kridit kanggo gelar sarjana.

pendidikan lulusan wis dirancang kanggo loro taun sinau ing beluk padha, sing ing framework saka lulus. Lulusan dipunanugerahaken program gelar Master kang.

Kanggo luwih terus nduwèni pendidikan sing diploma master bisa ndhaftar ing program doktoral, kanggo telung taun sinau lan pangayoman saka disertasi kanggo nampa PhD (PhD).

institusi pendidikan sing luwih dhuwur

Ing Siprus, ana telung univèrsitas umum - University of Cyprus (Universitas Siprus, Iku didegaké ing 1992 kutha), The Open University of Cyprus (The Open Cyprus Universitas Siprus) lan Siprus University of Technology (The Cyprus University of Technology, Iku didegaké ing 2007 kutha). malih, Kene ana telung universitas swasta - European University Cyprus (Euc European University-Cyprus), Universitas Siprus. Frederic (Frederick University - Cyprus) lan Universitas Nicosia (Universitas Nicosia), sarta sawetara institusi, Cyprus Academy of Public Administration (Cyprus Academy of Public Administration), Sekolah Tinggi Hotel Business, Mediterania Institute of Management (Mediterranean Institute of Management) lan Siprus International Institute of Management (Cyprus International Institute of Management). Miturut sektor iki kalebu colleges pelatihan karya, ngendi ana program seng durung lulus.

Paling bergengsi iku Universitas Siprus. Iku kasusun saka enem departemen: Ilmu manungsa, Ilmu Applied, Ilmu Sosial lan Education, Ekonomi lan Manajemen, engineering, filologi. Universitas iku anggota saka pirang-pirang organisasi internasional lan komunitas akademisi. tahunan miwiti latihan ing program seng durung lulus bab 1 ewu. siswa.

Kursus sing memulang ing Yunani lan Turki. Ing sawetara sekolah ana program, memulang ing Inggris.

Tuition lan akomodasi

Cyprus antarane negara kanthi biaya relatif kurang saka sinau lan urip. supaya, kanggo Course siji-taun ing program seng durung lulus, gumantung ing Profesi kudu mbayar 3-8 ewu. euro. Urip expenses munggah 2,5-3,5 ewu. saben taun, pangan - 2-2,5 ewu. saben taun, buku-buku - 400-500 euro. Rent bisa kanggo apartemen andhap asor 250-300 Euro saben sasi; biaya pangan bakal dadi kurang luwih jumlah sing padha. Aja manawa kanggo desain insurance kesehatan (bab 170 saben taun).

Entuk beasiswa kanggo manca

Pamaréntah Cyprus wis dikembangaké program bantuan teknis kanggo negara manca, ing kang siswa manca bisa njaluk beasiswa. Ana rong jinis Beasiswa, diparengake kanggo partisipasi ing program pendidikan short-term lan long-term.

program beasiswa short-term nyedhiyani latihan kanggo dadi kursus 2 kanggo 8 minggu, diatur dening institusi Siprus ing wilayah, loro Manajemen bisnis pribadi lan ngatur sektor negara ekonomi ing pasar free.

Saliyane ing kursus program, peserta bisa ngalami latihan ing salah siji saka Ministries Wangaaybuwan utawa departemen saka dadi 2 kanggo 4 minggu.

program beasiswa long-term ono siswa utamané lulusan. Salah Beasiswa iki ngidini kanggo pass training pascasarjana ing beluk "Management" ing Mediterania Institute of Management 11 sasi; liyane - kanggo sinau taun ing program MBA ing Siprus International Institute of Management (ciim). Sawise sawetara tartamtu Beasiswa kanggo siswa manca, ngetik universitas iki, allocates Cyprus Development Bank.

malih, CIIM melu karo koran "Fileleftheros" netepake Beasiswa, panutup biaya mesthi. Punika dianugerahi ing basis competitive. Kene, mahasiswa manca diisolasi Beasiswa sebagean ing jumlah 870 kanggo 3500 euro, dirancang kanggo siswa wasis, nuduhake kinerja banget lan propensity kanggo karya ilmiah. pamungkas, ing memori saka ketua CIIM Dewan Academic lan ing kemitraan karo Cyprus Development Bank Fellowship diparengake tahunan. Tom Luptona, rampung panutup biaya kuliah ing universitas.

Sawetara institusi pendidikan sing luwih dhuwur ing Siprus uga menehi beasiswa kanggo siswa manca. contone, Luwih Institute of Hotel Business Beasiswa (Luwih Hotel Institute of Cyprus) Jembar biaya program latihan taunan.

Apa nalika sinau

siswa internasional negara - njaba Uni Eropa sing ora diijini kanggo entuk dhuwit sak taun sekolah.

panrimo saka visa

Diwenehi visa pelajar kudu ngirim menyang Embassy of Cyprus pesawat standar saka dokumen, kalebu certificate a (diploma), bukti pembayaran pendidikan lan kasedhiyan dana kanggo akomodasi nalika sinau.

Where sinau liyane

sumber: znanie.info

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!