Ringkesan kutha ing Jerman, gambaran gaya urip ing saben wong lan sing beda

bonn photo

Jerman ing donya modern iku salah siji saka negara paling pengaruh ing saindhenging Eropah. Lan yen sampeyan kelakon kanggo ngetokake status panggonan permanen kanggo ngetik negara, banjur iku wektu kanggo mikir bab panggonan sing mbokmenawa saka panggonan. pengungsi, sing ninggalake kanggo manggon ing Jerman, asring milih manggon iku kutha-kutha gedhe amarga kasunyatan, padha nyedhiyani paling kesempatan kanggo poto-jaminan. Ayo kang katon ing kutha ing Jerman, ciri lan cara gesang manungsa sing, urip ing wong-wong mau.

Gambaran Umum lan comparison of kutha ing Jerman

Berlin. Kanggo pendidikan paling lan medicine, looking for karya trampil nomer akeh wong enom cenderung kanggo Berlin. Tengah politik Eropah lan media, Organisasi Scientific lan Budaya, uga paling gedhé transportasi pusat Kontinental nengsemake pengungsi saben taun, menehi wong kasempatan nyata bisa, panggonan seko saka anak ing pre-school. kutha kang ekonomi iki adhedhasar, liyane, ing sektor layanan, supaya kene sampeyan bisa golek proyek kanggo wong beda tingkat pendidikan lan skills.

Frankfurt. Milih Frankfurt minangka kutha panggonan kanggo luwih, sampeyan ora Getun iku. "Bank City", Frankfurt iku paling gedhé financial, bisnis lan transportasi tengah kabèh Jerman. Yen sampeyan duwe kawruh saka basa Jerman lan bisa konfirmasi pendidikan kang luwih, sampeyan bisa kanthi gampang golek proyek trampil ing perusahaan komersial, Enterprises malah struktur negara lan banking. Jobs for buruh unskilled aktif menehi Frankfurt Airport. Frankfurt - iku pancene iku ngimpi pokok! arsitektur ayu, Greenbelt ekstensif, pameran adiluhung lan pameran, mal lan komplek hiburan. pembalap wewenang lan Nanging sopan, resik lan tidy saindhenging. Aktif mahasiswa lan olahraga urip. Kutha paling sugih ing kabeh Eropah. Frankfurt - katresnan ing kawitan ngarsane!

Leipzig. A kutha cilik ing Saxony, Leipzig, nengsemake, pisanan, penyayang seni. Kutha concentrates gesang musik utama saka kabèh negara. Lan thanks kanggo nyekeli biasa variétas pameran, Leipzig wis dadi pusat ekonomi nyata Jerman. Ing Leipzig ana kantor perusahaan kuwi, minangka BMW, Siemens, Porsche. Umumé Saxony nengsemake manca lan, sing, Jerman dianggep dadi pusat industri karo long, historis diadegaké, tradhisi industri. malih, ing Saxony, salah siji saka paling prices real estate.

Baden-Baden. cilik, banget resik lan kutha Resor mulyo, Baden-Baden, bakal appreciate pembuangan saka diukur, urip sepi. Surgo iki, kanthi tentrem lan sepi squares lengkap lan lurung-lurung, omah sedheng munggah, Kebon fragrant lan etuking nggumunke, banyu mineral lan marasake awakmu sumber termal, Bakal Surgo nyata kanggo pengungsi sugih, pensioners, ical ing liburan lan gadhah kemampuan kanggo saged gesang nyaman ing salah siji sing paling populer resorts ing Jerman.

Augsburg. Yen tresna alam, uga budaya sing paling saestu Jerman, Welcome to Bavaria - tanah karo kaendahan ing mirunggan saka mujur nengen, akèh kali lan tlaga murni. Sampeyan bakal bisa kanggo appreciate lan seneng firsthand ombone saka Meadows Alpine, kaendahan lan taman nasional ijo, Sampeyan bakal bisa kanggo ngendhokke ing rutin ing ski resort lan sumber panas. Salah siji kutha ing Bavaria, Augsburg, Iku pusat industri misuwur. mesin uga dikembangaké, kertas lan industri kesempatan sing apik kanggo wong, Aku nang karya. Aja padha wedi marang para turah mbrawah saka perusahaan, amarga, Nanging, Augsburg dina dianggep salah siji kutha loropaken paling lingkungan lan ijo saka Eropah Kulon - dhewe nyemplungaken ing ijo, dumunung ing tapel wates taman nasional.

Nalika sampeyan bisa ndeleng, kutha-kutha Jerman tenan banget beda saka saben liyane, sanajan, sing kabeh pedunung mesthi nyempurnakake karakter Jerman lan mentality.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!