Ing aspek pengungsi ing Kanada. Carane pengungsi kanggo Kanada.

canada photoNalika Canadian takon pendapat bab Russian, ngandika,, sing Russian cerdas, nanging puguh lan kebak kekarepan kang kuat banget. Ambisi kang disebut kepinginan pancet Russian kanggo dhuwit lan fame. lan, Kanada yen padha perlu dhuwit kanggo asil dandan saka urip, Rusia - kanggo rias. Nalika Kanada mung bisa, Russian ngirim temtunipun mimpin. Wong mesthi duwe soko kanggo remodel lan upgrade. wong liyané ngomong,, ala nuduhake pengungsi amarga, padha linggih ing velfere (keuntungan kanggo nganggur), lan iku kudu nyedhiyani.

Russian kesengsem pisanan bab negara saka rwaning Maple meh padha - kalem lan apik. nanging, kaya aku nyatet, maneh, siji Canadian, Canada aran wong lawas apik lan anak, lan diwasa ngluku lan mbayar pajak. Kanggo bisa kanggo ngluku, pengungsi Russian asring njaluk pitulung saka organisasi spesialis, free kanggo pengungsi. ana, utamané, testing basa wis digawa metu lan, yen perlu, Officer bakal nemtokake sampeyan kursus saka Inggris utawa French. Banjur sampeyan bakal diarahake kanggo kursus nerusake nulis lan Interviewing. Kabeh karyawan saka organisasi iki banget sopan, sabar, Padha bisa individu karo sampeyan lan njawab kabeh akeh pitakonan Panjenengan.

Nalika tingkat saka Inggris sing dipocapake punika cekap, nalika nyoba kanggo njaluk proyek sing uga bakal ketemu ngginakaken terus lan friendliness ing bagean juragan. kesengsem punika, Kanada ora njaluk gemeter, ora nambah swara lan ora ngidini piyambak kumingsun. Supaya iku, amarga ing kene strictly bakal kanggo hukum. Saben mung nindakake pakaryan sing. Njaluk bisa ing Seluk-beluk, tanpa pengalaman Canadian, sampeyan ora bisa. Nerangake bener lan maringi pitutur kanggo teka taun mengko, paling. Lan - liyane kanggo karya disusun liwat kanca, Rekomendasi sing.

Entuk reputasi kajen keringan, warga tentrem, nggawe kanca. Nanging aja lali, ing sisih liya saka medali iki ayu esem lan apik-natured Kanada - cenderung patologi sing kanggo denunciations. Iku saiki nang endi wae - ing kolega penake pracaya denunciation saka tugas kanggo marga saka sabab umum, tanggi gedhe ora adoh konco, siswa sekolah kanggo ngandhani ing guru saben liyane. Lan yen anak iku banget semangat, dadi ujar ngengkel ing arah kang.

Liyawektu temtunipun kudu menehi hasil karo polisi, sing bakal nambani sing impersonally, ing hukum, lan luwih tundhuk marang syarat sawijining. dening cara, sikap menyang polisi kae. Lan yen ana soko sampeyan nyoba kanggo ngapusi - lan iku bakal kelakon (contone, nalika ndandani mobil, sengaja lali apa alignments, lan ing akun iki kalebu), ngancem polisi lan pengacara, iku bakal dadi cukup. Lan durung - ora nawakaké suap marang sapa, iku ngina kanggo Kanada lan ilegal.

wektu bakal teka, nalika karya ngengkel lan hard bakal nuduhake sampeyan menyang proyek apik, ngendi Staff - komunikasi profesional lan gampang, ora nolak bantuan, yen takon iku. Nalika kurban soko, Sampeyan bisa aman nglirwaaken, ora ana siji wis babras, nanging yen sampeyan arep nampa bantuan, dumunung ing sapisan - wektu ora bakal. Swara wektu, sampeyan bakal sinau kanggo mbedakake katulusan bener duweni umum.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!