Ing aspek pengungsi ing Prancis. Carane urip kanggo pengungsi ing Prancis.

france photo

France - siji saka akèh negara, kang banjur , pindhah lan bakal menyang ewu pengungsi saka Rusia, Ukraina, Kazakhstan, Belarus, Georgia lan negara liyane. Alesan iki ana ing Prancis ing kabeh beda, kene sawetara saka sing paling umum. Iki bisa dadi tetep visa sinau, IE. guru diundang, ilmuwan sawetara lembaga French; utawa sampeyan bisa status pangungsi, IE. nganakke kontrak Employment; utawa liya kanggo omah-omah karo Frenchman utawa Perancis omah-omah.

Yen pengungsi ing Amerika, kawruh miskin Inggris, luwih utawa kurang karo pangerten, banjur ing Prancis, tanpa kawruh saka emigrant Perancis bakal angel banget. Dumunung piye wae ora bisa. Kanggo wong pegawe intellectual, sing teka kanggo nuduhake piyambak, nambani SMB. karo indifference. Sawise kabeh, ing Prancis, lan lack nganggur kang, lan luwih cerdas. Lan karo kangelan gampang padha duwe masalah, pegawe fisik cahya, minangka wis umum pitados, kanggo wanita, prakteke dibatalake.

emigrants Slavs alam, umume, mbukak, lan mentality French nggadahi inconsistency, alam duality. Uga ing Prancis banget stingy, lan wong, uga, ngomong mirah. Nanging Slavyanka ing marriage asring sing negatif, paling wanita, ora kentekan niat, Nanging tetep ing negara lan asring nandhang sangsara ngeyek, buron lan malah manhandling. iki, mesthi, nglanggar paling umum saka hak emigrant ing - pribadi. Nanging kulawarga ora kabeh-anyar Angker dening luck ala, ana cukup bojo nikah seneng.

alamiah, bisa, ing negara, wong lokal lan ora kaya pengungsi, nanging, pancet, ing pasuryan saka siji ora wuwus babagan. Lan panguwasa Nggawe institusi khusus, nyediakake pitulungan ing Employment pengungsi. malih, ana agensi,
ndhukung pengungsi, kanggo implementasine kanthi cepet saka urip budaya lan sosial ing negara.

Ing Prancis, lokasi apik kanggo pengungsi visibly dening panguwasa. Padha diatur dana kanggo nyedhiyani pitulungan kanggo emigrants lan ing wektu sing padha, ing Foundation aktif combating diskriminasi. Lan njupuk Panggonan ing negara. Senajan kita ora bisa ngomong kanggo manawa ... Kanggo Russian biasane dianggep karo bab, utamané sing, kang duwe beluk lan wis ketemu piyambak ing tim apa. Nanging wong Arab sakperangan alesan ora kaya kene. Senajan ana diskriminasi antarane Perancis lan. contone, antarane warga Paris lan wong saka desa. Kaping pisanan Prancis banget mamang pengungsi, nglamar kanggo posisi sembarang, nanging, yen ana kapasitas nyata, padha appreciate.

Tetep ing Prancis, ora perlu ngenteni kanggo dhewe sikap condescending khusus, kabeh sing perlu kanggo entuk lan nduduhake lokal, sing sing luwih apik saka wong-wong mau. The Perancis bakal tresna lan bab, nanging, mbudidaya, bakal tansah ngerti lan elinga, sampeyan Russian, Ukrainian, Arab, Chinese, etc..

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!