Obah kanggo Swiss, kabeh cara

switzerland photo

Urip ing bank-bank negara, jam lan keju nengsemake akeh wong saka tilas Uni Soviet. Swiss iku salah siji saka negara paling makmur ing Eropah. Ing negara pegunungan cilik iki katunggilaké tradhisi budaya akeh Eropah: France, Italia, Jerman lan liyane. Faktor utama, kang ndadekake Rusia kanggo mikir bab obah Swiss, punika standar urip paling - upah minimum ing negara liyane 1100 euro. Ing keadilan iku kudu nyatet, sing prices ing Swiss mandan amba. malih, wong sing kepincut karo meh lengkap anané saka angkara lan pengangguran.

wong, sing pengin dipindhah menyang Swiss kanggo panggonan permanen, persil saka. Sayange, kanggo mayoritas pamindhahan kanggo Swiss isih ngimpi tebih, kaluputan apa-apa aturan Kebangsaan cukup angel. Kanggo warga migration lan kewarganegaraan proses EU wis simplified, déné residents saka negara liya, malah entri winates menyang Swiss. pancet, kesempatan kanggo mindhah ana - utamané amarga nyatanipun, sing program Kebangsaan sing digawa metu loro ing tingkat negara, lan ing tingkat kanton lan commune (analog saka wilayah lan kecamatan).

Kanggo kewarganegaraan migran, sampeyan kudu diwenehi ijin panggonan. Ana rong jinis: ijin B, ijin C. Cara paling gampang kanggo njupuk ngidini B, ing pinunjul 1 taun, Iku kanggo ndhaftar perusahaan dhewe ing Swiss. The Swiss paling leukemia perlu lan asil saka dhuwit; Mulane, iku potensial investor sing paling sambutan kanggo wong, tekan ing negara. perusahaan kadhaptar, bakal kudu mbayar pajeg saben taun, jumlah kang saka 100 ewu. kanggo 1,5 yuta. CHF - gumantung, kang perusahaan Canton bakal diselehake. Yen ijin integritas investor lan karya sukses saben panggonan taun lengkap. sawise 10 taun saka panggonan kanggo ngidini imigran B uga bisa ngatur ngidini C - ijin panggonan long-term, ing pinunjul 10 taun. Duwe status kuwi padha karo warga Swiss. Nduweni kanggo kewarganegaraan imigran bisa, sawise 12 taun saka panggonan dadi ing negara.

Obah kanggo Swiss uga saka kapentingan kanggo kategori liyane saka wong. supaya, yen wong nikah warga negara alpine iki, banjur kanggo kewarganegaraan, kang bisa pratelan sawise kabeh 5 taun saka panggonan ing negara. naturalization Simplified uga bisa kanggo siswa universitas Swiss - padha bisa aplikasi kanggo kewarganegaraan liwat 6 taun saka panggonan.

Senadyan kabeh kangelan, kesempatan kanggo pindhah kanggo manggon ing Swiss jek banget janjeni, utamané, ing syarat-syarat Ngapikake materi sing uga-kang.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!