panggonan permanen ing Australia. Cara kanggo preparation lan execution panggonan permanen ing Australia.

australia photo

Akeh sabangsa kita miwiti urip anew, uehav saka panggonan permanen ing Australia. negara iki njupuk Panggonan katelu uga-pantes ing dhaptar negara dening tingkat urip. Tingkat bayaran patut banget dhuwur dibandhingaké karo negara, kayata AS utawa Kanada. Urip ing Australia punika mirah, cilik lan pajak. Sektor layanan sosial Highly majeng. Minangka Australia wis usum kondisi unik, ningkataké kesehatan. Ing bawana ana pesisir wedhi putih, lapped dening lanang segara, lan terumbu karang, lan alas tropis, lan ara-ara samun. Kabeh iki ndadekake Australia atraktif kanggo departure kanggo panggonan permanen.

Australia ngentèkaké cukup calon privasi pilihan kaku kanggo kursi kosong saka warga. Program iki dirancang khusus kanggo nyedhiyani wong tengen tenan. Senadyan kabeh watesan worth cobi, yen sampeyan enom, sehat lan bisa kanggo bisa, lan sirah lan tangané. passport Australia judhulé gerakan visa-free ndlajahi jagad.

Carane njaluk panggonan permanen ing Australia

Saiki dipikir nyedhaki ing proses departure kanggo panggonan permanen ing Australia. Ana program Kebangsaan khusus (bebas lan profesional). Kanggo jinis iki saka departemèn panggonan permanen ora kudu sederek ing Australia, utawa kontrak karo juragan. Program-program iki dirancang kanggo wong, kang ahli-tingkat dhuwur ing Profesi. Dadi gadhah pendidikan khusus luwih utawa menengah ing Profesi, kang ing dikarepake ing Australia, sampeyan duwe saben kasempatan kanggo dadi warga negara iki.

girl sepi iku luwih gampang kanggo njupuk kewarganegaraan lan karya ing Australia tinimbang wong siji, minangka persentasi populasi lanang akeh sing luwih dhuwur, lan wong-wong manca sing digawe biasane mung karo Ladies. syarat dhasar kanggo wong pengarepan kanggo pindhah kanggo panggonan permanen ing Australia sing: umur ora 45 taun, kawruh-tingkat dhuwur saka Inggris, nuntut duwe beluk ing negara iki, duwe pengalaman paling 1 taun liwat loro pungkasan ing Profesi.

Uga ing fase pungkasan pelamar mbutuhake certificate kesehatan, lan bakal ngalami ujian medical lengkap. Kamungkinan saking departemèn panggonan permanen rego ing kesehatan ukuran khusus. Yen kulawarga kabèh siap departure, banjur diangkat pangareping pesaing sing paling cocok ing kabeh babagan kanggo jumlah maksimum pesawat saka nilai.

Sarat lan biaya nggayuh panggonan permanen ing Australia

Biaya ngatur proses departure kanggo panggonan permanen bakal dadi kurang luwih 1000 euro, sing kudu mbayar ing orane tumrap sekolah. pisanan 600 euro nalika napak asmani kontrak lan bab 400 euro sawise persetujuan unggulake Panjenengan. ragad layanan agen Australia watara 3500 euro saindhenging proses. biaya tambahan bakal: tugas pamaréntah 1900 euro, konfirmasi kualifikasi 270 euro, biaya «IELTS» ujian, Layanan notaris lan expenses liyane suntingan.

Proses registrasi kabeh njupuk 8 sasi kanggo 2 taun.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!