panggonan permanen ing Republik Ceko. Reception lan Pendhaftaran panggonan permanen ing Republik Ceko.

prague photo

Czech Republic - siji saka Eropah paling atraktif. Sawetara iku dadi manis, wong uncalan Rusia lan pindhah menyang pojok atap mangulon tegese, kedaton abad tengah, tradhisi bir lan Legenda romantis, yen ora langgeng, dawa. podho Language, kemampuan kanggo nggabungake ing pasar nasional menehi manca pangarep-arep kanggo anggota lengkap cepet ing Ceko Society. Imigrasi kanggo Republik Ceko - proses ora krasa lara, nanging njupuk wektu. Kene telung orane tumrap sekolah kang:

  1. ijin panggonan (ijin)
  2. panggonan permanen (panggonan permanen)
  3. kewarganegaraan

Limang taun urip ing format permanen diijini aplikasi kanggo kewarganegaraan.

Kanggo pindhah menyang Republik Ceko kanggo panggonan permanen

Kanggo pindhah menyang Republik Ceko kanggo panggonan permanen, kawitan- a, perlu kanggo hubungan kabisan kanggo syarat aturan negara. Ana alasan beda kanggo njupuk papan manggon netep ing Republik Ceko. Posisi umum asing wis sarego ing panggonan permanen mung sawise limang taun ijin panggonan (alasan - Entrepreneurship, visa karya) kasedhiya, kang ana sak wektu sing ora ninggalake negara liyane, saka sepuluh sasi ing total populasi, lan lack of wektu siji ora luwih saka enem sasi. Registration saka pernikahané karo warga Ceko nyuda limang taun "wektu pangadilan" luwih saka kaping pindho - hak kanggo aplikasi kanggo panggonan permanen ana ing rong taun. muda, sing teka ing negara kuwi kanggo sinau ing visa mahasiswa sing anduweni hak nampa panggonan permanen mung sawise Tetep sepuluh taun ing.

Ing aturan Czech nyedhiyakake kanggo cara kanggo nyepetake mekanisme iki - contone,, sawise sawetara taun sinau, sampeyan bisa mbukak perusahaan lan perdagangan, mangkono, visa bisnis visa pelajar. A nulis sederek saka nduweni luar negeri, menehi wong kasempatan kanggo sah tetep ing negara. Title nduwèni nawakake nadhahi meh kesempatan sing padha kanggo warga Republik Ceko. Kalebu siji - ana hak milih lan katentremane dalasan. A wong bakal makaryakke kewarganegaraan saka negara sing, nanging uga ing Republik Ceko, tuku property in asmane, nduweni kanggo pensiun lan keuntungan sosial keamanan.

Kanthi manca panggonan permanen dipunginaaken ing istilah witjaksono karo warga Republik Ceko, iku ora sing diwenehi idin kanggo kantor Employment. anak dijamin dening hak istimewa saka care medical free nganti, nalika padha sinau (kanggo 26 taun).

Obah kanggo Republik Ceko kanggo panggonan permanen tanpa ijin panggonan

Supaya phase pisanan saka legalizing Tetep ing Republik Ceko (nggayuh ijin panggonan) ing sawetara kasus, bisa dadi. contone, yen:

  • anak suntingan utawa putri duwe kewarganegaraan negara;
  • sing luwih 70 taun lan - sawijining indhuk tunggal warga Republik Ceko;
  • Panjenengan Tetep ing pamaréntahan negara ngangap;
  • sampeyan bisa mbuktekaken asal Ceko sing.

Padha ditrapake kanggo anak suntingan saka warga Republik Ceko.

Carane diwenehi panggonan permanen ing Republik Ceko

Yen sampeyan wis ngrancang pamindhahan kanggo negara lan wis milih kanggo basis legal iki, sampeyan bisa njaluk tulung ing preparation saka dokumen kanggo organisasi, ngancani pengungsi, salah siji miwiti ngempalaken dokumen perlu ing dhewe. Kanthi kawruh saka basa Ceko, ora nggawe masalah kanggo sampeyan, Nanging, Bakal njupuk sawetara wektu.

Dokumen perlu diwenehi panggonan permanen ing Republik Ceko

  1. wangun aplikasi;
  2. foto;
  3. document, kang basis kanggo tetep ing negara (lan extract saka REGISTER saka Pendhaftaran perusahaan, kontrak Employment Employment);
  4. dokumen, nyantosakaké financial, omah;
  5. rekaman pidana saka panggonan utama saka panggonan ing Republik Ceko;
  6. insurance medical Czech;
  7. salinan passport.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!