panggonan permanen ing Finland

finland photo

"Njupuk us, Suomi-krasavica, kalung tlaga cetha!"- A line saka song kanthi Perang Soviet-Finnish. Finland - negara cilik ing Eropah lor, sapisan bagéan saka Kakaisaran Rusia, ing 1918 , Negara tangan pamaréntah Lenin kang éntuk kamardikan. Banjur kita sesambetan ngrembaka beda, lan ora tansah uga, nanging dina iki Finland iku salah siji saka solusi paling atraktif kanggo warga bangsa manca negara.

Kanggo bali manggon ing negara liyane - ora solusi prasaja, kanggo kang kudu dadi alesan apik. Push wong kanggo, kanggo ninggalake negara, birthplace, gunggung korupsi lan total lack saka pangayoman saka panguwasa, kasekengan mlaku melu kegiatan wirausaha, badhan bab mangsa sing turunane.

Apa wis dadi kepincut kanggo negara iki? utamané, iki pangayoman sosial dhuwur saka populasi, standar dhuwur urip, medicine banget.

Supaya apa perlu rampung, kanggo manggon karo kamulyan ing negara iki? First, sampeyan kudu diwenehi ijin panggonan. Ing latar kanggo instrument kuwi ing Finlandia iku cukup akèh. Bisa sesambetan kulawarga, repatriation, Work lan Study, asal Finnish.

Diwenehi document kuwi, utamané, Sampeyan kudu hubungi embassy utawa wakil saka Finland ing saenggon lan aplikasi. Ijin panggonan menehi akèh hak. utamané, iku visa Schengen, ing enem sasi nduwèni ijin panggonan ing negara iki bisa lelungan bebas ing Kerajaan. Ing Rusia, aplikasi kuwi bisa diajukake ing Kedutaan Besar lan kantor ing Konsulat Jéndral ing St. Petersburg, Murmansk lan Petrozavodsk. Kaputusan kanggo ngetokake ijin njupuk Service Migration.

sesambetan spousal karo warga Finlandia - cara paling gampang kanggo oleh ijin panggonan. Miturut hukum negara sing ngirim aplikasi, muncul ing wong ing stasiun polisi. Yen kanggo maksud apa sah, iku mokal kanggo teka, aplikasi bisa diajukake dening pasangan ing ngarsane daya Notarized saka Agung. circulation, email diajukake, fax utawa email pesen sing ora dianggep.

Cara liya kanggo kalean kuwi, Punika mengkono bisnis. Ana opsi beda. Yen mengkono, pelamar kudu bisnis co-worker. Ing kasus liyane, sampeyan kudu nggawe bisnis. Yen rencana kanggo nggawe bisnis, kanggo Pendhaftaran perusahaan kudu anggota dewan, wis kewarganegaraan Finnish. More dibutuhake ibukutha sah ing jumlah ora kurang saka 2500 euro lan rencana bisnis rinci. Registration bisa njupuk nganti siji sasi.

Pisanan resolusi kanggo urip ing Finland ditanggepi kanggo taun, banjur, yen sampeyan saya urip lan makarya ing negara kanggo patang taun, sing diwenehi ijin panggonan permanen.

Kepemilikan saka nyata Estate ing negara iki ora kauntungan ing golek ijin panggonan, nanging iku basis kanggo nggayuh visa Schengen kanggo rong taun.

Miturut hukum, ing basis kanggo nggayuh ijin panggonan iku sawijining kontrak Employment karo juragan Finnish. Miturut hukum Finnish goleki karya ing dhewe. Iki paling gampang kanggo nggawe, looking ing situs saka Development Employment lan ekonomi saka Finland. Iki kudu gawe katut milik saka basa Finnish.

standar dhuwur urip, iklim salubrious, sosial keamanan dhuwur, kabeh iki ndadekake menarik negara iki kanggo imigrasi lor. malih, Ana cukup masyarakat etnik Russian pinunjul ing Finland.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!