panggonan permanen ing Jerman. Cara kanggo preparation lan execution panggonan permanen ing Jerman.

germany photo

Liyane lan liyane Rusia arep ninggalake panggonan permanen ing Jerman. Lan akeh wong sing ditetepake dening pitakonan ngrasani kuwi: carane angel iku diwenehi negara Jerman, lan dokumen apa sing perlu kanggo iki? Tekan ing Jerman, contone, kanggo sinau, akeh wong pengin tetep ing negara iki, lan alami, iku perlu kanggo njupuk kewarganegaraan Jerman. Ana akèh cara kanggo njaluk panggonan permanen ing Jerman, ayo kang njupuk nyedhaki katon wong.

sadurunge, Jerman nggabung Uni Eropah, Undhang-undhang Kewarganegaraan kasedhiya kanggo panggonan lampu ing negara limalas taun. Kanthi target kanggo Uni Eropa mayoritas pengungsi Jerman nggawa hukum, mutusaké kanggo dumunung ing negara, concessions wujud. wis 2001 , Undhang iki dibenakake: Saiki kanggo kewarganegaraan Jerman kanggo pelamar punika cekap kanggo manggon ing negara kanggo wolung taun.

manèh kulawarga utawa marriage. Cara sing paling umum lan paling gampang diwenehi panggonan permanen ing Jerman - cara tradisional, marriage kanggo warga Jerman. lan, yen partner ora duwe dana cekap lan bojomu(lan) dipeksa ing kasus iki kanggo nampa keuntungan, Reuni isih kerep bisa.

learning. Kemampuan kanggo manggon ing Jerman nalika - iku sinau kanggo pindhah ana. Ing kasus iki ora perlu kanggo miwiti saka awal banget sing pasinaon - ing Jerman bisa sekolah lulusan. Sayange, nalika status mahasiswa, sampeyan ora bisa njaluk permanen, nanging taun iki bisa nyetel mati marang tembung saka Tetep ing negara, nanging, yen sawise lulus sampeyan nemu proyek lan nampa status "buruh".

Njaluk bantuan bisnis nadhahi menyang. Pilihan liyane terjangkau diwenehi panggonan permanen ing Jerman - iku dhewe, nalika alesan kanggo panggonan ing negara bukaan saka bisnis. Nanging pilihan iki cocok mung kanggo wong-wong, sing wis 400-500tys supaya. euro, sampeyan kudu nandur modal ing sembarang bisnis, utawa nemokake lan berkembang ing Jerman.

Nalika aku kasebut ndhuwur, kanggo, diwenehi panggonan permanen ing Jerman kudu penduduk ing negara ora kurang saka 8 taun. Kejabi kahanan, ana sawetara prasyarat prentah.

Salah siji kondisi utama kanggo nggayuh panggonan permanen sing Kapabilitas financial saka pelamar. The income sing arep cekap kanggo subsistence minimal awake lan kulawarga - contone,, bojoné, yen ora bisa, utawa bocah cilik, dumunung ing izhdivenii.Ne kondisi kurang penting kanggo amal kewarganegaraan punika kawruh ing basa Jerman, tingkat kang bakal cocog karo full Tetep ing negara. Lan pelamar kanggo panggonan permanen ing Jerman, ora kudu ing biografinipun nyinggung pidana.

Yen sampeyan arep kanggo pindhah kanggo panggonan permanen ing Jerman, sampeyan kudu njupuk menyang akun kasunyatan, sing negara iki ora ngenali dual kewarganegaraan, lan mbutuhake larangan saka calon saka negara liya kewarganegaraan, ing taun, padha dijupuk kewarganegaraan Jerman.

Dina iki, Jerman dikenali minangka salah siji saka negara paling atraktif kanggo manggon. Kaluwihan sing akèh kabèh:

  • saben warga negara kanggo nyedhiyani insurance kesehatan sakabehe free;
  • akses kanggo pendidikan, dipetik saindhenging donya, ing beyo umum;
  • pembayaran sosial, kayata sangu anak, punika 300 prangko, nganggur lan ditampa saben wulan 500 DM, lan kebayar kanggo saben anggota kulawarga;
  • Jerman, salah siji saka negara paling sugih, Iku pusat industri lan budaya Eropah.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!