panggonan permanen ing Lithuania

lithuania photo

Lithuania - negara Baltik paling gedhé. negara iki ora mung nengsemake mujur nengen warni, resik online lan turah mbrawah saka monumen arsitektur, nanging uga kanggo stabilitas ekonomi lan sosial uga-kang. Lithuania minangka bagean saka Eropah lan bagéan saka Uni Eropa, lan mulane iku nawakake gedhe kesempatan kanggo bisnis sukses, karya lan urip.

supaya, Apa sing perlu dilakoni kanggo nduweni kanggo panggonan permanen ing Lithuania? Yen sampeyan ora duwe keturunan Lithuanian, ing, kanggo wiwitan, kudu dadi pemilik saka panggonan ijin. document Iki kertu plastik, kang bebarengan verifies identitas pemilik lan nandheske hak manggon lan karya ing Lithuania. Ing basis kanggo Pendhaftaran saka panggonan ijin uga:

  1. Mengkono bisnis ing tlatah negara;
  2. seko;
  3. Diakoni kanggo sinau ing institusi pendidikan ing negara;
  4. manèh kulawarga utawa marriage kanggo warga Lithuania.

Uga salah siji opsi kanggo nggayuh ijin panggonan kanggo ndarbeni tanah ing Lithuania. gumantung ing, struktur, industri utawa omah, Iku ing disualekno saka wilayah, Jeksa Agung bisa ngetokake saka panggonan ijin bisa mantun positif.

Apa aku kudu diwenehi panggonan permanen ing Lithuania

ijin panggonan bakal ditanggepi kanggo 1 taun, yen wis reissued lan gawe anyar ajeg, ing, sawise limang taun, Sampeyan bisa nduweni kanggo panggonan permanen ing Lithuania. document iki ijin kanggo panggonan permanen. Diwenehi perlu:

  1. Konfirmasi ujian basa Lithuanian dening;
  2. Duwe insurance kesehatan;
  3. Nduweni dana cekap kanggo tetep ing Lithuania - duwe income stabil utawa beyo ing jumlah, bisa kanggo nyedhiyani akomodasi limang taun;
  4. Posisi urip area ing hak properti, nyewa utawa ing basis saka omah individu.

kanggo, diwenehi ijin panggonan permanen ing Lithuania, sampeyan kudu nyedhiyani aplikasi, passport, dokumen, nyantosakaké tengen panggonan permanen, privasi insurance medical lan dokumen ing panguripan financial. Plus,, kanggo pendaftaran document sing perlu kanggo mbayar ragad negara.

Hak-hak lan Kesempatan, kang menehi panggonan permanen ing Lithuania

Sejatine, ijin kanggo panggonan permanen kanggo warga manca menehi hak padha, lan sing ijin panggonan, nanging tanpa perlu kanggo nganyari maneh taunan saka document. A wong karo ijin panggonan utawa gadhah lisensi kanggo gawe anyar permanen lan wis kabeh hak-hak warga biasa saka Lithuania, kajaba hak milih.

Sadurunge wong sunantara, gadhah hak panggonan permanen ing negara, Sampeyan mbukak sing kamungkinan saka visa-free travel kanggo negara EU, disualekno saka properti, Pendhaftaran kendaraan, etc..

Kasedhiya kanggo ijin panggonan permanen iku sawijining tataran penengah kanggo disualekno sakteruse saka kewarganegaraan.

Lithuania nengsemake sinar sparkling serene, urip tentrem lan makmur. Urip ing negara iki mbukak peluang kanggo poto-jaminan. Nalika sampeyan bisa ndeleng, Obah menyang negara sing ora ngimpi pipo. Iki banget nyata, adil attainable.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!