panggonan permanen ing Swedia

sweden photo

Swedia - sepi, makmur, ngrembaka negara ing Eropah lor. senadyan iki, iklim ing negara iki kaget penake, Teluk Stream ndadekake mangsa entheng, lan ing mangsa panas didominasi dening angin anget, supaya ana malah panas, Nalisir populer yakin. Ana akeh alasan, kok wong arep ninggalake negara, ngendi padha lair, nyelehake kabeh menyang bantala liyane. Iki tingkat dhuwur korupsi lan angkara, lan kasekengan kanggo mlaku tumindak bisnis sawijining, buron politik, badhan kanggo masa depan saka anak. Ana rawuh wektu, lan wong panentu kanggo pindhah, Iku wiwit katon kanggo alternatif kanggo pindhah. Apa supaya atraktif negara iki?

utamané, iki minangka standar banget kauripan sing layak, Nagara ketat hukum lan bab negara kanggo sawijining warga. becik kesehatan.

Cara kanggo pindhah menyang Swedia kanggo panggonan permanen

Kanggo pindhah menyang Swedia, Aku kudu ijin panggonan. Njaluk iku dibutuhake sadurunge entri. Ana rong opsi kanggo resolusi - permanen lan sak wentoro. Yen panggenan ngluwihi 90 dina, ditanggepi ijin sauntara. Kaputusan kanggo ngidini njupuk Service Migration Swedish.

Diwenehi ijin kuwi dibutuhake kanggo nulis aplikasi kanggo perwakilan Swedish ing negara, panggonanmu. Kudu ngerti, sing tengen kanggo operate ijin panggonan sak wentoro ora menehi, Employment iku perlu diwenehi ijin. panggonan permanen ngijini sampeyan kanggo manggon, lelungan lan bisa moho. malih, wong bisa lelungan bebas kanggo telung sasi lan manggon ing Uni Eropah.

A ijin panggonan ditanggepi kanggo Reuni kulawarga. Marriage - cara paling gampang kanggo njaluk ijin panggonan permanen ing Swedia. Cukup kanggo rong taun panggonan permanen bebarengan. Yen pasangan bojo wis urip bebarengan kanggo rong taun sadurunge obah, lan bisa ngandharaken kasunyatan iki nyathet, panggonan permanen bakal ditanggepi langsung ing rawuh ing negara.

Yen rencana kanggo ninggalake kanggo bisa kanggo ngrekrut, sampeyan kudu diwenehi ijin kanggo hak bisa. Pelamar kudu nampa kontrak Employment, persetujuan karo Uni, gaji saben wulan ora bisa kurang 1270 euro. juragan kapekso kanggo Panggenan ing lowongan ing pasar pegawe lokal. Ing kasus-kasus iku ditanggepi ijin panggonan sawetara kanggo siji utawa loro taun, lan patang taun mengko, sampeyan bisa njaluk ijin panggonan permanen. Rong taun ora bisa ngganti juragan. Ing cilik saka mundhut saka proyek sing diwenehi telung sasi kanggo golek proyek anyar.

Ijin panggonan bisa dipikolehi, yen sampeyan wis mbukak utawa rencana kanggo miwiti bisnis ing Swedia. Yen mengkono iku kepemilikan perlu 50% perusahaan lokal lan dana, cukup kanggo ndhukung kulawarga. Kaping pisanan ijin sauntara ditanggepi kanggo rong taun. Nalika wektu pangadilan ends, lan mengkono uga, ditanggepi panggonan permanen. Kanggo mengkono kepemilikan bisnis saka basa Swedia iku kudu, kawruh Inggris iku seng di pengeni. Sampeyan kudu rencana bisnis njlimet lan bukti kasedhiyan dana kanggo tumindak bisnis lan ndhukung piyambak lan kulawarga sing.

Tuku property in Sweden, iki investasi banget apik, Nanging, sampeyan kudu ngerti, sing ana ing mere saka real estate ing negara iki ora menehi hak panggonan permanen. Nanging, gadhah sifat kuwi, wong nampa long-term Schengen visa lan kesempatan kanggo manggon ing Swedia kanggo 180 dina. More kabutuhan ngerti, sing pemilik saka properti sampeyan pengin tetep dadi supaya apik. Miturut hukum lokal, real estate gampang kanggo nyewa. Sajrone mangsa wisata, iku bisa ngowahi income pemilik apik.

Yen sampeyan arep kanggo ninggalake negara, obah kanggo Swedia bakal dadi solusi sing apik. Tingkat dhuwur saka budaya, negara tentrem raharja, bab hukum, akeh kesempatan kanggo mbukak bisnis, iklim sarujuk, becik kesehatan, Kabeh iki ndadekake sawijining negara atraktif kanggo manggon lan karya.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!