panggonan permanen ing Slovenia

slovenia photo

Slovenia - siji saka negara-negara berkembang cepet ing Eropah Tengah. Wong loropaken lan mbiyantu, alam ayu, nomer rekaman resorts tuk termal, kanthi pedunung, janjeni ekonomi lan standar dhuwur urip - kabeh iki ndadekake ewu wong saben taun kanggo katon kanggo kesempatan diwenehi panggonan permanen ing Slovenia. bener, negara Eropah, kalebu Slovenia, ora supaya bisa diliwati wong manca, ing kawitan marketing koyone ono kanggo residents saka negara liyane. ing tartamtu, Ana sawetara cara kanggo njupuk papan manggon netep ing Slovenia, kalebu latihan, karya, marriage, business, tuku real estate, etc.. ing negara sing dikarepake. Ayo kang katon ing luwih rinci ing embodiments ndhuwur,.

1. panggonan permanen ing Slovenia liwat pendidikan. negara wis sawetara institusi pendidikan cukup adiluhung, sertifikat kang bener ing negara Eropah. Kanggo panggonan ijin pisanan, cukup kanggo milih universitas, Profesi dikarepake, rerumput munggah ing basa lan aplikasi kanggo visa. Periode training in universities Slovenian luwih 4 kanggo 6 taun (dening cara, ing expiry 5 taun sawise nggayuh ijin panggonan permanen bisa dipikolehi), Sak iki wektu foreigner wis kebak dicocogake kanggo lingkungan, basa sinau, Iku bisa cukup gampang golek proyek, amarga Slovenian pintêr mbukak akeh lawang.

2. panggonan permanen ing Slovenia - versi apa. Kene kahanan Luwih luwih rumit, tinimbang ing sawetara negara EU liyane. Manca sing gelem njupuk proyek ing tetanèn, industri construction, sing ora pengin bisa piyambak residents saka Slovenia. Biasane iku karya cantik hard, sing ora kabeh urip. Versi liya saka piranti kanggo bisa ing Slovenia melu ijin khusus, kang, umume, tenan kabeh 1 taun, lan banjur perlu ngluwihi. ijin kuwi ditanggepi ora supaya prasaja, iki kudu-wis ditulis, njamin Notarized saka sisih Slovenian saka juragan. Sawetara njupuk ing kewajiban kuwi. Ing tangan liyane, juragan ora kudu wong liyo, lan kene kita mboko sithik dipindhah menyang pilihan sabanjuré.

3. panggonan permanen ing Slovenia dening ndhaftar bisnis. Cara iki rapet karo sadurunge. Duwe kabuka bisnis dhewe ing Slovenia kanthi mung modal minimal 7500 euro ("Kabeh" - amarga kabeh negara Eropah iku salah siji saka reregan), Sampeyan bisa aplikasi kanggo ijin karya lan ijin panggonan kanggo miwiti kanggo njaluk. Luwih luwih kontroversial pilihan - perusahaan utawa bisnis bisa ndhaftar relatif utawa kanca, kang banjur ngirim undhangan bisa lan bakal ngetokake ijin. cathetan, asil loro cara njaluk padha, nanging kaloro melu luwih musuhan.

4. Tuku real estate ing Slovenia lan nggayuh panggonan permanen. alamiah, Negara nampani investasi babakan dhuwit ing budget, utamané saka luar negeri. Ing cilik saka Slovenia, ana salah siji masalah cilik - Estate nyata kene bisa tuku mung warga EU utawa Amerika Serikat, uga wong manca karo ijin panggonan. sing, mung pilihan sregep - isih kanggo ndhaftar bisnis, Iki uga mung dadi investasi duwe bathi, lan kesempatan liyane kanggo tetep ing negara. Sayange, pretext diwenehi ijin panggonan utawa panggonan permanen, iku ora.

5. Palakrami lan kulawarga hubungan kanggo panggonan permanen ing Slovenia. Minangka ing negara liyane paling, marriage kanggo warga Slovenia kira njupuk permanen, alamiah, sawetara taun sawisé sawijining lan panggonan ing tlatah Negara Bagean. Uga bisa muter peran kene consanguinity: yen ana dokumen, nyantosakaké kekerabatan karo warga Slovenia, uga ana kamungkinan kanggo njaluk hak panggonan. Ing tangan liyane, Cara iki apik lan nyaman "loophole" kanggo manca ora banget jujur, Mulane, dokumen bubar banget kasebut kanthi teliti, dicenthang lan panguwasa konsulat.

6. Refugee - cara kanggo nadhahi. Iku hard kanggo nggoleki negara, kang nolak kanggo papan perlindungan ing ngarep manca banget kena pengaruh. liyane bab, kuwi sing ana sethithik banget. hard kanggo pracaya, sing pengungsi saka Eropah Wétan urip tenan dadi ala, lagi nyoba kanggo gawe uwong yakin kabeh, supaya panguwasa Slovenian verifikasi bukti lan Laka cepet diboyong, yen diadegaké kasunyatan key statements palsu.

Slovenia - negara banget janjeni, nanging akeh pengungsi iku uga jenis "lawang kanggo donya". Minangka penduduk negara, Sampeyan bisa visit regime visa-free ing cedhak 100 negara, kanggo mindhah bebas ing saindhenging Eropah, aran kapercayan ing mangsa lan seneng kualitas urip. Kabeh iki worth sawetara gaweyan diwenehi permanen, kang mesthi bakal males ing lengkap.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!