imigrasi profesional kanggo Australia

professional photo

kanggo wong-wong, sing nyinaoni proses aplikasi kanggo imigrasi profesional kanggo Australia, Aku tarik manungsa waé kanggo sawetara owah-owahan ing program saka ditokake saka visa kanggo panggonan permanen ing Australia kanggo Profesional lan liya Skilled neneko Kebangsaan Departemen Australia wis ngenalaken 1 Juli 2012 SkillSelect program anyar , kagantos Subkelas visa sapisan populer 175, 176, 475, 886, 885, 487.

mangkono, yen sing profesional ing lapangan lan ora perlu sponsor (Yen sampeyan perlu Sponsor, sampeyan uga bisa ing program iki), lan beluk iku ing dikarepake ing Australia, banjur diwenehi visa permanen penduduk ing Australia (penduduk permanen) sampeyan kudu nggunakake program anyar Program General Skilled Migration (GSM) или SkillSelect . Saiki Kebangsaan profesional kanggo Australia wis rapet karo tembung resmi iki.

Ing idea utama program iki, sing ing tataran saka langkah pisanan, isi metu wangun EOI online (Expression saka Interest utawa 'expression saka kapentingan'). Departemen Kebangsaan Australia kang alat dhaftar iki lan, adhedhasar nomer TCTerms, sampeyan wis diketik, Iku menehi ijin (undhangan - uleman) kanggo ngirim dokumen ing salah siji saka subclasses visa ngisor:

• Subkelas 189 Skilled - Independent (permanen);
• Subkelas 190 Skilled - Nominasi (permanen);
• Subkelas 489 Skilled - Regional Nominasi utawa Sponsored (Sementara);
• Subkelas 132 Talent Business (permanen);
• Subkelas 188 Innovation Business lan Investment (Sementara);

Lan kanggo sing subclasses, sing perlu Sponsor:

• Subkelas 186 Scheme Nominasi Juragan (ENS);
• Subkelas 187 Regional Sponsored Scheme (RSMS);
• Subkelas 457 Business Temporary (Long Tetep).

Sing, kasil maringaken EOI milestone, lan nampa uleman, miwiti kanggo ngrancang visa tartamtu.
saiki liyane.
apa EOI ?

Iki mung pratondo niat kanggo njaluk visa trampil. Регистрируя EOI , Siap kanggo menehi dhewe tilak. Alexa:
1. data pribadhi;
2. Profesi (Seluk-beluk, sing duwe);
3. pengalaman ing Profesi;
4. pendidikan (Jl, sertifikat, etc.);
5. keahlian basa Inggris;
6. data Validation beluk (saka 2);
7. pengalaman bisnis (dibutuhake gumantung ing visa Subkelas, contone 188).

Sampeyan perlu kanggo njupuk manungsa waé, sing malah yen sampeyan ngetik maringaken bahan (test TCTerms, sarego TCTerms, sing ngetik ing basis saka informasi ing ndhuwur diwenehake dening sampeyan: Profesi saka dhaftar SOL , skor ing ujian IELTS, titik kanggo umur, etc.), iku ora ateges undhangan dijamin kanggo reresik visa sakteruse. contone, subkelas 189, skor maringaken saiki 65 nilai - pet Kebangsaan profesional kanggo Australia.

Carane ditemtokake 'ing dikarepake' Profesi?
Ana ing dhaptar SOL khusus (Dhaptar Pakaryan Skilled). Sampeyan bisa ngakses ing website resmi Australia Departemen Kebangsaan (katon iku ana kanggo kunci ing 'SOL').

Sadurunge isi metu wangun EOI online, iku uga disaranaké kanggo nindakake ing ngisor iki. langkah:
- tegesake beluk sing (Assessment skills);
- pass ujian Inggris.
Iki kudu rampung ing advance, amarga sampeyan mung bakal 60 dina panrimo saka undhangan kanggo aplikasi kanggo visa sadurunge deadline kanggo ngirim kabeh dokumen (lan proses konfirmasi beluk bisa njupuk luwih saka rong sasi).

Nulis lan Isi EOI for free, saka sampeyan ora bakal mbutuhake biaya. data bakal bener 2 taun.
Yen wis rampung kabeh kothak data sing dibutuhake, EOI bakal menehi skor saiki (Skor TCTerms) asil и (status ing hubungan menyang subclasses bisa ndhuwur).

Anggere sampeyan ora njaluk undhangan, sampeyan bisa nganyarake informasi ing EOI (Iki bisa nambah total skor).
Yen sampeyan nampa uleman, banjur karo sampeyan uga njaluk instruksi babagan carane isi ing wangun lan Ngatur maneh diwenehi Subkelas visa Panjenengan. Iki langkah kapindho proses (bab iku kita bakal ngomong mengko) migration trampil kanggo Australia.
Mesthi, ora kabeh, sing dikirim wangun EOI, nampa uleman trek. langkah. Nanging sing ora ateges, sing, 'Set Cross' ing pencalonané Panjenengan. nglumpukake kawruh, nambah basa lan nganyari data ing EOI kanggo rong taun, lan sukses ing imigrasi profesional kanggo Australia sampeyan eseman!

Details ing situs resmi saka Australia Departemen Kebangsaan:
SkillSelect

Good luck.

sumber: konvensi

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!