visa karya ing Australia

employment photo

Dhaftar ing ngisor iki ing ngisor kabeh karya visa kasedhiya kanggo Australia, presented dina ing situs resmi www.immi.gov.au Aku menehi dhaptar sing, sing sing pambiji "apa sing kudu nyoba ..." aku kabeh iki kanggo, sing ana sawetara Tulisan logon ing ngimpi Australia Panjenengan, lan yen dumadakan sampeyan ndeleng, sing visa narik sawijining, banjur apa ora nimbang karya sauntara lan ing. Aja lali, bisa ing Australia, sampeyan kudu soko bisa nindakake lan mbuktekaken, apa apa iku ahli, lan duwe pengalaman sing cocog, kawruh basa lan tithik Inggris. Sapa sing - sing pakar komputer utawa tukang kayu.

ing karya visa Temporary (karya visa sementara kanggo Australia)
 124 - Talent Distinguished
 400 - Work Temporary (Short Kegiatan Tetep)
 401 - Work Temporary (Long Kegiatan Tetep)
 403 - Work Temporary (hubungan Internasional)
 416 - Program Worker Seasonal
 420 - Work Temporary (Hiburan)
 417 - Holiday Pakaryan
 461 - New Zealand Citizen Family Relationship (Sawetoro wektu)
 462 - Work lan Holiday
 457 - Work Temporary (Skilled)
 476 - Skilled - Diakoni Graduate
 485 - Graduate Temporary
 488 - superyacht Crew
 858 - Talent Distinguished
 942 - Crew Authority Travel
 988 - Maritime Crew

ing Disponsori / Nominasi karya visa (disponsori / karya visa nominasi kanggo Australia)
 186 - Scheme Juragan Nominasi
 187 - Regional Sponsored Migration Scheme
 188 - Innovation Bisnis lan Investment (Sementara)
 190 - Skilled Nominasi
 457 - Work Temporary (Skilled)
 887 - Skilled Regional
 892 - State / Territory Owner Business Sponsored
 893 - State / Territory Sponsored Investor

ing karya visa permanen (visa apa permanen kanggo Australia)
 132 - Talent Bisnis (permanen)
 186 - Scheme Juragan Nominasi
 189 - Skilled Independent
 489 - Skilled Regional (Sementara)
 887 - Skilled Regional
 888 - Innovation Bisnis lan Investment (permanen)
 893 - State / Territory Sponsored Investor
 890 - Owner Bisnis
 891 - Investor

ing Ngunjungi visa karya (karya visa vizitorskie kanggo Australia)
 600 - Visitor
 601 - Electronic Authority Travel
 651 - eVisitor

ing visa repealed utawa Anas (revoked lan dibatalake visa karya kanggo Australia - sing ora ditanggepi)
 120 - Agreement Labor
 119-857 - Regional Sponsored Migration Scheme
 121-856 - Scheme Juragan Nominasi
 160-165 Skills Bisnis - (sauntara)
 175 - Skilled Independent
 176 - Skilled Sponsored
 406 - Agreement Government
 411 - Exchange
 415 - Agensi Government Foreign
 421 - Sport
 422 - Praktisi Medical
 423 - Media lan Staff Film
 426 - Worker Domestik (Sawetoro wektu) Diplomatik lan Konsulat
 427 - Worker Domestik (Sawetoro wektu) Executive
 428 - Worker Agama
 456 - Business (Penginapan singkat)
 459 - Sponsored Business Visitor (Penginapan singkat)
 475 - Skilled Regional Sponsored
 487 - Skilled Regional Sponsored
 495 - Skilled Independent Regional (Sementara)
 496 - Skilled ditetepake Area Sponsored
 845 - Madeg Business in Australia
 846 - State / Territory Sponsored Regional Madeg Business in Australia
 855 - Agreement Labor
 885 - Skilled Independent
 886 - Skilled Sponsored

ing Bridging visa (bridge utawa prehodnye visa, ngubungaké visa apa beda ing Australia)
 010 - Bridging ndeleng A BVA
 020 - Bridging visa B BVB
 030 - Bridging visa C BVC
 040-041 - Bridging visa D BVD
 051 - visa Bridging E BVE

Saben visa iki sampeyan bisa "break liwat" ing situs resmi lan mangerteni kabeh syarat (malah prices ing itungan sembarang).

Uga ing situs resmi Kebangsaan Departemen sampeyan bisa nemokake supaya disebut-booklet, mbantu mangertos, prybyt sing arep Australia ing visa karya, hak-hak lan ngurangi tentrem ing njupuk wong-wong mau menyang operasi dening juragan, nalisir karo hukum pegawe Australia.

Aku ora bakal nerjemahake kabeh, Aku fokus ing mung sawetara TCTerms:

• Saben pegawe saka luar negeri (IE. sing teka ing Australia kanggo karya) kudu duwe visa Australia bener, menehi wong / dheweke hak ing Australia;

• Juragan duwe hak kanggo ndeleng passport saka pegawe utawa liyane ID;

• Juragan ora duwe hak kanggo mbatalake visa Panjenengan, iku mung bisa nindakake Departemen Kebangsaan, ing siji, menehi kabeh ing informasi ing visa, hak-hak lan kewajiban, kalebu informasi carane ngganti sponsor utawa aplikasi kanggo panggonan permanen;

• Kanggo sing duwe 457 visa, sing teka ing Australia, juragan-sponsor kudu nyedhiyani kondisi lan bayaran ora Samsaya Awon saka buruh lokal, Performing proyek padha ing panggonan sing padha;

• Sing juragan mung kudu menehi proyek iki, kang cocok karo skills karya, sing beluk;

• juragan iki kudu manawa, sing pegawe ora apa karya wong liya iku;

• Sing juragan ora anduweni mbayar ing awis;

• juragan iki kudu mbayar bali tiket online, yen sampeyan nampa request ditulis saka pegawe utawa Departemen Kebangsaan;

• Sing juragan ora bakal nggawe kanggo saka gaji pegawe kang tanpa ijin;

• Sampeyan ora perlu nggunakake agen migration diwenehi visa karya utawa liyane, Yen sampeyan arep kanggo nggunakake kuwi, sampeyan mung bisa ngirim karo agen resmi kadhaftar - ndeleng situs MARA

Saiki ayo sawetara tembung mati rekaman.

Kabeh visa karya iki kanggo Australia cukup menginake kanggo katon ing layar (kertas), nanging, alas, kadhangkala urip dictates aturan dhewe game.

Conto anyar (Aku ngerti wong iki wong) - Chef Professional, ing Australia ing visa karya sauntara, ora nampa sak gaji, ana wis wisuh pasugatan, apa kudu ora, lan kuwi ora becik liyane.

sampeyan ngomong, lan apa iya ora sambat ofitsialam?

jawaban, kang banjur juragan ora menehi referensi apik, lan, dek'ne kudu metu saka Australia.

Lan wong wis looking kanggo proyek liyane (Mugi, wis ketemu). Lan ninggalake karo skandal ala.

supaya tetep, anak. kabeh bakal nguripake metu!

Good luck.

sumber: konvensi

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!