Macem-macem cara ngapusi nalika "Pendhaftaran" 457 bisa visa kanggo Australia liwat apus

illegal photo

Kanggo miwiti karo, sing nyoba kanggo desain 457 Work Temporary (Skilled) visa bisa ngetik seeker proyek unwary langsung menyang jaringan cheaters. lan, paling asring scammers iki ora duwe apa-apa apa karo paling saka Australia, utawa bisa / posisi, padha kurban, utawa marang dokumen Pendhaftaran liwat Departemen Kebangsaan. Salajengipun, kanggo 'divorce' sampeyan bisa njaluk malah, Sampeyan wis ing Australia, lan kontak juragan unscrupulous. Sayange, kasus kelakon, lan aku bakal nyoba kanggo menehi sawetara cara, kang bisa operate Kepsar iki. Ora Matter, apa Profesi, cook utawa listrik.

First ing dhaftar - ing mbeling paling banal, nalika wong nawakake (sampeyan ora ana ing Australia) pitulungan nggayuh karya visa sementara, contone, 457-lan, lan nyuwun dhuwit iki, nusa, Sampeyan perlu kanggo "Skor panggonan", jinis, Lowongan Kerja mung kanggo kowe, lan saingan juragan Australia ora bakal dianggep, lan miwiti proses nggayuh kabeh dokumen perlu. Padha bisa malah ngirim "salinan" kontrak / penawaran proyek kanggo produk efek sing dipengini, nelpon saka Au, etc., sing becik kanggo "Pack" umpan. Iki bisa dadi mediator utawa "agen" utawa "apik kanca". kanggo Salvage, mesthi, lan yen ora langsung, banget rauh.

titik, padha arep, supaya sampeyan nguntal pancing lan nggawe wong nransfer. Wangun lan cara pembayaran ora penting, pendekatan penting. Sampeyan bisa malah menehi referensi palsu (nomer) aplikasi kanggo Departemen Kebangsaan lan makalah kiwa-swiwi liyane.

Ing skenario pisanan iki ora malah mburi. Wiwit chain bisa melu saperangan mbuwang, iku kamungkinan, sing padha bakal nyoba kanggo remet metu saka kowe durung - sembarang alesan, titik, gambar, sing wis meh rampung, lan sampeyan wis meh tak proyek dawa-ngenteni ing Australia. jinis, sampeyan kudu mbayar luwih, Sampeyan ana ing trek tengen lan cedhak goal.

lan, korban penipuan lan ora nyoba kanggo break liwat rincian aplikasi www.immi.gov.au (nulis mau layang utawa nelpon), uga nyoba ora kanggo kontak karo juragan Australia (sing dikira kongkon kontrak karya) langsung saka website resmine, utawa guide Australia, utawa liwat kanca (sing ana kéwan kuwi, ora ngomong?) etc. Utawa ora iku, nalika iku paling kasep. Salah siji banget trustful, utawa careless.

Asil - ora visa, minangka ana dhuwit, njedul lan pada musna.

Versi sabanjure cidra.

Wis ing Australia.

Sampeyan ana ing sinau visa lan moonlighting (sah) busboy ing restoran. A kahanan umum. Rauh sinau rampung, lan kudu mulih, lan tetep ing Australia banget akeh sing pengin. Nanging sampeyan kudu golek juragan!

pemilik restoran Governorate setuju kanggo menehi proyek. Nanging. We offer sampeyan njupuk wangun (piyambakipun bakal damel formal kabeh dokumen perlu) kanggo posisi Supplier (contone, supaya karya lan pangiriman produk), lan nyatane, sampeyan bakal terus kanggo operate mesin cuci. liyane, sampeyan kudu mbayar wong iku, amarga proses biaya dhuwit, etc. Ngendi kanggo mbukak? Sampeyan mbayar jumlah apik atasanipun (ewu dolar) lan terus bisa, nunggu visa karya net sing anyar.

dening cara, bos iku wusana kanggo manfaat sampeyan 'kanggo kebekan', wiwit sampeyan, saben se, kahanan bebandan.

Ayo dadi, visa apa ditanggepi. temenan, kabeh urip. Malah mesin cuci karya ora koyone drama kuwi, titik, sing duwe visa. Dadi misale jek pegawe.

Nanging. kasunyatan, sing saka departemen dibutuhake teka test lan golek, sing ora sing ora manager a, lan mesin cuci. Nanging dadi manager. dendo boss lan sanksi, lan sampeyan pembatalan visa. pamit, Australia.

Ora tiba kanggo opsi padha, Nalika lagi njabat ing proyek salah, sing ora bakal bisa - iku audit cepet marang.

dening cara, kene sampeyan bisa nambah jenis a, nalika pelamar ora bisa karo Sponsor. Miturut gandhèngé, alamiah. Kang, aku njaluk wong sponsor, lan saka Departemen visa profesional, lan minangka asil karya ... ing panggonan beda banget, lan kanggo beluk beda. kaukum loro. Employee cegah visa lan diusir saka Australia, lan juragan bisa uga bakal kelangan lisènsi, etc.

kasunyatan, sing sing duwe visa kuwi, uga sponsor, ajeg teliti. lan kir.

ngapusi skenario liyane, kang, alas, bisa ditemokake kene, iki nalika pelamar, maneh, nemu 457 visa karya (baleni, punika nalika bisa ing Australia, sampeyan kudu Sponsor), lan iku kabeh wiwit uga lan roto-roto, banjur juragan ngandika, kang wis kanggo Pick munggah bagéan saka blanja ditanggepi ago, kanggo ijol kanggo biaya sponsor. Anceman break sponsor, kang badhe entail penghancuran visa saiki lan karya, adieu, Australia ...

Apa bisa maringi pitutur ing karyawan cilik? Hubungi Departemen Kebangsaan lan Protection Border, lan marang kita bab Jeksa Agung bisa ngetokake.

liyane?

script pancen apik tenan. Iki nalika perusahaan nyeponsori 457 mbukak visa ing posisi Australia kang utamané kanggo wong, ora perlu proyek / posisi.

Wangsulan: Bab ingkang utama karo - kanggo nggawa manungsa, kaya misale jek, nalika padha seneng ora kanggo mikir bab, sing, yen proyek lamunan ndeteksi Department Kebangsaan lan juragan ngenali intruder iki karo kabeh tekone, lan pegawe mung zakanselyat (mbubuti) visa, amarga juragan Australia kang ora bisa Sponsor.

Ketemu, mangkrag.

Good luck

sumber: konvensi

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!