imigrasi Family

family photo

biasane pengungsi, nampa panggonan permanen utawa kewarganegaraan ing negara liyane, ngatur pamindhahan kanggo kang sabanjure bisa. manèh Family iku salah siji saka cara sing paling umum kanggo lelungan luar negeri, amarga cara iki dipercaya lan ora rumit banget. Aliran Kebangsaan kulawarga paling aktif wis diamati ing Amerika Serikat, Canada, negara Australia lan EU.

Dhaftar sederek cedhak, kang bisa nerusake program, padha paling. Ganti lokasi mung wong cedhak bisa Sponsor ing imigrasi basis kulawarga. Iku anak lan wong tuwane, bojo utawa bojo (kalebu sipil), putri utawa ngresiki. bebener, ing negara duwe ciri tartamtu dhewe bab item tartamtu saka imigrasi kulawarga. supaya, ing Australia umur pelamar kang arep antarane 18 taun. Ing cilik saka telpon saka bojoné utawa putri kudu nyedhiyani konfirmasi saka katulusan maksud saka hubungan lan terus. marriage iki ora bisa lelawanan hukum Australia. Punika mila penting kanggo ngerti, sing diijini bawana homo Green, polygamous lan komunikasi antarane sederek cedhak, nanging kekawin dikenali antarane sepupu. imigrasi Family biasane digawa metu ing loro orane tumrap sekolah: kapisan menehi visa sementara (kanggo 2 taun), banjur nalika pelamar lan tundhuk kabeh kewajiban saka Sponsor bisa takon wis visa permanen.

Penduduk US (IE pemilik saka "kertu ijo") utawa warga negara bisa nimbulaké anak Reuni kulawarga ora mung, bojomu(lan) lan tuwane, nanging uga para sedulur. Nanging ora bisa bantuan kanggo mindhah putu, kaki-nini, Paklikipun lan aunts, nephews, sepupu lan sedulur. ing wektu Pendhaftaran saka dokumen Sponsor ngirim ora kurang saka 21 taun. US dikenali 4 kategori prioritas kanggo sederek, miturut kang istilah ditetepake registrasi dokumen lan telat.

Ing Kanada,, ing negara sadurunge, Sponsor kapekso kanggo ndhukung musna sederek diundang kanggo sawetara taun sawisé rawuh. Ing negara iki, kajaba anak, pasangan bojo lan wong tuwa, Sampeyan bisa nelpon lan kaki-nini. Tundhuk istilah kanggo bocah cilik, pasangan utawa partner sipil telung taun saka tanggal rawuh ing Kanada, kanggo anggota kulawarga - sepuluh taun.

manèh kulawarga ing negara EU uga tundhuk kasenengan saka aturan tartamtu. Jerman, contone, Ana sawetara kewajiban ketat kanggo Sponsor: kang kudu manggon ing apartemen, lan ora ing kémah, utawa ngempalaken tengah kanggo manca, dadi musna timer cekap tanpa nampa bantuan sosial utawa pengangguran keuntungan, ora masalah karo hukum. hukum Jerman kasedhiya kanggo loro cara beda rawuh saka saperangan(lan) karo anak suntingan lan pasangan bojo kanggo ngunjungi mung(lan). Ing pawujudan pisanan, kulawarga bisa teka Jerman mung kanthi ijin saka pegawe pengadilan, minangka Kantor kanggo wong njaba negoro, lan aplikasi iki bisa ditolak kanggo alesan,. Ing pawujudan liya,, yen saperangan padha nikah sadurunge departure saka siji saka pasangan bojo ing Jerman lan wis urip ing negara liyane saka 8 taun, soko saka bojo imigrasi(lan) tilar. pelamar bakal nampa ijin panggonan ing Jerman kanggo setahun, sawise kang kudu saya gawe anyar nganti, nganti ngrampungake kabeh prasyarat kanggo gratis saka panggonan terusan.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!