Sistem pendidikan ing Australia

 university photo

Sistem pendidikan ing Australia dipérang dadi enem sektor: preschools, SD, SMA, colleges, universities lan language, sing kasedhiya istimewa kanggo siswa manca.

pendidikan Preschool wiwit ing umur 3 taun, Nalika bocah miwiti rawuh kelas, ngarahke ing pangembangan kabisan Creative. Sampeyan kudu nyatet, Babak-babak iki latihan pilihan lan tuwane arep: Apa kanggo menehi anak ing pre-school utawa dhewe kanggo nyiapake wong sekolah.

sekolah

Australia sekolah kanggo 12 taun. Ing sekolah dhasar anak umur menyang 5 taun, lan mengko 6-7 s sekolah dhuwur, ngendi padha nglampahi liyane 6-7 taun. Lulusan nampa certificate negara. Kabeh sekolah umum lan pribadi sing mbukak dening Negara Department of Education. Paling siswa manca teka Australia kanggo sinau ing sasi 2 taun saka sekolah, minangka completion kasil saka program ngijini sampeyan kanggo langsung ndhaftar ing program seng durung lulus. Kabeh sekolah pribadi sing dipérang dadi sekolah kanggo bocah wadon, lanang lan campuran, lan negara - mung pipis. siswa International bisa miwiti studi ing semester sembarang, kajaba ing kelas lulusan, ngendi ing Februari pesawat saka dianjurake. Tuition ing sekolah iku watara 6 000-30 000 dolar Australia taun.

Kursus Inggris sing babagan utama saka latihan kanggo siswa manca. Ing Australia, ana nomer ageng saka pusat basa pribadi, uga departemen basa specialized ing univèrsitas-univèrsitas lan colleges. Tuition punika 12000 - 19000 dolar Singapura. Kakiyatan saka latihan beda-beda gumantung 15-30 jam saben minggu, lan dadi mesthi bisa saka 2 kanggo 52 minggu.

pendidikan Professional

Australia sinau pakaryan beda ing colleges pribadi lan umum. institusi sing sinau teknologi informasi, business, karya clerical, construction, Manajemen hotel, etc.. Diwenehi gelar sarjana, lulusan College sampeyan kudu nransfer kanggo universitas (kanthi luwih saka 1 utawa 2 taun saka College) lan ana prouchitsya utawa loro taun.

Utamané misuwur ing universitas Australia beluk, gadhah ekonomi lan bisnis. Luwih saka setengah saka siswa manca seneng wong. Ing akeh universitas bisa departemen nyamektakaken, kanggo bantuan pelamar manca kanggo kasil terus pendidikan ing universities in Australia. A fitur saka departemen nyamektakaken kuwi, sing kabeh universities nindakake leladen saka kursi ing taun pisanan pendengar sing. Biaya training in institusi pendidikan sing luwih dhuwur ing Australia kira 15000 - 36000 dolar Australia taun. Kawontenan dhasar mlebet pendidikan sing luwih dhuwur ing negara iki Inggris lancar.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!