Metode saka emigrasi karo panjelasan rinci saka tata cara alam lan emigrasi.

immigration photo

saben wong, mutusaké kanggo permanen ninggalake negara sing, alasan sing. Sawetara kondur dhateng Indonésia sajarah sing? wong wis looking for kesempatan bisnis anyar, lan wong kepengin kanggo njaluk pituwas prayoga kanggo pegawe sing, sing negara kang Tukang kanggo nyedhiyani. Neruske saka kahanan iki,, ditemtokake dening cara saka emigrasi lan. Bali kanggo kelairan sajarah utawa repatriation. Iki jenis emigrasi utamané lazim ing Israel. Amarga angger-anggering Toret, diadopsi ing negara iki 1950 taun, saben wong Yahudi utawa Jewess, anak lan putu sing wis angsal hak repatriation. Instal aksesoris kanggo negara ing Kedutaan Besar, ing basis saka pitakonan lan dokumen diklumpukake. Yen konsul kaputusan positif, sing kepengin kanggo bali menyang werna sajarah ditampa status "imigran anyar", entitlement pitulungan financial saka negara.

Emigrasi kanggo tujuan manèh kulawarga kasedhiya ing meh kabeh negara, pemimpin US, Jerman lan Prancis. Prosedur iki nduwé: relatif (bojomu, pasangan, tuwane utawa anak), urip ing negara, ngendi entri wis ngrancang, usulan kanggo ngawèhaké visa kanggo sederek. klumpukne dokumen, nyantosakaké sesambetan lan kaputusan kanggo ngidini visa. sapa, ngajokake usulan, ketemu sawetara syarat: tingkat tartamtu saka income, lack of rekaman pidana. Ing sawetara kasus, perlu kanggo mbuktekaken pendjalok manèh, contone, Care tuwa. alamiah, ora aplikasi kanggo pasangan bojo lan anak suntingan.

Emigrasi kanggo Employment utawa karya - salah siji saka cara sing paling populer ing entri menyang US, Australia, Canada. juragan, gelem njupuk buruh manca, liwat layanan khusus ing urusan aplikasi kewarganegaraan kanggo spesialis karya menarik visa kang. visa iki menehi sing ngetik hak manggon lan karya ing negara. Ing sawetara negara emigrants sing syarat, hubungane skills basa (Australia) utawa pengalaman (Canada).

asylum. Cara kanggo, sing kuya ing Tanah kelairan ing basis saka anggota saka tartamtu ètnis, grup rasis utawa hubungan politik. Paling negara populer - Amerika Serikat, Inggris, Jerman. Supaya ndarbeni status pangungsi, ngetik kudu klumpukne bukti mestekake, sing wong iki kuya ing Tanah kelairan. status iki ing akèh negara menehi hak negara support. mengko, owah-owahan bisa status pangungsi kanggo warga negara kang.

imigrasi Business. Sing paling gampang lan paling cepet, nanging uga cara sing paling larang kabeh. Opening saka perusahaan karo ngedegaken ibukutha manca menehi hak ketik lan tetep ing negara. Kondisi paling sarujuk kanggo investor asing ing Kanada lan Jerman. Ing aturan saka saben negara mranata ibukutha minimal sah saka perusahaan manca. contone, Jerman - 25 000 euro. Prosedur Pendhaftaran tenan wis simplified, Nanging, mbokbilih ing asal saka dana ngenalaken. Sawise introduksi resmi saka data perusahaan anyar ing REGISTER ing, Pendhiri ditampa ijin panggonan.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!