Kanggo pindhah menyang Australia minangka spesialis sing Profesi

professional photo

Artikel fokus ing, sing akeh mikir bab imigrasi kanggo Australia dening kategori visa Skilled Migration . Aku ora ngomong bab pariwisata lan ora bab marriage, Aku ngomong bab visa paling angel, mrintahake akèh karya lan sabar, kawruh lan skills, Inggih, utama, kepinginan nekat kanggo entuk goal lan yakin ing kekuatan sing. Apa perlu kanggo Kebangsaan kanggo Australia minangka spesialis? Punika item paling dhasar, assuming, sing sing pelamar principal:

• Duwe beluk ing dhaftar SOL saiki lan konfirmasi resmi saka diploma lan karya pengalaman (senioritas) diploma Panjenengan mungguh. organisasi pakar, uga netepake ing minimal pengalaman sing dibutuhake ing beluk iki;
• Keahlian ing Inggris, IELTS ujian dikonfirmasi, ing tingkat, mantep mungguh. organisasi pakar (sampeyan kudu pass iku ora luwih murah tinimbang 6/6/6/6 utawa luwih, gumantung ing Seluk-beluk tartamtu saka SOL);
• Age lawas 50 taun ing wektu nampa undhangan kanggo pengajuan dokumen Australia Departemen Kebangsaan DIAC
• Nelpon paling 60 TCTerms ing test TCTerms;
• Ati pas kanggo kesehatan lan ora duwe masalah karo hukum (Minangka kanggo kabeh anggota kulawarga, sing lelungan karo sampeyan).

Aku kerep nulis aksara, takon bab kemungkinan kanggo immigrating kanggo Australia ing Seluk-beluk sing.

anak, Jl lan saringan katon banget kuat lan mèh tansah ditemokaké kanthi gampang ing SOL. Aku ngomong bab, sing meh kabeh saka beluk Panjenengan dibutuhake ing Australia. nanging.

Great nanging, sing (minangka pelamar utama) kudu duwe pengalaman profesional saka diploma. Sing bisa mbuktekaken. Saya suwe pengalaman, sing liyane kamungkinan (TCTerms) sampeyan bisa njaluk, yen sampeyan Feed Migration Skilled Kebangsaan profesional.

A setengah apik saka huruf ngemot leladen "... aku durung bisa kanggo diploma(lan), nanging ana akèh pengalaman .... "lan ing. iki tegese, sing ana meh ora kasempatan, yen ora apa pelamar utama bojo utawa bojo (padha swapped), kang / kang ana perlu kanggo khusus, lan pengalaman ing karya dheweke. Yen iki ora bisa, banjur miwiti apa karya ing Seluk-beluk lan kanggo nglumpukake pengalaman, Ngajukake mengko, ing taun, loro, etc..

Saiki bab basa. Biasane, ing aksara sing ditulis bab saben utawa ndhuwur rata-rata tingkat keahlian Inggris. Kadhangkala wong teka tengen, sing pracaya, iku tingkat banget prayoga saka basa, utawa mung "tanpa masalah". uga, Aku banget optimistis, lan yen sampeyan terus dianggep isih, sing latihan latihan lan basa Inggris sampeyan ora perlu, please, menyang ujian IELTS. Mung tangan liwat IELTS sadurunge, Carane iku kabeh diwiwiti. Terjun kasunyatan. Ora nyisakke dhuwit lan wektu, temtunipun njupuk informasi migunani lan, bisa uga, disebaraké pasukan lan podkorrektiruete preparation document rencana.

item liyane. Explore situs www.immi.gov.au Yen ana apa-apa ora cetha, sampeyan duwe masalah karo basa, nuwun, ora bakal. Isih pengin nation minangka spesialis? Banjur sinau basa lan tangan liwat IELTS.

Ayo dadi, sing kabeh 'ing werna' - lan jurusan mathuk menyang salah siji saka Keahlian saka SOL, lan pengalaman sing dibutuhake dikonfirmasi, IELTS lan karo prakiran tengen. Coba count skor maringaken - sampeyan kudu Skor paling 60 . Nanging ing TCTerms wektu liyane. Yen isih ora bisa ngenteni, please ing situs DIAC, ana babagan nilai tau ditulis.

Inggih mediator, Maksudku agen migration. Yen sampeyan duwe sarana, nggunakake layanan. Nanging, sampeyan bisa hubungi agen saka awal banget. Malah yen teka munggah karo idea saka imigrasi kanggo Australia limang menit ago. Ora masalah - goleki agen lan takon.

Aku manawa, agen nyuwun sampeyan langsung babagan diploma Panjenengan, pengalaman kanggo Diploma, tingkat basa, umur (pitakonan padha bab garwane / bojone) etc. etc. malah bisa (Aku, dadi manawa kanggo) takon kanggo mbayar karya sing maju, iku bakal dadi kaya Assessment kasempatan. supaya ora bajingan, nelpon piyambak agen. Iki apa aku wis ditulis kakehan ing situs. Where kanggo mangerteni agen? iku : www.mara.gov.au Empu iku lan katon. Sampeyan bisa malah golek agen, njaba Australia.

Utawa sampeyan bisa nindakake iku dhewe.

Kanggo nindakake iki, miwiti maca Camping cocok / forum, golek sing, sing wis ditanggepi utawa wis wis liwat, umume, "Tune ing" lan wiwiti manggon karo pamikiran pancet babagan. Ngumpulake kabeh informasi perlu, njelajah situs DIAC (Mesthi ora kabeh, lan mung banjur, sing cocog kanggo proses). Aku ngerti banget sawetara, sing banjur kabeh cara ing dhewe, rampung agentless.

Bali menyang subyek, lan dig sethitik tuwa.

Miwiti? Kanthi dhaftar saiki SOL.

Sampeyan bisa nemokake iku ing situs resmi saka Departemen Kebangsaan ing link iki SOL Dhaptar diganti kaping pirang-pirang taun, dadi manawa, sing lagi ndeleng versi paling anyar. Yen sampeyan ora nganggo basa Inggris utawa duwe masalah apa, sampeyan ora ngerti, apa beluk ing dhaftar iki bisa dadi duwekmu, sampeyan kudu rerumput munggah ing basa lan bali menyang subyek mengko, utawa Googling Camping Australia sing cocog (Aku ngakeni, sing Inggris punika saestu kuwat, nanging beluk ora kadhaptar, utawa ora ing dikarepake, utawa ndhelikake sangisore jeneng liyane, etc.)

Ing kolom sisih tengen (column C) Iku supaya banget organisasi pakar, kang nemtokake kabeh syarat kanggo sampeyan, minangka spesialis beton. iku dumunung, mesthi, ing Australia. Njupuk jeneng, ngadeg ing ngarepe beluk Panjenengan (pendhudhukan) lan sing looking for situs web resmi sing. Nglaras requirement kanggo IELTS lan pengalaman ing website. uga katon, pinten wawasan (Assessment) Paket dokumen, lan suwene wong iku. Uga, kita sinau sing syarat kanggo dokumen, utamané kanggo terjemahan Inggris.

Kabeh cocog? Banjur ngumpulake kabeh dokumen perlu lan makalah lan arep kanggo nerjemahake wong. Sijine metu paling apik ana, ngendi jarwan profesional lan wis makarya ing pindhah padha Australia. Yen sampeyan apa karo agen, njamin, kang(dheweke) menehi rekomendasi utawa marang, sing hubungi nransfer dokumen.

IELTS pass ora lali? Ora luwih murah tinimbang, sing nyuwun organisasi pakar. Katon ing situs maneh.

Banjur kita ngirim kabeh organisasi pakar ing Australia lan katon nerusake kanggo kaputusan positif. Sanalika kita njaluk iku, setengah karya, count wis rampung - diploma lan pengalaman dikonfirmasi + sijine Inggris. Nanging wektu kanggo ngalahake ing DIAC lan ngawula Kebangsaan profesional.

Minangka diajukake marang DIAC ing visa Skilled Migration Aku bakal nulis ing artikel sabanjuré.

Saiki sedhela babagan Migration Skilled visa. Aku ngomong bab visa, ngendi padha golek nilai (test TCTerms).

Skilled Independent (subkelas 189) visa
Skilled - Nominasi (subkelas 190) visa
Skilled - Nominasi utawa Sponsored (Sementara) (subkelas 489) visa

visa ndhuwur iku 189 subkelas, sing, sing ora gumantung ing sapa bae (kejaba mung saka awake). Ndhuwur rasa seneng, sampeyan bisa manggon, karya, sinau lan malah kanggo nindakake apa-apa ing ngendi wae ing Australia, seneng meh kabeh keuntungan saka perusahaan lan diajukake ing mangsa cedhak kanggo kewarganegaraan. Karo sampeyan kulawarga seneng Panjenengan.

Ngisor iki Subkelas a 190 - Sampeyan kudu dadi nominasi dening salah siji saka negara utawa wilayah ing Australia. Apa ndadekake elek 189th? meh kabeh, sing sadurungé, kajaba, sing ngirim 2 Taun tetep ing negara utawa wilayah (Maksudku kanggo manggon), saka sing ditampa nominasi. Lan ngandhani wong-wong mau saben-saben, nalika sampeyan ganti alamat (kaya Pendhaftaran Moscow). Sampeyan uga bakal dipeksa kanggo melu ing survey lan acara umum liyane. Iku fitur pomučit'sâ nemnožko, sadurunge dadi sawijining. pancet, iku visa permanen padha (penduduk permanen), uga mbakyuné 189. Sing, kamardikan ing rong taun.

489-Aku iki papat-wektu lan dicokot sethitik padha menyang 190-th. Plus sampeyan isih bisa Sponsor sederek Australia, manggon ing wilayah ditetepake. Senadyan mati saka visa iki bisa Applied kanggo Subkelas ing 887 Skilled - Regional (Residence) visa, sing, sing visa permanen penduduk pancet. Sing kamardikan liwat 4 taun.

Aku nandheske maneh, Aku dibayangke ora visa ALL, related kanggo bisa ing Australia, Aku ngandika mung telung subclasses visa Skilled Migration : 189, 190 lan 489 - Paling éca, sedhep 'visa The Saiki (njaba 2014 taun) kanggo imigrasi sawijining.

Informasi dijupuk dening DIAC lan bahan diwenehi kanggo sampeyan kanggo presentation sakabèhé. Aku ora agen migration lan ora ndalang dadi guide kanggo tumindak. Tjubo dhewe lan pindhah iku.

Good luck.

sumber: konvensi

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!