Universities in Switzerland

zurich photo

Swiss minangka kuoso Neutral, negara duwe tata krama karo standar dhuwur saka urip, alam ayu, pangembangan sistem pendidikan, kuliah Fees kurang. Nanging sinau ing Swiss punika gadhah sawetara kangelan basa, spesifik wilayah, kerumitan ngetik SMA Swiss.

10 kanton Swiss (saka negara) Universities ora duwe Watesan ing diakoni manca, kajaba kanggo tingkat kawruh. Geneva University siswa internasional - munggah 33%. Milih universitas, sampeyan perlu nimbang basa instruction (gumantung ing tes basa). Berlaku languages ​​- German (basel, Zurich, alfalfa), French (Geneva, Lausanne, Neuchâtel). Ing Lugano sinau basa Italia.

Geneva Academy - universitas utama negara kang. Seven fakultas, Arsitektur Institut - memulang disiplin legal, ekonomi, medicine, psikologi, ilmu Human, teologi. Universitas liyane 13000 siswa. Fees andhap asor (500 taun CHF), tingkat dhuwur saka ajaran nengsemake manca, kang sinau kanggo patang èwu.

Kanggo disiplin ekonomi dianggep paling apik Universitas St. Gallen, kang diarani "Academy Business". Ana papat fakultas, limang ewu siswa sinau, kuliah Fees taunan ndhuwur - 3126 CHF.

Universitas technical paling - Tinggi Polytechnic School of Lausanne, Zurich. Saka wong-wong mau teka 20 Bebungah Nobel. Hospitality mulangi ing universitas swasta. tuladha bakal «Hotel Institute Montreux», kang mulang ing Inggris, rong ewu siswa sinau. Ragad ing pendidikan sing luwih dhuwur pribadi akeh sing luwih dhuwur - 14250 francs saben semester.

Watesan, ujian, learning

Watesan kanggo wong manca ing lapangan hubungane medicine (kalebu dentistry, Veterinary medicine, pharmacology, Fisiologi). dikarepake Keahlian, latihan panggonan iku ora cukup kanggo Swiss, Universities in kompetisi amba.

syarat diakoni ing Swiss - paling dhuwur ing Eropah. Lulusan SD saka CIS iku sakbenere absen. syarat minimal - papat semester saka universitas Russian (karo sinau full-time, gelar banget, biso dipercoyo universitas negara).

Kanggo pelamar kuwi, loro saka dokumen biasanipun, dibutuhake - salinan certificate basa, transcript akademisi (kalebu dhaptar kursus karo nomer jam, prakiraan). Malah yen kabeh kondisi kanggo bisa mlebet ing situs ujian.

Fees tambahan kanggo sinau ora ana, uga jumlah kanggo diakoni. Masalah ditanggulangi overpopulation tumindak ujian khusus sawise mesthi pisanan (dilindungi metu babagan setengah saka siswa). Biaya dhuwur urip ing Swiss ndadékaké kanggo urip expenses padha, kang dipercaya dadi murah 16000 Franks (preduli saka wilayah) tahunan.

karya Limited mahasiswa (15 jam saben minggu).Sampeyan bisa sawise 6 sasi sinau. Layanan hotel Specialties kalebu mbayar internships ing perusahaan Swiss (ing sawetara sekolah - enem sasi sinau, nem sasi internship). kurikulum umum ora ana, kabeh universities sing mulang manut kekarepane dhewe.

karya, tutugan pendidikan

Kanggo Swiss profesi technical kang paling, kimia, industri pangan Processing. banget kinerja, kawruh basa - nyedhiyani kesempatan kanggo terus pendidikan sing. sekolah Technical, nggabungke pasinaon karo karya riset, perspektif kanggo pasinaon doktoral.

Ing Swiss, iku ngandhut luwih saka setengah yuta manca (kanggo 20% populasi), upah antarane paling dhuwur ing donya. Ajining diri paling saka latihan bisnis hotel ngidini sampeyan bisa di, agen travel, casino, Airlines, ing kapal negara.

diploma Swiss, Basa - bakal dadi kauntungan kanggo bisa ing kompaniya manca.

sumber: studyglobe.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!