Universitas Hungary

hungary photo

Universities in Hungary wis tansah kesengsem akeh mahasiswa saka kabeh saka Eropah ora mung feed materi menarik lan nengsemake, wulangan kualitas, macem-macem cara, nanging uga kanggo sajarah sawijining nggawe, dhowo umure, lulusan misuwur.

Dina universitas Hungarian makili kabèh infrastruktur, kang kasusun saka bangunan kuliah lan bangunan kanggo laku, Schlafsäle European-gaya kanggo pengunjung saka negara lan kutha-kutha liyané, TCTerms daya, Pustaka, diatur luang. manca sembarang bisa memulang ing universitas Hungarian, kang cocok kanggo aturan diakoni umum.

universities Top

Hungary misuwur universitas kuna sawijining, saka tembok kang akeh wong misuwur teka, kalebu Pamenang bebungah Nobel. Universitas paling tuwa adhedhasar liyane 2-3 abad kepungkur lan kita seneng kanggo tuan rumah siswa lan saiki, iku:

  • Academy of Arts;
  • Budapest Universitas Technical lan Economic Ilmu;
  • Medical University Semelveysky;
  • Universitas Zemmelyvaysa;
  • Universitas Katolik Pázmány Péter;
  • universistet Corvinas.

Wiwit taun 1990-an, negara wiwit katon ing universitas, karo dhukungan saka universities Amérika, kang maca ing Manajemen lan marketing program, ilmu lesan lan teknologi informasi, pariwisata, iklan. Brookes University Oxford iki, Central University Eropah jenenge Soros lan sawetara wong.

Kesempatan kanggo diakoni saka manca nasional

Sembarang warga Rusia, Ukraina, Belarus bisa ngetik universitas ing Hongaria. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu ngliwati ujian (Sawetara pawiyatan luhur sing diijini kanggo njupuk wong-wong mau ing September lan Januari). kanggo, kanggo njupuk ujian dibutuhake kawruh banget saka basa Inggris ing TOEFL: ora kurang 550 TCTerms kanggo sing, sing pengin dadi ing mangsa, lan ing paling sarjana a 700 TCTerms kanggo Master. Website resmi Universitas duwé kaca kanggo siswa manca, kang dituduhake kahanan panrimo, jadwal lan jeneng saka ujian sing dibutuhake.

wulangan Basa

materi maca ing universitas Hungarian wis conducted ing Hungaria, Inggris, French, German. The Budapest Universitas Teknologi lan sawetara electives Ekonomi maca in Russian. Akèh pawiyatan luhur kalebu kawruh kurikulum 3-4 basa manca kanggo siswa ing pungkasan institusi pendidikan ing tingkat tartamtu.

alamiah, Kawruh Inggris sing paling cocog, minangka sing paling umum. Basa Hungaria dianggep salah siji sing paling angel, nanging ing laku 3 sasi menehi skills speaking banget.

Program latihan, biaya

Program latihan sing diwènèhaké kanggo standar internasional: kanggo sinau sarjana 3-4 taun, kanggo master - 5-6 taun. kanggo wong-wong, sing lulus, Menehi program pendidikan luwih ing beluk sadurunge dijupuk. Duration saka program kuwi bisa saka 1 kanggo 3 taun lan pelamar bakal dirilis saka tembok saka PhD universitas utawa Doktor Kamanungsan - mung gelar akademik ing negara.

mahasiswa pisanan wis rong kursus - dhasar, umum lan liyane, dening spesialisasi pisanan milih. Subjek kanggo nyinaoni loro program mahasiswa sing milih independen saka dhaftar.

alamiah, biaya pendidikan ing Hongaria gumantung universitas, Seluk-beluk, jinis program. Tuition kanggo medical, legal, jurnalistik spesialisasi - saka 4000 kanggo 8000 euro saben taun sinau, Seluk-beluk liyane - saka 1400 kanggo 3000 saben taun.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!