Ing Australia dening prau utawa asylum wong golek

asylum  photo

Saben taun, ewu manca resmi njaluk visa Australia lan teka Australia kanggo manggon, karya, sinau, dianggep, njaluk nikah, lan ing ... Ing wektu sing padha,, Ewon lan ewu wong teka ing prau, tanpa ijin ora mung (a visa bener, ditanggepi dening Departemen Kebangsaan Australia), lan dokumen, identitas. wong-wong iki sing diarani kene minangka wong golek asylum, kadhangkala pengungsi, ing kasunyatan iku mung violators wewatesan, IE kedatangan ilegal utawa Kopassus. Masalah saka imigrasi ilegal ana ing Australia.

Sing akeh saka ilegal pengungsi (Aku ngomong bab boat wong, sailing kanggo Australia tanpa persetujuan panguwasa Australia, IE tanpa visa) wong saka Iran, Afghanistan, Pakistan lan India. mesthi, sawetara wong éling, sing kasempatan kanggo nglangi, lan malih tetep banget sethitik ing Australia, akeh, Aku manawa, Aku ana ing nggatekke sakabehane, apa nyana, kanggo smugglers, ngedol karcis ing prau iki, Nganti saiki, janji mangsa padhang kanggo kabeh sing teka ing bawana Australia. malah sing, sing durung duwe dokumen. "Sampeyan njupuk lan menehi ijin panggonan, nglangi utama ". piye wae.

Internet punika ugi kasebut, sing tiket boat biaya babagan 15 000 dolar. Aku ora bisa pracaya soko ...

Aku pancene ora ngerti, sing ditawakake pelaku usaha kuwi saiki, ngerti apa ilegal pengungsi (penumpang) ing, malah yen padha tekan ing wilayah Australia, apa, contone, Island Krismas utawa ara-ara samun pesisir near Darwin, banjur karo kemungkinan 99% Padha bakal ditransfer menyang wilayah Papua New Guinea utawa Nauru. Lan mung bagean cilik saka wong-wong mau, bisa, nampa visa pengungsi resmi. Akeh mengko,. Liyane bakal diboyong menyang, ngendi bathi. Punika langkah tape kanggo sing, sing wis sailing kanggo Australia dening prau tanpa visa.

Ing aturan saka Julia Gillard (utawa Kevin Rudd) biasane iku nyuworo: "Kita ora bisa masang prau karo ilegal pengungsi, kita bakal njupuk wong-wong mau: ". Lan padha diselehake ing wilayah lan pulo Australia, dheweke diduweni. Ing pusat detenshn, Maksudku kemah.

sapunika, nalika liberal, Tony Abbott, Panjenenganipun ngandika "kita bakal masang boats, ora njupuk wong-wong mau: ". Sasi iki, prau loro padha kasil intercepted lan dikirim mulih.

Australia luwih saka taun kanggo mbangun lan nggedhekake kemah ilegal ing tlatah Nauru lan Papua New Guinea. Lan akèh-akèhé saka ilegal pengungsi, teka dening prau, panguwasa Australia saiki dikirim menyang. uga nambah, sing pusat detenshn lawas ing Krismas Island (wilayah Australia) lan wilayah Darwin wis rampung kapenuhan illegals. Sing, ora ana papan.

Boats rod ora mung ing Indonesia, nanging karo storjny India lan malah Somalia.

Indonesia, sing ngerti, Iku mung boat landing place. Lan ngirim maneh kanggo kabeh, mesthi, Iku ora cukup tengen.

Malah katon Informasi, Australia wis arep mbangun terminal penengah kanggo pengungsi ing Indonesia. Lan tokoh dituduhake ing 198 yuta dolar Australia. Sing, ana uga pangolahan sing, sing wis ora kasucekaken. Sing, pengungsi. Nanging isih plans ...

luwih.
Australia, mesthi, memenuhi kewajiban kanggo PBB bab reception saka pengungsi lan kabeh limo buwangan politik. Lan ajeg ngiseni jumlah sawijining. With regards kanggo wong, Australia nyebrang tapel wates dening prau utawa digunakake, tanpa gadhah persetujuan panguwasa Australia, Maksudku visa, wong-wong iki sing disebut kedatangan ilegal (kedatangan maritim ora duwe aturan baku), Aja galau karo pengungsi lan asylum wong, terakhir nampa visa "pengungsi" lan resmi ketik / Mili menyang Australia legitimately.

Departemen Kebangsaan Australia wis dianjurake kanggo golek warta lokal ora kanggo nggunakake tembung 'pengungsi' kanggo, sing lelayaran tanpa visa. iku illegals. Lan ora ana Pelanggaran hak PBB ora. iku trespassers, dikirim maneh, utawa kanggo proses.

dening cara, pitakonan, sing bakal nggawe pengawal tapel Amérika, yen US wilayah kanggo wong-wong mau 'kumambang' bis karo ilegal pengungsi saka Meksiko (mesthi, undocumented) ? mikir, wong bakal wis diselehake ing pusat detenshn lan wiwit Feed lan njaga? Ora. Aku, wong bakal mung wis ora liwati liwat tapel wates. Ing ancaman saka nggunakake senjata. Kajaba iku, ing tapel wates segara Amerika.

Nanging camp Australia dibangun kanggo wong-wong mau. Nambani lan Feed, lan sawetara malah menehi visa kanggo pengungsi ilegal. Lan mbayar keuntungan. Lan banjur ngomong, Australia ora kaya ilegal pengungsi? Lan nalika boats sink ing ngarepe para wong jaga, padha Rush kanggo nyimpen. Iku bener, asring, wong sing dying, kapal patroli ora bisa nyegat kabeh boats, sawetara klelep, sadurunge sik njongko gisik Australia utawa mung bejat ing wong

Inggih, dicokot sing sethitik saka statistik.

The 2012 taun, lelayaran 278 boats 17202 illegals.
The 2013 taun kanggo 30 Juni (nem sasi, Maksudku) teka 196 boats 13108 illegals

Kabeh ing kabeh,, karo 1976 sebutno bab taun 36 000 wong, teka ing gisik Australia ilegal. Ing asas, iku sethitik, Larutan nomer ing 22-yuta utawa liyane, inhabiting Australia.

Nanging masalah iku, yen massa ilegal pengungsi (boats) Iku wis akeh saben taun, senadyan Processing lepas ing Nauru utawa Papua. Wong naively pracaya, ing bab utama kanggo nglangi lan menehi Australia, uga, banjur kabeh bakal nggoleki.

Ati-ati.

Saiki kabeh prau mandheg pengawal tapel Australia lan bali menyang banyu wilayah, Ing ngendi padha teka.

Iku kawicaksanan Partai Liberal ngatur.

Good luck.

sumber: konvensi

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!