Apa penting kanggo ngerti Inggris ing Australia ?

language photo

Sawetara kita nonton, pambiji kang kemungkinan kanggo imigrasi utawa malah njupuk proyek ing Australia , naively pracaya, sing, Gadhah kawruh dhasar (sekolah IE) ing Inggris, Sampeyan bisa njaluk siji utawa visa Australia liyane ( Aku ngomong bab permanen, sak wentoro utawa sponsor / regional) lan njaluk proyek kene. Utamané striking tembung "... sing lanang pass IELTS ing pitung ..." , dear, kanggo njupuk IELTS malah ing kabeh enem, sampeyan perlu wektu lan gaweyan (mung kendel bab dhuwit), syaraf lan uga malah dadi, nangis ... Dadi iku penting kanggo ngerti apa sing Inggris ing Australia?

Aku kepéngin ngélingaké kowé, sing ing Australia, keahlian basa Inggris iku ora kudu kanggo visa wisata utawa nevestinskoy. Yen sampeyan lagi Russo-turis, bisa gampang digunakake donya-kesuwur blank "pinten", "Ya или ora", и "awis". Inggih, yen sampeyan ana putri sing, mung tumuju ing driji ing soko, apa sing arep, kanggo gandhengane Panjenengan, Australia (utawa duwe bojo?) sampeyan tuku utawa presented. Senajan dheweke jancok sampeyan bakal tuku ...

Yen lagi arep menyang Australia kanggo sinau basa (visa pelajar terjangkau), iku uga ora bisa duwe sekolah dhasar, utawa malah tinimbang nduweni cetha utawa Deutsche frenchem maha.

Yen sampeyan pengin teka Australia bisa ing, ing kasus paling, sampeyan kudu njupuk IELTS for kabeh lima. Pèngetan kanggo cheapskates! Yen sampeyan planning kanggo njupuk IELTS for kabeh lima tanpa preparation, banjur ngendhokke, iku mokal. Umumé, tune in kabeh enem utawa malah luwih - ndeleng syarat organisasi ndhukung (yen sampeyan "ora ing sikil waos", apa aku, banjur delve menyang bagean Kebangsaan - Preparation saka dokumen / Visa ing website utawa mung antem ing www.immi.gov.au ).

Aku elinga sawetara aksara. "... Guru ngandika,, sing ngedol kanggo Six Sepur ... "Aku ora bakal duwe kakehan kapercayan ing cuaca kuwi. Aja pracaya kula? IELTS Сдайте, ora njupuk dhuwit, nanging sampeyan njaluk pengalaman malah, Mugi, ngiyataken kapitadosan panjenengan wonten ing sukses terus. Utawa break mati, pangerten, apa kowe kudu bisa lan nggawa Inggris sing nganti tingkat sing dipengini.

Lan manawa kanggo nuduhake guru asil, nyatakake, sing kawruh samesthine ana. Sanajan bisa nyatakake tanpa

arep luwih. Ayo dadi, sing sijine IELTS, kualifikasi dijupuk, Dokumen pepak lan ... karya utawa visa Australia permanen dijupuk. uga rampung, Sampeyan wis sukses!

Aja lali, sing masalah sing mung diwiwiti. Supaya sampeyan njupuk ujian ing format dienggoni, lan supaya kowe golek dhewe ing lingkungan basa anyar. tanpa format. Where padha ora kaya pengungsi, lan malah quietly sengit sing, sing teka kanggo proyek, dicocogake kanggo Australia lokal. Aja wedi?

Malah yen sampeyan ora ana ing rawa-rawa kantor Australia, kang sadean lan duit, gumbira awal, saperangan saka respon minggu kanggo telpon bisa mimpin kanggo kaku. A pitakonan fellow resik, contone, "Aku njaluk brolly Panjenengan limang menit" (dipikir cepet ing kamus), bisa ngrusak ing stupor short. mesthi, ora saben wong bakal nandhang sangsara, ana, sing tau "ing stream basa", nanging lagi nemen cilik. Aku ngomong bab pengungsi.

Yen sampeyan mencet ing rig lenga Australia utawa mateni coal, banjur uga disiapake kanggo sinau soko anyar - ora, sampeyan bakal rauh sinau kanggo ngerti, lan lowing pitakonan aneh saka kolega. Mait, sing saiki ing Australia, lali IELTS Panjenengan, saiki ora perlu!

Banget kelangan ing cilik sing golek sing, sing ngerti, lan sing ngruwat sampeyan (anyaran ing) positif. Komunikasi karo Colleges kayata bisa - anggere sampeyan durung matured, takon bab kabeh, pisanan, mesthi, With regards kanggo raboty.Tolko Panjenengan ora keganggu wong. Kabeh sing arep moderat, iku ora??

Iku uga banget migunani kanggo pisanan kabeh sing, sing ora duwe pamatyu super-aural, rekaman phrases topikal dina utawa pitakonan, krungu saka Australia ing karya, notebook kang, supaya banjur mung kanggo sinau lan premenyat sing, mesthi "ing subyek", sampeyan bakal katon Australia nyata.

listen, lagi ngomong ing telpon (Contone cepet Liyane Australia: "Aku njaluk Buzz" iku liya kanggo nelpon, nanging sing antarane wong wis menowo), dadi manawa kanggo ngumpulake tembung-parasit (contone, "apik"), nanging sorite wong ing moderat.

Aku uga wis diinstal ing kabeh komputer apa (lan nggunakake, dening cara, isih) sembarang translator, sing rakulino kanggo nggunakake, Aku, contone, kamus Oxford iki. mbantu, utamané nalika maca layang saka Australia, sing kaya "pinter" buzzwords, kutipan, humor, etc..

Supaya reception mbalikke, Aku ngomong bab "Russian-English", nalika njupuk tembung Inggris saka Vocabulary iku ora pati ngerti ... mungsuh Australia Panjenengan. Nggunakake tembung, Australia sing nggunakake. Lan bakal nyoba kanggo dadi pinter, sampeyan ora ngerti, utawa ndalang, ora ngerti.

Language Learning kabeh urip, ora lali. Apa iku Inggris utawa Australia. utawa Rusia.

Dadi iku penting kanggo ngerti apa sing Inggris ing Australia ?

Yasen mrico, apa penting. Carane sira njupuk kanggo bisa kene (lan sing paling Jahwéh, sing?), yen ora njaluk iku, malah yen sampeyan wis bola kaping pirang-pirang (lan supaya ana malah kula - maca Jobs bagean - Nggolek karya) utawa ana Tukang nerangake ing telpon, apa sing kudu, zvonya, contone, bank? Lan carane diajak sekolah Australia, Nalika teka kanggo nulis anak?

Punika maca kita dear nyerat, sing apik banget ing mobil ndandani. Nanging Inggris wis, aku temen maujud, iku ora dadi apik, carane kanggo ndandani mesin.

mbayangno, sing perlu kanggo pirembagan marang kang duwe mobil, kang ngedahaken bentet. pisanan, iku kamungkinan, dusting phrases khusus, sing bakal nggunakake klien (ngerti, contone, apa "nwc" - rinci utawa organisasi?)

kapindho, amarga kudu ngomong soko nanggepi. Lan Australia tresna kanggo chatting, lan mung bryaknut "Aku ndeleng, aja padha sumelang ", Temtu sampeyan bisa, nanging temenan ora cukup, We kudu takon counter-pitakonan. Lan yen kabeh wis kedados ing telpon? Lan banjur klien ora bakal seneng lan liyane ing layanan iki ora bakal teka (kang ngandhut sawetara Mait, kang kommyunikeysh-masalah ...)

dening cara, apa iku ngrancang utawa layanan Diposaken unplanned, Ay kene sampeyan uga bisa nelpon piyambak mekanik a, penjelasan masalah lan takon kanggo keputusane ...

pilihan, sing dianggo avstraliyskiymehanik meneng kelangan, meh ngadeg kritik sandi. Basic English arep. IELTS liwati liwat sieve.

wektu, Nalika wong lunga menyang Australia tanpa saringan lan basa Inggris, mlayu metu. negara perlu nyiyapake specialists. Dadi utawa dadi, lan sampeyan bisa njaluk kene. kasedhiya, ngerti english. ing Australia.

Good luck.

sumber: konvensi

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!