Ijin panggonan ing Republik Ceko, ijin panggonan ing Republik Ceko.

prague photo

Iklim entheng, gadhahanipun Eropah lan stabilitas ekonomi Republik Ceko ndadekake banget populer kanggo entri manca. Bubar, syarat kanggo Tetep ing negara iki wis dadi luwih kenceng, ing umum, lagi padha menyang kahanan Tetep ing sembarang negara EU.

Ing Republik Ceko, ing negara Uni Eropa, ana 3 jinis visa, diwenehake kanggo bangsa negara manca. Krotkosrochnaya ditanggepi 3 sasi. Yen rencana kanggo tetep ing Republik Ceko, apa iku njupuk kanggo njaluk ijin panggonan, ditanggepi ing 1-2 taun (gumantung ing kategori) karo kamungkinan saka extension. Nalika manggon ing panggonan ijin bakal punika liyane 10 taun, iku bisa kanggo njaluk ijin nginep moho (panggonan permanen). mangkono, Paling manca nasional, sing manggon ing Republik Ceko, ana kanggo ijin panggonan.

A ijin panggonan iku ora mung konfirmasi hak tetep lan karya ing negara iki, nanging identitas identitas pemilik. Kanggo kabeh ijin panggonan EU disebut "kertu biru".

Latar kanggo nggayuh ijin panggonan:

  1. Ing ngarsane bisnis ana lan ngembangaken ing Republik Ceko;
  2. Nggayuh lisensi bisnis;
  3. Education in sekolah Czech, ing wektu sing padha kudu pangguna karo Mentri Pendidikan;
  4. ijin Work, ditanggepi dening tengah Employment ing Republik Ceko;
  5. manèh kulawarga. Yen wong wis dadi warga negara ing, ijin panggonan utawa ijin kanggo panggonan permanen ing Republik Ceko, banjur njaluk ijin panggonan uga anak kang (kanggo 18 taun), yokemate, tuwane ora duwe kabisan utawa tuwa (senior 65 taun).

Visa hebat individu, uga mahasiswa lan pegawe ditanggepi ing 1 taun, wong - ing 2.

dokumen, perlu kanggo ijin panggonan ing Republik Ceko

Diwenehi ijin panggonan kanggo polisi, ing Alien perlu kanggo nyedhiyani dokumen ing ngisor iki:

  1. passport;
  2. The document ing panguripan financial statement bank, kang bakal nuduhake, sing counts iku jumlah sing dibutuhake (minimal 4 ewu Euros saben wong);
  3. document, nyantosakaké kasedhiyan akomodasi. Iku bisa dadi kepemilikan ngarep, lan rent.
  4. insurance kesehatan Czech;
  5. Alexa, nyantosakaké anané rekaman pidana;
  6. 2 foto.

Aplikasi Processing wektu Mei njupuk munggah 60 dina.

Pilihan sing paling dipercaya kanggo nggayuh ijin panggonan ing Republik Ceko

pilihan sing paling umum yaiku diwenehi ijin panggonan liwat bukaan saka perusahaan dhewe. Wangun paling duwe bathi lan trep pendaftaran a Limited Tanggung Jawab Company. Registration Company njupuk primerono 1-2 sasi, kadhangkala luwih cepet. Ing ngarsane saka panggonan ijin nawakake akèh kesempatan. Yen sampeyan pemilik saka perusahaan, ing panggonan ijin bakal ngidini kanggo dadi direktur resmi lan tumindak bisnis, kalebu disualekno saka jeneng perusahaan property movable lan immovable.

Tuku property menehi hak siji-taun multi-entri (Schengen) karo hak nginep ing Republik Ceko 180 dina saben taun (nanging ora luwih saka 90 dina 60 sasi). Kanggo tuku saka nyata Estate perlu ngetokake visa entri, supaya yèn piyambak ora basis cekap kanggo nggayuh ijin panggonan.

Urip lan makarya ing Republik Ceko iku pilihan sing paling apik kanggo sing, kang pracaya marang awake dhewe lan pengin nambah kualitas urip.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!