Izin Residence in Finland, ijin panggonan ing Finland.

finland photo

Finlandia iku becik kanggo pamindhahan kanggo nadhahi ing, sing wedi ing negara kidul panas. Iklim kene entheng kanthi mangsa relatif anget lan mongso ora banget kadhemen. kutha cilik kompak, tingkat dhuwur saka keamanan sosial lan medical. Finns dianggep tradisionalis neimpulsivnymi kalem, nanging wong enom bisa seneng-seneng uga, Kaya ing bagean liya ing donya.

Finlandia iku bagéan saka Uni Eropa, Mulane mbukak kanggo EU Anggota Serikat nasional. ing, apes ing gati, bakal kudu ngurus saka panggonan ijin. Iki bisa rampung, tanpa ninggalake negara dhewe - kanggo aplikasi kanggo embassy utawa konsulat.

Ing tlatah Finland, ing panggonan ijin ditanggepi dening polisi. Aplikasi wis diajukake kanggo ing departemen polisi ing wong utawa liwat pengacara. Ditanggepi jinis ing ngisor iki ijin:

  • ngidini kanggo anggota kulawarga saka warga Finlandia, urip ing Finland, uga anak suntingan jomblo sing;
  • ijin panggonan kanggo long term lan ijin panggonan permanen kanggo manca, urip ing negara;
  • kayata ijin panggonan kanggo karyawan lan wirausaha individu.

Ijin panggonan ditanggepi kanggo wong njaba negoro apa ing latar karya sak wentoro utawa permanen. Jeksa Agung bisa ngetokake iki buruh utawa juragan. Luwing seneng diwenehi kanggo warga negara EU, supaya njaluk bisa ing Finlandia iku ora gampang. Yen sampeyan pengin mbukak bisnis utawa tuku Finnish bener, sampeyan kudu beda jenis ijin panggonan. Kanggo iku, kudu mbuktekaken, sing bisnis bakal generate revenue: ngirim rencana bisnis, nuduhake kontrak pambuka utawa soko kurang wujud.

Finland lan institusi pendidikan sawijining sing mbukak kanggo siswa manca. Nalika siswa ndhaftar ing Finnish Institute, kudu aplikasi kanggo ijin panggonan sing cocog, utawa wis melu ing institusi pendidikan. Yen wektu latihan kurang saka telung sasi, ijin panggonan wis ora dibutuhake, sampeyan bisa nindakake ing visa Schengen saiki.

Sarat lan Katemtuan nggayuh lan ndawakake ijin panggonan

Ijin panggonan pisanan ditanggepi kanggo setahun utawa kanggo periode sinau (karya, yen dheweke wis wektu winates). banjur, yen kahanan wis diganti, diwenehi dadi - nganti patang taun (banjur kudu dianyari). Sampeyan perlu kanggo duwe sabar, wiwit kaputusan ing panggonan ijin bisa telat kanggo nem sasi utawa maneh.

Yen sampeyan padha bisa kanggo manggon ing Finland ing panggonan ijin dadi patang taun (lelungan ing njaban negara bisa dadi, nanging total wektu panggonan ing negara ora arep kurang saka rong taun), sampeyan duwe hak kanggo nyuwun ijin panggonan permanen.

Sawisé patang taun dadi Tetep, sampeyan njaluk basis kanggo nglamar kanggo kewarganegaraan. Miturut wektu iki sampeyan kudu wis nguwaosi basa Finnish lan Swedia lan njaluk proyek.

Saliyane iki kaluwihan, gesang ing Finland karo ijin panggonan menehi hak kanggo lelungan bebas ing kabeh negara Schengen lan tetep ing wilayah sing kanggo 90 Dina saben nem sasi. Sampeyan kudu eling, sing nglanggar hukum siji saka negara Schengen, entailing deportasi, Finland bakal mbatalake ijin panggonan Panjenengan, lan iku dipercaya sing bakal bisa kanggo njaluk iku maneh.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!