Ijin panggonan ing Jerman. ijin panggonan ing Jerman.

germany photo

Jerman iku salah siji saka negara paling makmur ing Eropah lan nggumunake. negara iki ditondoi dening dhuwur tarif pembangunan ekonomi, iku salah siji sing paling aktif lan paling aktif antarane anggota EU. Kanggo urip ing negara iki ditondoi dening stabilitas lan kesempatan sing apik kanggo pembangunan. Yen sampeyan arep kanggo pindhah menyang Jerman, banjur kanggo Karesidenan legal in mbutuhake document, kang diarani "kertu biru", Ing tembung liyane - iku panggonan ijin (ijin).

Cara kanggo ijin panggonan ing Jerman

Ijin panggonan bisa tetep-term lan indefinite (panggonan permanen). Term ditanggepi kanggo setahun karo extension bisa kanggo 3 taun. diwenehi ijin panggonan uga latar:
1. Opening bisnis ing Jerman, nalika varian paling umum - nitahaken saka perusahaan winates hukuman. Jumlah ibukutha wiji 250 ewu Euros. kanggo, kanggo njaluk ijin panggonan kudu diajukake Duta Besar ing rencana bisnis rinci, faktor utama nalika ngelingi kang nitahaken proyek lan jumlah investasi. Ijin panggonan diwenehake kanggo warga manca, yen ana perlu regional utawa kapentingan ekonomi ing aktivitas sawijining sawijining.
2. Kontrak kanggo karya. A ijin karya diwenehi kanggo warga manca, nalika nerangake pembangunan penerjemah, bisa ing framework saka kerjasama saka perusahaan utawa aktivitas sing, kanggo kang exchange internasional - laku umum.
3. Entri menyang marriage legal karo warga negara iki. Ing Interview iki conducted dening psikolog, sawise kang kemungkinan mriksa kamungkinan saka urip bebarengan kanggo 3 taun.
4. Diakoni kanggo studi ing satunggaling universitas Jerman. Kategori punika uga kalebu mahasiswa, "Miturut nuduhake" teka Jerman. wong, duwé visa training, Wis ora ana hak kanggo melu ing Employment liwat 90 dina ing Employment lengkap, utawa 180 dina saben taun - karo pepak (setengah dina).
5. kamardikan ekonomi lan kepemilikan saka nyata Estate. Ing kauntungan saka pilihan iki, yèn pamilik real estate ana prentah minimal Tetep ing Jerman (paling kategori liyane 6 sasi) kanggo ngreksa hak panggonan permanen.
malih, Sampeyan bisa diwenehi status "jumlah pengungsi". Ing sing anduweni hak sing wong, salah siji kang tuwane punika Yahudi.

Hak-hak lan Kesempatan, kang menehi ijin panggonan ing Jerman

Ijin panggonan menehi nduwèni hak padha, lan sing warga biasa Jerman. Sadurunge wong sunantara, gadhah ijin panggonan nawakake kesempatan kanggo lelungan visa-free kanggo kabeh negara saka Perjanjèn Schengen, mbukak akun lan proses etangan menyang bank-bank Jerman, nggayuh nyopir lisènsi lan kendaraan Pendhaftaran, etc.. Bentenipun mung pemilik saka panggonan ijin warga Jerman - wektu winates kesahihan saka document lan lack of suffrage.

Yen warga wis ijin panggonan kanggo 3 (yen kawin karo warga Jerman) utawa 5 (digunakake) taun, bisa njaluk visa Unlimited - permanen. Ing kasus, yen alien ora ing Jerman liyane 6 sasi, kélangan hak panggonan permanen.

Prosedur kanggo nggayuh panggonan wis cukup rumit, nanging iku worth iku, nalika nimbang sing kemungkinan gedhe tenan mbukak kanggo manungsa, urip ing Jerman.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!