ijin panggonan ing Prancis: jinis visa

france photo

ijin panggonan ing Prancis - ijin panggonan sak wentoro ing Prancis. Ora bakal bingung karo permanen - permanèn, iku wong pinunjul sawise sawetara produksi sukses saka panggonan ijin sauntara.

materi iki bakal menarik, sing looking kanggo pindhah menyang Prancis, lan kepengin ngerti rincian Pendhaftaran / produksi saka ing nginep ing negara ayu.

Diwenehi ijin panggonan ing Prancis, sampeyan kudu duwe alesan apik, sing perlu diterangno ing pengadilan negara khusus saka negara, ngendi sing arep dipindhah. document, sing nglamar kanggo ijin panggonan ing Perancis diarani ing "Dossier". Iku kasusun saka dokumen podho rupo, sing nglamar kanggo visa, plus sewa utawa kepemilikan saka, panggonanmu. Dhaptar dokumen utama, kabentuk ing jinis visa, bisa ditemokake kene (in Russian).

Yen wis tau wis ing luar negeri, ngerti, sing mung ngetik negara paling berkembang ora bisa: Aku kudu visa. visa ngidini Tetep short ing negara. Visa sing long-term-term cekak, siji-wektu (Nalika wis diijini mung siji entri lan metu saka negara) lan kaping (nomer Unlimited entri lan tumuju).

Boten kados ijin permanen lan visa ditanggepi, umume, panguwasa diplomatik negara, ngendi sing dipengini. Yen sampeyan manggon ing Moscow lan arep kanggo Prancis, Sampeyan perlu kanggo ngirim dokumen kanggo Embassy of France ing Moscow.

Ing tembung liyane,, visa sing ditanggepi ing kedutaan lan konsulat saka negara ing tlatah panggonan lan gratis (Pendhaftaran). Tetep wonten ing pikiran, sing manggen ing luar negeri ing visa wisata utawa nasional (visa Kategori D) Sampeyan wis winates ora mung kanggo hak-hak lan kewajiban, nanging uga kesempatan: Sampeyan ora bisa milih, kapilih kanggo badan negara lan karya.

visa bisa diijolke kanggo ijin panggonan resmi ing Prancis. contone, Sampeyan bisa ngganti visa nasional long-term (категории D) kanggo ngidini bukaan saka bisnis ing lingkungan. Nanging iki sampeyan kudu bali menyang tanah air lan perepodat dokumen kanggo visa bisnis. Kahanan iku padha karo visa marriage: putri utawa ngresiki pindhah ing luar negeri ing visa wisata utawa nasional. Yen sak Tetep ing visa pasangan bojo mangsa wis ngrambah Kesepakatan lan temen maujud, padha ora bisa manggon tanpa saben liyane, lan malah ngatur kanggo njaluk nikah, sawise bali ngarep (ing Rusia, utawa, contone, Ukraina) salah siji saka mantèn anyar ijolan visa wisata utawa visa nasional kanggo bojomu / garwane asing, kang ing bali luar negeri diganti ijin panggonan (ijin).

A ijin panggonan ing Prancis - a status khusus ing negara. Diwenehi ijin panggonan, sampeyan kudu duwe gol long-term, contone, kuliah, kontrak karya long-term, opening ing Prancis lan governance perusahaan utawa status pasangan manca. Ijin tegese integrasi menyang masyarakat, netepake hubungan jero ing negara inang lan minangka akibat saka kesempatan kanggo milih wonten ing pilihan lan kapilih kanggo panguwasa.

ijin, umume, ditanggepi dening panguwasa wewenang wis ing Prancis. Senajan entri menyang negara dhewe wis digawa metu ing basis saka long-term, training, business utawa marriage visa.

Golek sing ijin panggonan wis dikonfirmasi ditokake saka identitas manca ijin khusus. Punika cara katon.

ijin panggonan ing Prancis

Diwenehi ijin panggonan ing Prancis karo hak, Sampeyan bisa milih salah siji saka cara ing ngisor iki:

  • learning.
  • seko.
  • business.
  • Marriage karo Frenchman.
  • manèh Family.

Ana cara liya kanggo sah manggon ing Prancis. kategori visa iki D. ati-ati! Jinis visa ora menehi hak (contone, kontrak Employment). Kabar apik, sing nampa visa D isih duwe kesempatan kanggo entuk. sing peduli, Aku bakal bungah kanggo maringi pitutur sampeyan wong.

Initial 2016 taun, ana 5 jinis French visa, menehi hak ijin panggonan ing Prancis, sembarang manca.

visa Student.

Carane njaluk iku? Siswa looking luhur lan language. nggawe panaliten, dites lan diijinake dening, nampa uleman. Kanggo aplikasi sing visa sampeyan kudu: uleman sinau ing Universitas Prancis utawa language, asil test positif, luwih apik kanggo duwe layang saka motivasi, kok padha arep sinau ing Prancis (tinimbang ing Perancis-speaking Kanada, contone), bidang karte, referensi bank, nuduhake sing dana kasedhiya kanggo setahun saka pitungan ukuran stipend saben wulan ing Prancis. beasiswa punika watara 800 Euro saben sasi. Pranyata metu: 800 x 12 = 9600 euro. A certificate saka bank sing kudu nemtokake jumlah saka ora kurang saka 9600 euro.

Center.

visa resmi disebut "long-Tetep visa kanggo tujuan komersial profesional, kegiatan industri utawa pakaryan ing Prancis (Employment in bisnis ana ing Prancis)". Yen sampeyan mindhah, minangka pegawe, kabeh dokumen nyawisi lan submits juragan. Iku tugas.

karya visa French sing dipérang dadi rong jinis:

- visa apa short-term (Employment kanggo 3 sasi);

- visa karya long-term (Employment liwat 3 sasi).

visa karya short-term kanggo Prancis.

Jinis visa karya dibangun kanggo pelamar, seeking Employment ing Prancis kanggo periode munggah 90 dina lan ngijini sampeyan kanggo melu, minangka kegiatan profesional, lan ngupaya Employment kanggo mangsan karya.

visa apa shengenskaya Short mbutuhake nggayuh ijin karya sauntara, nanging isih ora ditanggepi karo kangelan kayata kontrak long-term.

Kabeh tumindak, gadhah nggayuh ijin karya ing DDTEFP (ing karya lan Employment Manajemen Departamentalnoe), digawa metu istimewa dening juragan French.

visa karya long-term kanggo Prancis.

visa Long apa Prancis Schengen ora kados buruh utamané trampil cendhak utawa ditanggepi (umume, Seluk-beluk, ilang ing Prancis). Iku diwenehake kanggo tujuan njaluk kang tetep dawa istimewa ing Prancis (luwih saka 3 months).

utamané, amarga kasunyatan, juragan French iku angel kanggo nepaki kabeh syarat Komite Migration: gaji, sing lagi mbayar non-residents, recruiting, Iku kudu kaping pirang-pirang luwih, saka rata-rata nasional.

visa wirausaha.

visa resmi disebut "long-Tetep visa kanggo tujuan komersial profesional, kegiatan industri utawa pakaryan (basa Company in France)". Kanggo visa bisnis kudu diajukake kanggo Perancis Embassy: rencana bisnis, lan extract saka akun saka kasedhiyan dana kanggo setahun ing tingkat 1400 - 1600 Euro saben sasi. layang motivasi. Yen sampeyan duwe aksara saka basa Prancis Chamber of Commerce lan Municipality of kutha, ngendi sing planning kanggo manggon lan nindakake bisnis, aplikasi kabeh: Sing liyane Utas, nyambungake sampeyan karo Prancis, sing liyane kamungkinan. Saka visa hebat sampeyan kudu teka kanggo Prancis lan Nggawe perusahaan. sesampunipun (yen bukaan saka kawontenan perusahaan sing digawa metu bener) Sampeyan bakal diwenehi ijin panggonan, kang uga ditrapake kanggo anggota kulawarga.

visa Brachnaya.

pasangan Future (utawa pasangan) warga Perancis sing ditanggepi dening tamu (visa 1 taun) utawa visa wisata.

manèh Family.

Kanggo reunite karo kulawarga dadi ing Kedutaan Besar kapenuhan OFII Formulir (imigrasi Perancis lan kantor integrasi), salinan dossier kabar kanggo OFII ing, asli apostilled kabeh aksi status sipil pelamar (birth certificate, marriage, etc.) lan, mesthi, tresna.

visa manca (visa Kategori D).

visa tamu menehi hak manggon ing Prancis kanggo taun tanpa hak (senadyan Watesan, ana kesempatan nyata kanggo entuk, urip ing Prancis kanggo visa. Kanggo dhiskusi saka kontak personal liwat kontak). minangka aturan, Jinis visa ditanggepi siji taun. Nalika ngajokake dokumen kanggo embassy kanggo visa manca wis kudu kontrak sewa properti ing Prancis. Lan kauntungan tambahan - duwe akun bank ing bank French. Ngawula certificate saka Employment, statement bank adhedhasar 1400 - 1600 Euro saben sasi kanggo saben lelungan kanggo anggota kulawarga Prancis, pingan dening 12 sasi. layang motivasi. Yen sampeyan duwe properti ing Rusia utawa France, nuduhake. Iku bakal dadi plus amba. Yen sampeyan arep anak, Staff show Embassy, anak kedhaftar ing institusi pendidikan ing Prancis (amba banget plus).

Kanggo kasus liyane, ana Visa Wisata.

Turis milih kutha lan buku hotel. Kanggo aplikasi kanggo visa sing dibutuhaké: certificate saka juragan nuduhake ukuran gaji, statement bank adhedhasar 50 - 70 Euro saben dina, pingan dening nomer dina Tours. (Kanthi visa iki sampeyan bisa miwiti obah kanggo Prancis). lan wirausaha, lan pengunjung (padha, sing kepengin nginep ing Prancis ing visa Pengunjung) iku biasane teka ing visa wisata).

Extension ijin panggonan ing Prancis.

Kanggo ngluwihi ijin panggonan ing Perancis, sampeyan ora perlu kanggo ninggalake negara: kabeh wis rampung dening Prefektur Departemen, sing sing kadhaftar lan manggon. Rong sasi sadurunge daluwarsa ijin panggonan sampeyan kudu ngirim dossier anyar, kang Prefektur karyawan sawise audit internal ditransfer menyang OFII kantor regional (Integrasi lan Kebangsaan kantor). Sawise daluwarsa periode rong sasi, sampeyan sing diundang document lengkap. Sampeyan kudu mbayar ragad. Béya gumantung ing jinis visa Panjenengan. Yen kowe njaluk ijin panggonan kawitan, jumlah ragad punika 260 euro. extension 106 euro. Kanggo kabeh ndhuwur saliyane visa pelajar ijin panggonan (learning). Siswa kanggo panggonan pisanan ijin pituwas 77 euro, lan kanggo nganyari maneh mung 49 euro. Punika Tabel karo tarif (French).

Sing kabeh jinis visa, menehi hak ijin panggonan ing Prancis. Aja manawa kanggo nindakake kabeh iku penting ing ngarepe imigrasi kanggo Prancis. Kanggo pitakonan, kontak.

sumber: oksanatillmann.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!