pendidikan sing luwih dhuwur ing Republik Ceko: training ing univèrsitas-univèrsitas

prague photo

pendidikan sing luwih dhuwur ing Republik Ceko ing sawetara kasus bisa rampung free kanggo mahasiswa. Sinau bab fitur saka sistem pendidikan sing luwih dhuwur, uga milih universitas adhedhasar Fees Prestige lan kuliah sawijining.

Wangsulan: Bab ingkang paling penting, sampeyan kudu ngerti babagan pendidikan sing luwih dhuwur ing Republik Ceko, - tundhuk ing kawruh basa Ceko lan completion kasil saka ujian ingkang awrat sampeyan bakal bisa kanggo sinau ing pawiyatan luhur umum Czech kanggo free lan 3-4 taun kanggo njaluk gelar sarjana.

Universitas Ceko paling misuwur - iku Charles University ing Prague, universitas paling tuwa lan paling gedhé ing negara.

Utamané kuwat ing lembaga iki ing fisika lan matématika program. Pops uga seneng fakultas medhis lan psikologis. Highly dianggep ing latihan medical Czech, lan negara, misuwur kanggo resorts balneological sawijining, Nawakake kesempatan apik kanggo laku lan Employment.

Antarane universities Czech adiluhung uga dianggep University of Economics, Technical University of Prague, Universitas Brno, Masaryk University (Brno) lan ing Universitas ing Ostrava.

Mung universities Czech, kang mung nampa warga, - Universitas Pertahanan lan Academy Police. Ing sekolah liyane - umum lan pribadi - Manca duwe hak padha kanggo ndhaftar. Banget populer ing antarane wong manca seneng ekonomi, kesehatan lan matématika terapan spesialisasi, lan ngawontenaken.

Yen sampeyan ora ngerti basa Ceko ing tingkat sing dibutuhake, bisa kanggo ngetik program language Inggris, nanging ing kasus iki, malah yen universitas negara, kuliah Fees kudu mbayar. contone, sinau Inggris lan bisa ing Charles University misuwur - Fakultas Kedokteran duwe program basa. Taun saka sinau ing biaya lulus 12-13 ewu. euro, sing ora dadi larang dibandhingake universitas Eropah lan Amérika.

Paling milih kanggo sekolah umum utawa pribadi gumantung keahlian basa. Nanging, iku kudu njupuk menyang akun faktor liyane. sakabèhé, univèrsitas umum ing Republik Ceko luwih adiluhung pribadi. Universitas - institusi iki karo tradhisi, Sawetara wong bisa luwih saka enem abad, lan pendhidhikan pribadhi luwih kanggo Republik Ceko isih anyar: ing universitas swasta pisanan muncul ing taun 1990-an.

Paling guru ing universitas umum. cukup lair ing Rusia, tingkat pituwas iku luwih, lan basa ilmiah ngungkuli, sing bisa kurban universitas swasta. kanggo siswa, saliyane prabédan ing kualitas pendidikan, univèrsitas umum liyane atraktif lan uga dikembangaké infrastruktur. malih, ing univèrsitas umum lan macem-macem sugih saka program, lan sarjana saka institusi sing wis dipetik luwih dhuwur.

Kaluwihan kang universitas swasta - ing lack saka ujian mlebu: ndhaftar ing sekolah iki akeh luwih gampang. Punika pitados, lan sing learning wong luwih gampang, nanging yen sampeyan arep kanggo Republik Ceko kanggo pendhidhikan Éropah kualitas, iku dipercaya kanggo dadi plus sing.

Nanging, antarane universitas swasta ing Republik Ceko ana seng penake saka aturan. pendhidhikan sekolah, digawe ing basis saka perusahaan gedhe. Tuladha Universitas iki - Sekolah Tinggi "Skoda Auto". Universitas iki diadegaké déning Edo mobil Czech "Skoda Auto" lan dumunung ing jejere tanduran utama perusahaan ing kutha Mladá Boleslav ing 60 km saka Prague. SMA "Skoda Auto" nawakake training in lulus lan lulusan, lan sawise lulus, akeh lulusan golek proyek ing perusahaan utawa "Skoda Auto", utawa ing automakers Eropah.

Sajrone latihan ing Sekolah Tinggi "Skoda Auto" kudu mbayar: worth Czech Sarjana 28 ewu. Krona (1000 euro) saben semester, program basa - 2500 Euros saben semester. Lulus larang - 32 ewu. Krona (1200 euro) kanggo program Ceko lan semester 3200 Euro kuliah kanggo semester ing Inggris.

Liyane universitas swasta prayoga Republik Ceko - Sekolah Tinggi Finance lan Management. Ing sawijining titah tumut utama perusahaan. Universitas wis gelar sarjana lan Master ing "Management", "Marketing", "Finance", "Insurance", "Administration Public" lan "Applied Informatika". Learning bisa in Czech utawa Inggris. biaya lulus 50-66 ewu. Krona (1800-2200 euro) gumantung ing basa sadina-.

Ing Prague, ana universitas, kang learning njupuk Panggonan ing Inggris mung. Iki Anglo-Amérika University lan New York University ing Prague. Kabeh mesthi sinau ing Kerja Anglo-Amérika University bakal biaya 360 ewu. Krona (13 ewu. euro).

sumber: studyglobe.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!