pendidikan sing luwih dhuwur ing Finland: training ing univèrsitas-univèrsitas

finland photo

pendidikan sing luwih dhuwur ing Finland ngormati kabeh ndonya. sinau, apa dibutuhake pelamar, carane milih sekolah, lan pinten padha biaya.

Kanggo ndhaftar ing Universitas Finnish, Sampeyan kudu pintêr lan pass test keahlian basa Inggris (TOEFL IELTS или) lan nulis ésai. Aplikasi bisa kapenuhan online. Yen syarat dhisikan, banjur sing diundang kanggo ujian. Ing saben padha duwe universitas, Mulane, kanggo njlentrehake prakara iki ing advance.

Duration saka latihan ing gelar sarjana patang taun, nanging amarga kasunyatan, sing siswa mbentuk jadwal dhewe, proses bisa speeded munggah utawa, Kosok baline, babagan.

The Finnish universitas paling dianggep Universitas Helsinki, institusi pendidikan sing paling tuwa lan paling gedhé ing Finlandia. Highly perdagangan Turku University Jl, Universitas Tampere, Universitas Oulu, Lappeenranta University of Technology, utawa Academy, kang misuwur kanggo tingkat dhuwur saka pendidikan ing èlmu alam lan engineering, lan Aalto University, ngendi padha mulang perancang lan programer mangsa.

Saliyane universities, kang fokus ing kawruh akademik dhasar, ana Polytechnic, utawa institusi. Ing sasi emphasis punika ing kawruh praktis. Antarane kekiyatan saka polytechnics - Mikkeli Polytechnic, Universitas Ilmu Terapan Haaga-Helia lan Oulu Polytechnic. polytechnics Plus kanggo siswa manca ing, padha kurban program basa, saka universities.

sumber: studyglobe.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!