pendidikan sing luwih dhuwur ing Walanda: training in Walanda

netherlands photo

pendidikan sing luwih dhuwur ing Walanda (Walanda) Menehi latihan kanggo akeh program ing Inggris. Sinau bab fitur saka sistem, kang luhur lan colleges ana uga tartamtu babagan ngetik mau.

Enrolling ing Sarjana Universitas Dutch ora dadi angel, kaya misale jek. Requirements bisa beda-beda ing universitas beda, nanging ing umum, yen sampeyan wis rampung pendidikan, sing apik Sampeyan nganggo basa Inggris (kawruh bakal kudu konfirmasi TOEFL utawa IELTS ujian) lan duwe kapasitas financial kanggo mbayar studi lan urip, ing pawiyatan inggil ing Walanda banget nyata kanggo sampeyan.

Ing Walanda, ana telung jinis universities - Universitas Ilmu Terapan, universities akademisi lan institusi pendidikan internasional.

Universitas Ilmu Terapan (Universitas Ilmu Terapan)

Iku fokus ing kawruh praktis lan nampa siswa tanpa ujian ngleboke. Universities kurban iki jinis latihan ing gelar sarjana muda utawa gelar master lan nyiapake kanggo karir profesional.

Dhaptar universitas paling ilmu Applied - HAN UAS c kampus in Nijmegen lan Arnhem, apa (Amsterdam), Hz WHO (Flïssïngen, Ternewzen), UAS advance (Brabant), NHTV WHO (Breda), fontys UAS (Brabant, Limburg), Windesheim UAS (Zwolle, Almere), Hanze UAS (Groningen), Rotterdam OF и CALL sing (Ultreht).

akademisi, utawa universitas klasik (Universities Research)

Iki pusat riset penting negara, Mulane ing pilihan saka mahasiswa kene cocok luwih nuntut. Yen sampeyan wis mung lulus SMP Russian, iku uga dibutuhake kanggo ujian diakoni kanggo subjek inti, utawa malah latihan kanggo taun ing departemen nyamektakaken. universities Academic, saliyane Komunikasi lan lulusan, uga duwe mesthi kirim-lulusan. Lulusan universitas akademisi bisa milih utawa aktivitas profesional ing industri, utawa karir èlmiyah.

taun akademik iki Universitas Holland njupuk Panggonan ing Universitas donya peringkat. Antarane wong-wong mau - ing University of Utrecht, Universitas District, paling tuwa ing negara, Varsity Groningen, Nijmegen lan Universitas Amsterdam University (Uva). Iku uga banget jurusan dianggep ing Delft University of Technology, jeneng Erasmus Universitas Rotterdam, Technical University of Langkawi, Free Universitas Amsterdam (VU), Universitas Maastriha lan Universitas Tilburg.

Institute of Education International

Padha bagean Universitas akademisi lan pengabdian kanggo sinau dhisiplin-dhisiplin èlmu individu. malih, ing framework saka universities klasik ana Colleges, aturan program seng durung lulus, contone, ing Kamanungsan lan Seni. Colleges banget populer, minangka karya ing basis saka universitas adiluhung, Padha kurban program latihan fleksibel lan pendidikan kualitas tinggi. A sawetara saka sudhut Spesialisasi, training basa Inggris lan fokus internasional digawe Colleges populer, utamané kanggo siswa manca.

Antarane colleges paling Walanda Amsterdam University College, University College Utrecht и University College Roosevelt при Университете Утрехта, Akademi Teknologi lan Arts Liberal lan Ilmu (Atlas) ing Universitas Twente, LUC Hague, International Honours College (Universitas District) и University College Maastricht (Universitas Maastricht).

pendidikan sing luwih dhuwur ing Walanda mbayar (saka 6 ewu. Euros taun ing lulus), nanging siswa, kalebu Russian, bisa nampa Grant utawa beasiswa, latihan sing nutupi rampung utawa sebagian, lan ing sawetara kasus, lan sawetara beyo tambahan. Kanggo ngirim aplikasi kanggo beasiswa sing, sing wis kinerja banget. Universitas Beasiswa èlmu Applied biasane nutupi bagean kuliah Fees. universities Academic, kasengsem ing siswa bakat, bisa kanthi mbayar studi.

sumber: studyglobe.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!