Ujian kanggo test kewarganegaraan kewarganegaraan Australia utawa

citizen photo

Sapa sing ora arep nampa kewarganegaraan Australia? mesthi, ana sawetara banget wong kuwi. Lan sing kepengin kanggo, nanging ora? kuwi, Aku, persil saka. saiki, kanggo njaluk kewarganegaraan ing Australia, dikenal, kudu nglampahi ujian utawa Interview. Aku ngomong bebarengan, Saiki aku ora nulis, apa apa, utawa sing kudu, kanggo ndhaftar kanggo ujian iki, kita ngomong bab ujian kaya kuwi. Yen isih ora ngerti, carane kanggo njaluk kewarganegaraan Australia, loncat karo muter awak liwat, please, situs, Aku wis ngandika kaping pirang-pirang, utawa luwih menyang sumber wis mung tengen: www.immi.gov.au kanggo wong-wong, sing isih duwe mamang, utawa mung tartamtu, kang ana siap saiki kanggo pindhah kanggo test a, ssylochka liyane, mriksa dhewe: http://www.border.gov.au/Trav/Citi/am-i-eligible

Aku ora bakal mbaleni utawa basa, apa sing dhewe bisa maca kene, kanthi ngeklik ing ujian kanggo kewarganegaraan Australia:

http://www.border.gov.au/Trav/Citi/pathways-processes/Citizenship-test

(ora ngganggu, yen ora ngerti, apa wis ditulis, sampeyan, alas, durung siap kanggo ujian iki)

Maca sumber lan dokumen, kang bisa diundhuh saka situs resmi:

http://www.border.gov.au/Trav/Citi/pathways-processes/Citizenship-test/Australian-citizenship-test-resource

dadi manawa kanggo download Download Bond umum Kita - ana file PDF

Test kanggo kewarganegaraan bisa dijupuk ing kene Australia:
http://www.border.gov.au/Citizenship/Pages/locator/Citizenship-Test-Locator.aspx

Wong-wong sing ora bisa ngliwati ing kewarganegaraan?

Wong enom saka 18 utawa luwih tuwa saka 60 taun. Lagi ngewawancarai.
Lan sawetara kategori liyane. Maca sumber (link ing ndhuwur).

dening cara, lan lagi arep dadi penduduk Australia permanen? Sampeyan isih duwe kasempatan ...

Good luck

sumber: konvensi

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!