Emigrasi menyang Australia, cara lan program kabeh sing kasedhiya

australia photo

Emigrasi menyang Australia - siji saka pituduh prioritas saka owah-owahan panggonan kanggo warga Rusia, Ukraina, Belarus lan negara liyane. Salah siji saka negara paling sugih lan paling makmur ing donya, Australia evokes ngarep-arep optimistis kanggo urip prayoga kanggo sing pengarepan kanggo dhasar ngganti nasib lan mindhah ana kanggo panggonan permanen. ekonomi berkembang dhiri nempatno negara ing 2-3 ing donya ing syarat-syarat urip, ninggalake konco Amerika Serikat lan Rusia.

attractiveness Social urip ing Australia

Miturut milih negara kanggo pangasingan, warga Rusia lan negara liyane tilas Uni Soviet, pisanan kabeh mbayar manungsa waé menyang kahanan urip lan akses kanggo keuntungan sosial. Australia wis soko kanggo narik kawigaten warga potensial saka negara:

  • tingkat dhuwur saka keuntungan lan pensiun, layanan kesehatan free;
  • tingkat pengangguran paling donya - 6%;
  • kamungkinan saka kulawarga emigrasi - pasangan bojo lan anak suntingan;
  • dadi atraktif ing proses emigrasi - mung siji lan setengah rong taun;
  • ambali - bab 4 ewu dolar kanggo kulawarga kabèh, ora sarego biaya travel;
  • kewarganegaraan lan visa-free kunjungan Australia meh kabeh negara ing loro kanggo patang taun saka tanggal entri menyang negara.

Nanging, iki ora ateges, sing wewatesan prajanji sing mbukak kanggo kabeh comers. Suffice kritéria pilihan ketat sing bisa ngalahake, ora kabeh.

Cara kanggo emigrasi menyang Australia

Sampeyan ora rahasia, sing akeh wong ing Rusia, Ukraina lan Belarus seneng bisa ing Eropah utawa AS, akeh tetep salawas-lawasne. Nanging yen kondisi Employment utawa diwenehi kewarganegaraan ana ngerti kathah, rincian cara lan syarat resettlement saka pengungsi ing kapentingan adoh Australia kang akeh. Ing antawisipun kathah program kanggo pengungsi kanggo pedunung ing negara CIS wis ing ngisor iki:

  • profesional - Duwe nuntut Keahlian, Sampeyan bisa diwenehi visa karya Australia;
  • imigrasi Business - Trep kanggo investor lan pengusaha, nanging langsung njaluk visa permanen ora bisa, Sampeyan perlu kanggo 4 taun kanggo ngatur wektu;
  • siswa - Sampeyan perlu kanggo milih institusi pendidikan lan kasil sinau ana, paling, rong taun;
  • obah kabèh kulawarga - Iki jinis imigrasi wong, kang cedhak sederek, pasangan bojo sing nasional, utawa narrowing saka Australia;
  • travel ing latar kamanungsan - Kanggo sing, sing sing kuya ing Tanah kelairan sing kanggo macem-macem alasan - amarga saka kapercayan agama utawa politik, lomba utawa negara. Nanging, potensial kuwi buron pengungsi bakal duwe mbuktekaken.

syarat, pengarepan kanggo ninggalake kanggo ing Australia

Residents saka Rusia, Belarus lan Ukraina bisa njaluk menyang bawana ijo minangka kekiyatan kerjo legal rong cara utama - ing visa karya, utawa karo bantuan saka imigrasi profesional. Pilihan terakhir iku becike, Nanging kanthi teliti dirancang dening program ahli Australia wis dirancang kanggo mesthekake asil saka Keahlian populer profesional. Wuku ing wangun ora gadhah kanggo duwe relatif utawa kontrak kanggo karya dimaksudaké kanggo sing, sing nduweni kualifikasi cocok, pendidikan lan pengalaman. Syarat dhasar sijine nerusake dening pelamar:

  1. umur - 18-49 taun;
  2. tingkat cekap keahlian basa Inggris (dikonfirmasi dening sistem test IELTS);
  3. anané penyakit mbebayani lan infèksius, direkam ing kesimpulan saka Komisi medical;
  4. ora masalah karo hukum (kapercayan);
  5. ing ngarsane beluk ing dhaftar ngajokaken kawasisan lan pengalaman karya siji kanggo telung taun.

Duwe Profesi nuntut, pendidikan utawa luwih khusus, Sampeyan bisa nyana kanggo nampa visa permanen ing kategori profesional kanggo awake dhewe lan anggota kulawarga - 189 utawa 190. Pisanan Nyedhiyani kesempatan kanggo manggon lan karya ing sembarang negara lan kutha, kapindho - nominasi Staff. Bentenipun jinis visa bisa gampang diterangno - ana macem-macem program Kebangsaan lan dhaptar saka kiriman kosong, biasane negara individu nyedhiyani sawetara luwih akeh saka Keahlian.

Lan pelamar kanggo visa profesional sih siji anggota kulawarga, cocog kanggo syarat sijine nerusake dening. Nanging, aplikasi bakal ngemot kabeh pengarepan kanggo pindhah menyang ing tanah adoh karo wong - pasangan lan suntingan anak. Pilihan antarane calon wis rampung dening sistem titik, kang njupuk menyang akun:

  • umur;
  • saringan;
  • pengalaman;
  • kawruh basa;
  • tatanan.

Nelpon kudu paling 60 TCTerms, digunakake calon ora dipilih. Pre-netepke kemungkinan bisa dadi independen, isi ing ngajokaken. Yen biso kanggo ngumpulake nomer sing dibutuhake ing nilai, utawa anané saka dhaftar beluk Panjenengan, sampeyan bisa nyoba kanggo njaluk visa 190, karo sponsor saka Negara tartamtu, utawa visa 489, Nerjemahake isoh sak wentoro papat taun Tetep ing negara. Sawise Tetep ing negara kanggo rong taun, lan taun dheweke apa mati, Sampeyan bisa aplikasi kanggo visa permanen.

Dhaftar pakaryan ing dikarepake

Lan dhaftar ekstensif expertise perlu klebu transfer sawetara atus jobs. Saka profesi apa kudu nyatet electricians lan Plumbers, tukang lan koki. dikarepake More kanggo specialists, karo pendidikan khusus - accountants, ngirit, engineers, dhokter, guru. Nanging aja lali - ing ngarsane saka beluk dikarepake ora ateges sing respon positif dijamin. pengalaman karya Resmi diverifikasi, umur preferred, ing ngarsane pendidikan sing luwih dhuwur - faktor penting ing pilihan saka calon.

syarat diakoni kanggo program, imigrasi bisnis

emigrasi Business kasedhiya ing Australia wonten ing kahanan ing ngisor iki:

  1. umur pelamar ngirim ora ngluwihi 55 taun, senadyan ing sawetara kasus diijini seng;
  2. gumantung ing jinis visa sampeyan kudu konfirmasi ing ngarsane saka jumlah tartamtu saka awis;
  3. paling 4 taun pengalaman ing manajemen ibukutha utawa perusahaan.

ijin Temporary ditanggepi kanggo patang taun. Yen kahanan sing sijine nerusake kanggo periode strictly diamati, hebat ngatur kanggo nuduhake manager bakatipun lan Witness lan turnover taunan nyengsemaken, Sampeyan bisa nyana kanggo nampa ijin permanen. pimpinan kategori punika nggayuh ing Karesidenan coveted ing Australia.

Sing bisa pindhah menyang Australia kanggo program Kebangsaan kulawarga

emigrasi Family dipérang dadi macem-macem:

  • Grooms pindhah utawa manten warga negara Australia;
  • tuwane imigrasi, kang anak sing residents legal ing bawana;
  • entri bocah cilik;
  • pindhah kanggo pasangan bojo.

imigrasi kamanungsan

status Refugee in Australia menehi macem-macem keuntungan - pengangguran keuntungan, kesempatan liwat 2 taun diwenehi kewarganegaraan, obah kulawarga. Nanging, konfirmasi oppression ing Tanah kelairan sing - ing dokumen buyaran, informasi bab ngarsane beatings lan liyane - kondisi indispensable kanggo jinis imigrasi.

Yen ana tundhuk marang syarat saka panguwasa Australia sijine nerusake, Sampeyan bisa jangka emigrasi. Bantuan ing, bakal nyedhiyani profesional legal lan perusahaan, sing spesialisasine ing layanan kanggo preparation saka dokumen perlu dialihaké.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!