Emigrasi kanggo Montenegro. Metode pembuwangan ing Montenegro.

montenegro photo

Montenegro - panggonan unik, kang misuwur kanggo kasugihan sajarah lan alam, uga kahanan ekonomi menarik. Ing taun anyar, ana pembangunan kanthi cepet saka negara, dikonfirmasi dening nomer nambah saka macem-macem proyek investasi. Taraf pedunung negara cilik iku cukup gedhe, lan potensial sawijining - ageng. Mulane ana apa-apa ngagetne ing kasunyatan, nomer wong mundhak saben taun, kanggo kang Emigrasi kanggo Montenegro Iku dadi cara kanggo nambah sing urip.

Hak kanggo oleh ijin panggonan ing negara iku warga manca, sing ngetik negara karo tampilan:

  • karya kontrak;
  • organisasi, lan mlaku bisnis;
  • Reuni kulawarga;
  • kanggo kamanungsan alasan (pengungsi);
  • riset utawa training samubarang jinis latihan.

emigrant kudu insurance medical, liya kanggo urip prayoga (sampeyan kudu miturut document), uga bukti-bukti sing perlu kanggo Tetep dawa ing Montenegro, lan bener manggon ing negara. ijin panggonan ing Montenegro ditanggepi kanggo setahun karo kamungkinan saka nganyari maneh taunan.

Aplikasi kanggo panggonan permanen bisa aplikasi sawise limang taun panggonan ing Montenegro (utawa telung taun ing cilik saka marriage saka emigrasi), ing kasus iki pelamar sak limang taun iki ora kudu ing negara kanggo maneh, saka 10 sasi, utawa total 6 sasi consecutive. Sawise limang taun luwih bisa nampa kewarganegaraan, nanging bakal perlu kanggo mratobat saka pratingkahé sing kewarganegaraan, wiwit Montenegro dual kewarganegaraan dilarang.

Sayange, negara ora kanggo nyedhiyani ijin panggonan ing basis saka disualekno saka real estate ing negara.

cathetan, sing gratis saka perusahaan ing Montenegro bakal nyedhiyani panggonan ijin mung siji ngedekke sawijining, yaiku pelamar, kanggo kang kulawarga bisa nggabungake ing mangsa. dana sah saka perusahaan, kedhaftar ing Montenegro, bisa 1 euro, kalebu perusahaan insurance, Sawetara bank-bank lan bisnis gedhe. The ragad punika 500 euro. Ing pembuwangan ing Montenegro, ing bank sing arep 300 EUR saben wong. Ing kauntungan utama mengkono bisnis ing Montenegro uga disebut pajak, kang luwih murah, saka RF. Pajek ing negara 17 %. Iku worth nyebutke, Pajek ora dijupuk saka perusahaan, turnover taunan kurang saka 18 000 euro. ngelingi, sing gratis saka perusahaan ing Montenegro cukup mirah, Akeh bisnis ndhaftar sawetara perusahaan, mangkono, Nyingkiri pajek. Uga, titik positif iku, sing tax income punika 9 %. Pitungan saka tax income ora kanggo dhuwit ditampa dening perusahaan, sawise deducting kabeh expenses saka MediaWiki, njupuk menyang biaya pegawe akun, iklan, etc..

Diwenehi kewarganegaraan saka basa Montenegro Montenegro kudu nduweni, kang kudu sinau ing Course saenggon. urip anyar ing Montenegro punika anugerah kanggo residents saka CIS lan Rusian, minangka iklim ing negara iki gaib, atmosfer gedhe, ing udhara, isi pasukan anyar.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!