Emigrasi menyang Yunani. Metode emigrasi menyang Yunani.

greece photo

Yunani bisa diarani negara becik kanggo kombinasi nomer ageng kuwalitas terkenal, kang gawan ing, lan pedunung. iklim apik (Mediterranean karo panas cantik nyaman ing mangsa ing wilayah gunung), posisi geografis (Iku wilayah Mediterania karo jarak kanggo Eropah lawas), public relations (care pancet, kang duwe organisasi umum beda), keamanan (ing negara ana sacoro prakteke ora nyolong lan angkara liyane), angka kulawarga lan pangarep-arep urip dhuwur saka populasi negara. Ing comparison karo negara-negara tanggané, standar urip saka Yunani akeh sing luwih dhuwur, lan cara gesang, kang melu leisurely lan diukur, Iku nggawe atmosfer gaib kapercayan ing mangsa, lan katentreman atine. Hospitality Traditional Yunani, uga sikap positif menyang Rusia, Iku ndadekake urip ing negara iki malah luwih nyaman.

Konon, amarga saka financial kahanan saiki relatif Komplek ing negara, sampeyan kudu mikir kasebut kanthi teliti,, Apa nyana saka emigrasi menyang Yunani. Yen ing Panggonan pisanan sing ngadhepi kahanan usum panggonan lan lokal wisata, banjur sampeyan bisa kanthi aman nindakake rencana. temtu, Yunani nengsemake akeh wong enom sing kamungkinan saka learning ing universitas negara kang, uga mirip karo bangsa loropaken lan emosional.

Metode emigrasi menyang Yunani

Kanggo emigrasi menyang Yunani sukses, sampeyan perlu kanggo ngira-ngira kasempatan lan kasebut kanthi teliti, nliti kabeh opsi ngrancang:

  • repatriation (Yunani menehi bangsa kang, uga turune kanggo bali menyang tanah air lan dadi warga negara);
  • kanggo manèh kulawarga (emigrant, sing wis mapan lawfully ing negara, Wis saben hak bakal ketemu karo kabeh anggota kulawarga, kang njaba tlatah Yunani);
  • imigrasi Business (liwat nitahaken saka perusahaan swasta karo hukuman winates karo ibukutha minimal kedhaftar 18000 ing euro lan perusahaan gabungan karo ibukutha nuduhake minimal 60000 euro);
  • emigrasi pegawe (kanggo njaluk proyek ing negara manca kudu duwe visa karya, kang ditanggepi yen ana uleman saka negara inang, utawa ijin panggonan, kang bisa dijupuk, gadhah insurance, panutup Tetep ing biaya rumah sakit, pengobatan lan perawatan kanggo Doctors, uga ngarsane property);
  • ijin panggonan kanggo siswa manca saka universities in Greece.

Sembarang imigran legal, sing urip ing Yunani kanggo 10 taun, gratis usulan layanan cocok saka warga nampa document.

A kauntungan khusu, kang menehi emigrasi menyang Yunani, iku, sing sembarang imigran bisa aktif ing kegiatan ing wilayah topikal - produksi anggur lan lenga zaitun, yahtingu, pariwisata, apa iku organisasi saka luang, sektor layanan lan construction saka omah pribadi lan hotels (relatif mirah amarga sumber daya alam saka Yunani). Lan entri Yunani menyang Uni Eropa menehi sawetara pangarep-arep kanggo wutah ekonomi lan pangembangan, uga kanggo nambah gesang ing sawijining populasi, minangka pribumi, lan pindah saka negara liya.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!