Emigrasi menyang Kroasia. Metode emigrasi menyang Kroasia.

croatia photo

Kroasia iku swarga, saben taun kanggo 300 dina renaning turis lan residents saka iklim alus lan anget ing negara kang. Kanggo sawetara taun, negara iki bakal "Blue Flag", Unesco dianugerahi pesisir kanggo becik resik. Ora wonder Croatia diarani sethitik Swiss. Inggih-groomed lan kutha-kutha cilik tenan meh podo negara ayu. A tingkat nyedhaki dhuwur saka pendidikan nempatno Croatia ing par karo negara donya dikembangaké.

Tingkat budaya dhuwur, prices cukup, lingkungan politik lan ekonomi stabil, anané terrorism lan korupsi - faktor utama, nggawe Croatia lan tujuan atraktif kanggo emigrasi.

Emigrasi menyang negara, lan, mulane, njaluk ijin panggonan ing macem-macem cara, salah siji kang tuku real estate. Ing Croatia ana angger-angger, nyediakake kanggo ijin panggonan, adhedhasar kepemilikan saka sembarang property immovable.

Uga, sampeyan bisa berusaha kanggo Kroasia ing basis saka Reuni kulawarga. Pilihan iki bakal cocog karo wong, sing duwe anggota kulawarga wis nduwe ijin panggonan. Ing kasus iki, iku perlu kanggo ngirim dokumen kanggo Embassy, kalebu bukti ijin panggonan ing Kroasia ing wong saka pasangan bojo.

Emigrasi menyang Kroasia paling gampang achievable liwat tuku utawa mbukak perusahaan ing tlatah negara. Biaya registrasi tenan kang ing negara 3000 euro, lan ibukuthané sah ora kudu kurang saka 2 740 euro. Sampeyan uga kudu dadi pegawe saka tenan, duwe papan kanggo nginep. Ing kasus iki, iku ora Matter, apa iku nyata Estate, rent, utawa dhewe.

Duwe certificate saka mlebet ing Universitas ing Kroasia, Sampeyan uga bisa pindhah menyang negara iki.

Liyane cara emigrasi sing riset. Persetujuan ing atraksi saka manca kanggo riset, rampung antarane wong legal ing Republik Kroasia lan warga manca, Iku document, kang bakal ngidini kanggo emigrasi ing.

Gadhah ijin karya ing Kroasia utawa kontrak volunteer, uga bukti-bukti sing karya ing macem-macem proyek, Sampeyan uga bisa pindhah menyang negara iki.

Sawise Tetep dawa ora ing Kroasia, warga, gadhah status penduduk sak wentoro, Padha arep kanggo resmi netepake piyambak ing negara lan diwenehi kewarganegaraan. Croatia cekap setya marang wong, sing pengin duwe dual kewarganegaraan, supaya masalah karo release saka warga negara liyane kudu tangi.

Diwenehi Croatian kewarganegaraan, kudu liwat 18 taun, duwe status panggonan permanen ing tlatah negara kanggo 5 taun, lan ngerti ditulis lan ngandika basa Kroasia. Sampeyan ngirim uga eling, kang bisa njaluk panggonan permanen manca, gadhah ijin panggonan limang taun.

Croatia, temtu, tech dijupuk, sing tresna ayu sesawangan, iklim apik. Highly populasi educated nengsemake liyane pengungsi kanggo negara iki, sing appreciate budaya komunikasi lan standar banget dhuwur saka urip.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!