Emigrasi menyang US, Metode lan software

usa photo

Amerika Serikat - salah siji saka negara paling atraktif kanggo warga bangsa manca negara. Akeh wong saben taun nyoba kanggo njaluk foothold kene, lan kanggo dangu, lan ana alasan. Negara iki dikenal minangka pusat kebebasan lan demokrasi, panggonan kesempatan sing apik kanggo wong, supaya akeh ngimpi kanggo njaluk iku kene. Kejabi, kene migran (yen kita ngomong bab riko resmi saka) Padha duwe kabeh hak-hak lan kabebasan-kabebasan. Saka warga US, padha beda-beda mung ing anané saka hak milih, ora bisa ngandika bab akèh negara liyane populer antarane pengungsi. Yen sampeyan milih papan sampurna kanggo tetep, lan ora manggon, kabeh, ing New York (sanajan, akeh kutha iki sampurna), sampeyan bisa entuk apik, mengkono iku sampeyan tresna, seneng kabeh, sing sak, seneng kinerja kualitas layanan sembarang.

Alasan emigrasi menyang US saka Rusia lan negara CIS

Antarane residents saka Amerika Serikat saka CIS bebarengan karo negara paling berkembang ing Eropah punika prioritas paling kanggo emigrasi. Ana sawetara alasan. sepisanan, negara nduweni sistem visa cekap cetha - sampeyan bisa nemokake pilihan nengen kanggo sampeyan lan ngleksanakake iku. ora wonder, kene migran gain mung setengah, saka wutah populasi kesuburan. padha, sing jangka urip ing luar negeri, umume, iku dianggep negara iki.

Alasan ing ngisor iki sing emigrasi sejatine sifate ekonomi:

  • masalah karo ngarsane saka karya;
  • bayaran kurang;
  • kahanan Ngartekno luwih elek apa;
  • Standar kurang urip.

Kabeh iki mekso akeh wong kanggo mikir bab obah. Lan ing Amerika Serikat - iku negara, endi kabeh masalah iki kudu. Iku gampang kanggo tuwuh bisnis, Ora ana umur utawa Watesan liyane ing Employment, aturan sosial stabil.

A sawetara migran potensial looking for a negara karo tingkat dhuwur saka medicine, pendidikan lan lingkungan sosial liyane. iki, umume, utawa siswa (nalika kita ngomong bab ngetik universities), tengah-umur lan tuwa (sing perlu perawatan). US kene, mesthi, Iku ana ing posisi pisanan ing ranking donya.

Carane sah berusaha kanggo Amerika

mesthi, yen negara kepincut ing kabeh babagan, bakal nyoba kanggo njaluk akeh. Sing kok Amerika Serikat wis dikembangaké dadi sistem nyedhaki Komplek saka aturan migration, kang watesan nomer wong, gadhah kesempatan sing teka kene kanggo panggonan permanen. Nanging ing wektu sing padha, thanks kanggo sistem iki,, Sampeyan mesthi bisa duwe kasempatan kanggo gain foothold ing Amerika, yen sampeyan nyiyapake ing advance lan tumindak decisively.

utamané, sampeyan kudu ngerti, kang ing Amerika, kajaba warga, diijini loro klompok individu:

  • Insightful - US residents legal permanèn, sing wis ditampa lan imigrasi kertu ijo lan duwe hak Unlimited kanggo tetep ing negara.
  • Nonimmigrant - siswa, demo, diplomat, buruh mangsan lan wong liyane, kang duwe mung visa sementara kanggo tetep ing AS. Iki sopo wis winates hak ing negara, lan duration saka Tetep diatur layanan migrasi sing.

Carane njaluk visa imigran

Ana sawetara alasan:

  1. Kanthi tujuan manèh kulawarga (yen warga utawa residents permanen duwe sederek - pasangan bojo, anak, tuwane lan sedulur getih lan sadulur - padha nduweni aplikasi kanggo ditokake saka visa kuwi). Ing visa kuwi wis jumlah sing, lan kabeh cukup dhuwur, lan sampeyan bisa nyana malah sawetara taun.
  2. Center - Yen juragan US kapengin ngrekrut buruh manca kanggo proyek, kang bisa ngirim wong uleman, nanging prosedur cukup rumit, wiwit perusahaan iki wis mbuktekaken, kang perlu ing pasuryan iki, lan iku ora bisa sulih kanggo siji saka wis urip ing negara. malih, Service saka kewarganegaraan lan Kebangsaan dadi manawa, sing undangan sing pegawe ora bakal ngawonaken kahanan pasar pegawe saka Amerika lan ora disturb privasi migration. minangka aturan, ing visa karya kanggo pindhah bisnis, investor, wong kabisan mirunggan, ilmuwan.
  3. pengungsi. Amerika wis support cekap amba wong, ngalami jawatan ing ngarep. We kudu mbuktekaken buron ing rasis, hubungan etnik utawa agama, buron politik (malah uga jawatan ilegal saka hukum nglaksaknano). Salajengipun, wong saka negara tilas camp sosialis - CIS, Vietnam, Cuba - ora malah kudu ninggalake negara ing proses registrasi status pangungsi. Nyuwun asylum uga bisa dadi, Yen ing wilayah ana perang utawa masalah sosial lan politik.
  4. Emigrasi kanggo tujuan miwiti bisnis. Amerika - negara investasi lan bisnis. Kene, sing interested in, sing bakal berkembang bisnis lan ngiyataken ekonomi negara iki kang. Jinis migration kanggo sing, sing duwe sumber daya gedhe. Suffice kanggo berkembang rencana bisnis lan njamin negara, sing ekonomi bakal nampa infus saka jumlah akeh - bab 500 ewu dolar lan ndhuwur - lan visa bakal dijupuk.

Carane akeh pengungsi nampa AS saben taun?

Tetep wonten ing pikiran, sing anané alesan kanggo berusaha kanggo Amerika Serikat ora ateges visa cepet lan rawuh ing negara. Service Migration allocates quotas kanggo saben klompok saka wong neneko, kang ing wayahe minangka nderek:

  1. visa kulawarga 480 ewu. tahunan, nalika sederek ingkang kalebet ing Panggonan ing sawetara golongan:
    • 1-Aku nguripake: diwasa anak jomblo warga US - 23400 tahunan;
    • 2-Aku nguripake: anak lan pasangan bojo saka residents permanen - 87900 tahunan;
    • 3-Aku nguripake: diwasa anak saka US citizens nikah - 23400 tahunan;
    • 4-Aku nguripake: sadulur saka US citizens - 65000 tahunan.
  2. visa Makarya ditanggepi 140 ewu. tahunan.
  3. Jumlah pengungsi ditampa uga winates lan kira 70-100 ewu. tahunan.

Ing kasus liyane, sampeyan bisa ngetik negara mung sementara, gumantung ing jinis visa, lan salah siji sak iki wektu kanggo nyoba kanggo golek proyek lan njaluk kertu ijo, utawa ninggalake AS.

Paling populer Profesi ing AS

visa apa bisa dipikolehi, Yen US interested in rawuh saka spesialis kuwi kanggo nadhahi. Iki uga kalebu ing kategori ngisor iki kawasisan lan jobs:

  1. wong, karo kemampuan pinunjul utawa pengaruh - ilmuwan, Managers perusahaan internasional, peneliti, etc.. d.
  2. manca bakat lan wong kanthi derajat akademisi.
  3. trampil buruh saka macem-macem profesi, karo pengalaman 2 taun lan uleman saka juragan.
  4. Ulama lan karyawan saka organisasi agama.
  5. Investor - Face, nggawe perusahaan karo investasi ora kurang 500 ewu. dolar lan nggawe paling 10 jobs.

Antarane profesi prasaja, unskilled, dikarepake karya ing industri pangan ing Amerika Serikat, cleaning, sekretaris Work ing kantor, listrik, plumber, etc.. d. Antarane Highly ing dikarepake dhokter, Analysts, engineers, pharmacists, TI.

supaya, Emigrasi menyang Amerika Serikat banget nyata kanggo kelompok populasi beda. Iki kasempatan nyata wong umum, lan ilmuwan banget bakat lan manager produktif mujudaken kabeh talents, Kapabilitas lan plans. Amerika - tanah kesempatan, lan sing digunakake, Piyambakipun tetep menang lan seneng karo sing urip.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!