Urip ing Australia ing kabèh aspèk, kalebu masalah financial

australia photo

cities Australia gedhe - siji saka rega paling larang kanggo, kang 25-40% luwih, saka New York, kang uga angel kanggo jeneng kutha murah ing donya. Sanalika impact sing pinunjul ing negara iki urusane gawé biaya omah, kang kaping pirang-pirang luwih gedhe saka gaji taunan malah profesional paling Highly mbayar, melu wilayah lenga lan gas lan pertambangan. Minangka kanggo pangonan lan kutha cilik, kene gambar punika akeh bahagia, minangka akeh omah terjangkau. Punapa mawon iku, nanging bisane urip ing Australia punika peringkat donya 3 Panggonan.

Biaya omah, standar lokal, cukup ditrima. Apartemen ing biaya ibukutha 130-180 ewu Euros, nanging warga seneng omah, biaya kang beda-beda gumantung saka 320 kanggo 500 ewu Euros. Gaji saben saka buruh unskilled punika 8-14 dolar Singapura saben jam, lan specialists nampa saka 20 kanggo 100 AT в час. Sing, sing income taunan kira 34-54 ewu dolar Australia, Yen kita nambah kanggo iki, Bintang kene kredit lan kurang kapentingan ing, iku dadi langit, sing omah ing Australia cukup diakses.

Ekonomi Australia gumantung sethitik ing Eropah, lan Mulane ing kahanan ing negara luwih stabil lan tuku omah ing Australia katoné investasi luwih dipercaya, tinimbang tuku sekuritase coklat utawa perusahaan Eropah. malih, ahli suggest gelombang anyar emigrasi Eropah menyang tanah air saka kangaroos, sing mung luwih ngiyataken ekonomi lokal lan bakal nimbulaké boom ing pasar properti.

Australia - negara cukup sugih, kanggo mbayar entuk manfaat anak ora mung warga dhewe, nanging uga pengungsi saka wayahe padha ngalih, sanajan ing kawitan iku mung katelu saka jumlah, nanging wis urip ing negara 2 taun, pengungsi sing anduweni hak jumlah kebak entuk manfaat anak. Salajengipun, State tanggal bali rent lan tuku obat larang, kasedhiya, lagi angsal dening resep.

Sistem pendidikan ing negara ngidini orane sekolah pribadi lan asrama, nanging akèh-akèhé (71%), isih, lembaga negara. Salajengipun, kabeh mau, preduli saka kepemilikan, kudu pass sertifikat negara lan bakal menyang program tartamtu saka sinau, diijini mung sawetara nuansa.

Diplomas universities Australia sing perdagangan ing saindhenging donya, nalika pendidikan luwih murah, saka ing Eropah utawa Amérika. biaya, mlaku, latihan 60-70% saka cahya saka mesthi padha ing universitas negara liyane, lan akomodasi bakal biaya 20 % murah. Kejabi, siswa lawas 18 s resmi diijini kanggo entuk (bab 20 jam / minggu). Iki biasane cukup pangentukan kanggo mbayar kanggo pangan lan akomodasi.

A fitur khusu saka Australia - katresnan kanggo bir lan tatakrama dhewe, kang ora bisa dibandhingake karo liyane, padha, uga kanggo ciri mentality wong lokal. Iku Ditampa kanggo mbukak lawang kanggo wanita, buahipun (ora sadurunge panguwasa), tamu, nanging Lady, disebut ing pub, kapekso kanggo nindakake kaya wong, digunakake ing lingkungan ndelok ngarsane dheweke, minangka ngenyek.

Kanggo informasi luwih lengkap ing taraf ing Australia karo tokoh lan conto sampeyan bisa maca kene.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!