მოქალაქეობის ავსტრალიაში. მიღების ავსტრალიის მოქალაქეობა.

australia photo

ავსტრალია - ქვეყანაში, რომელიც არის უმაღლეს ცხოვრების დონის და რაოდენობის მსურველებს მოქალაქეობის მიღების, რომ ქვეყანაში, აქვს ამავე დროს საკმაოდ მოქნილი საემიგრაციო პოლიტიკა. კანონმდებლობა ქვეყანაში სთავაზობს რაოდენობის ძალიან მრავალფეროვანი შესაძლებლობები ავსტრალიის მოქალაქეობა, სრულად რუსეთის და დსთ მაცხოვრებლები შესაფერისი:

    • დამოუკიდებელი პროფესიული საემიგრაციო
    • რეგიონული პროფესიული საემიგრაციო (SER - Skilled დამოუკიდებელი რეგიონული)
    • ბიზნეს საემიგრაციო

პროფესიული იმიგრაციის ავსტრალიაში

ავსტრალია აფასებს თქვენი ინტერესი ემიგრანტების წერტილი სისტემა. დღეს, დამოუკიდებელი გამოცდილი მიგრაციის უნდა აკრიფოს 120 რაოდენობა. მთავარი კრიტერიუმი ანადრომული:

    1. პროფესიული სწავლების
    2. ასაკი
    3. სამუშაო გამოცდილება სპეციალობით
    4. ინგლისური ენის ცოდნა (რა თქმა უნდა, შემოწმების ტესტი IELTS)

    ზოგადი სქემა პროფესიული საემიგრაციო

    1. აუცილებელია გაიარონ IELTS გამოცდა ინგლისური ენის ცოდნის. IELTS გამოცდა ბრიტანეთის საბჭოს ოფისები უფლებამოსილი თანამშრომლების. რუსეთში, ეს შეიძლება გაკეთდეს ისეთ ქალაქებში, როგორც მოსკოვში, სანკტ-პეტერბურგში, ეკატერინბურგში, Krasnoyarsk, ნიჟნი ნოვგოროდის, Novosibirsk, Rostov-on-Don, Samara, ვოლგოგრადის, Vladivostok, Khabarovsk. ღირებულება ტესტირება, საშუალოდ, ის შორის 5 to 9 ათასი. როდესაც გათვალისწინებით საელჩოს თქვენ მიიღებთ: 15 ქულა - თუ გამოცდა მიიღო მინიმუმ 5 ქულა ყველა 4 კომპონენტი (წერაში, კითხვა, მოსმენის გაგების, მეტყველების უნარი). 20 ქულა - თუ მიიღო 6 (ან მეტი) თითოეული ოთხი კომპონენტის.
    2. სერტიფიკაციის განათლების დოკუმენტები, კვალიფიკაცია და გამოცდილება, მუშაობის ორგანიზაციის avstraliyskots შეფასების პროფესიული კვალიფიკაცია (სამეურნეო აღიარება ავსტრალიაში - TRA). რა არის საინტერესო, პროფესიული კვალიფიკაციის, შეიძლება ჩაითვალოს საფუძველზე თქვენი ფორმალური განათლება, და საფუძველზე თქვენი სამუშაო. იმ შემთხვევაში, განათლების, სპეციალისტი უნდა ჰქონდეს მინიმუმ 6 წლის მუშაობის სპეციალობით და განაცხადა, რომ არ არის საკმარისი დამაჯერებელი პორტფელი (მონაწილეობდა სამი საკმაოდ მსხვილი სამრეწველო პროექტები).
    3. გადაზიდვის ავსტრალიაში სრული კომპლექტი დოკუმენტები, პლუს მოსაკრებელი 1125 ავსტრალიური დოლარი. გარდა ამისა,, გადაეგზავნოს სამედიცინო გამოცდის შედეგების (შესახებ 150$ ერთ სულ მოსახლეზე), ისევე, როგორც ინფორმაცია საიმედოობის პოლიციის.

    ჩვენ გამოვთვალოთ ქულა და შეაფასებს ამოთესვის ავსტრალიის მოქალაქეობა

      1. რაოდენობა, ბრალი ასაკის:
        ასაკირაოდენობა
        18-2930
        30-3425
        35-3920
        40-4415
      2. რაოდენობა, დაჯილდოვდა ინგლისური ენის ცოდნა:
        • 15 ქულა - თუ გამოცდა მიიღო მინიმუმ 5 ქულა ყველა 4 კომპონენტი (წერაში, კითხვა, მოსმენის გაგების, მეტყველების უნარი).
        • 20 ქულა - თუ მიიღო 6 (ან მეტი) თითოეული ოთხი კომპონენტის.
      3. განათლება და სამუშაო გამოცდილება
        პროგრამა არის დამოუკიდებელი გამოცდილი მიგრაციის გულისხმობს, რომ თქვენი სპეციალობით ჩამოთვლილია გამოცდილი საოკუპაციო სია. ეს დაერიცხება საწყისი 40 to 60 რაოდენობა. 60 რაოდენობა, ზოგადად, ბრალი სპეციალობით, მოითხოვს უმაღლესი განათლება და გამოცდილება არანაკლებ 12 თვის. უფრო "მარტივი" (ის, რომ არ მოითხოვს, რომ უმაღლესი განათლების) - დან 40 to 50 რაოდენობა. სიმართლე, ამ შემთხვევაში, გამოცდილება არ არის საჭირო, მინიმუმ ორი წლის განმავლობაში.
        უფრო მეტიც, დამატებითი ქულების დაჯილდოვდა: დამატებითი გამოცდილება სპეციალობით (გარდა ამისა, მინიმალური, რაც არის საჭირო განაცხადის)
        • თუ თქვენ გაიტანა 60 მიუთითებს სპეციალობით და არ მუშაობდა ამ სპეციალობის ან მჭიდროდ უკავშირდება ეს იმ დროს, მკურნალობის 3 წლის ბოლო 4 წლის განმავლობაში, თქვენ მიიღოთ მეტი 10 რაოდენობა
        • თუ გაიტანა შორის 40 to 60 მიუთითებს სპეციალობით და მუშაობდა დროს მკურნალობის ნებისმიერი პროფესიის, სიაში პროფესიის (გამოცდილი საოკუპაციო სია) 3 წლის ბოლო 4 წლის განმავლობაში, თქვენ მიიღოთ მეტი 5 რაოდენობა
        • განმცხადებლის სპეციალობით, რომელიც სიაში პროფესიის, რომელიც იმ დროს განაცხადის საჭირო ავსტრალიაში (მიგრაციის საოკუპაციო მოთხოვნის სია - MODL). ახლა სია დომინირებს სხვადასხვა IT სპეციალისტები, ინჟინრები და მექანიკის, ისევე, როგორც მედდები.
        • თუ არსებობს სამუშაოს შეთავაზება ავსტრალიაში - 10 რაოდენობა
        • გარეშე სამუშაოს შეთავაზება ავსტრალიაში - 5 რაოდენობა
      4. შეთავაზება დამსაქმებელი
        წინადადება დასაქმების (სამუშაოს შეთავაზება) პროფესიით, რომელიც MODL, განმცხადებლის მოუტანს დამატებით 10 რაოდენობა. სამსახური შემოთავაზება, თქვენ შეგიძლიათ მიიღოთ, გამოგვიგზავნეთ თქვენი წინადადება სპეციალური საინფორმაციო ბაზის, ხელმისაწვდომი ავსტრალიის დამსაქმებელთა.
      5. ავსტრალიის განათლების
        თუ თქვენ ავსტრალიაში სწავლობდა მინიმუმ 12 თვე და მიიღო დიპლომი კვალიფიკაცია არანაკლებ, მაშინ კიდევ დამატებით 5 რაოდენობა. თუ თქვენ მიიღეთ ავსტრალიის კვალიფიკაციის მეცნიერებათა დოქტორი - 10 რაოდენობა.
      6. გამოცდილება ავსტრალიაში
        თუ თქვენ არ მუშაობდა მინიმუმ 6 თვის ავსტრალიაში, თქვენ მიიღებთ დამატებით 5 რაოდენობა.
      7. ცოდნა ერთი ავსტრალიის თანამეგობრობის ენებზე
        თუ თქვენ არ უმაღლესი განათლება, რომელიც ისწავლება რუსული, სომხური, ესტონური, ლატვიის, ლიტვის, უკრაინული, თქვენ მიიღებთ დამატებით 5 რაოდენობა.

      საოჯახო საემიგრაციო

      არსებობს რამდენიმე სახის "ოჯახის" ვიზა:

      1. Visa ბავშვებისთვის, კმაყოფაზე მოქალაქეს / მუდმივი რეზიდენტი ავსტრალიაში.
      2. სავიზო მშობლები, რომელთა შვილები არიან მოქალაქეები / მუდმივი მაცხოვრებლები ავსტრალიის.
      3. სავიზო brides / სასიძოებს მოქალაქე / მუდმივი მაცხოვრებლები ავსტრალიაში. ქორწინების შემდეგ, თქვენ უნდა მიმართონ spousal სავიზო.

      მოქალაქეობის ავსტრალიის ბიზნესის

      მოსაზიდად მფლობელები, თანამფლობელები და ტოპ მენეჯერები. იმისათვის, რომ გამოიყენოთ ეს ვარიანტი, ემიგრაციის, თქვენ უნდა გაიაროს IELTS ტესტი 5 რაოდენობა, დაექვემდებარება 45 წლის, არსებობის დემონსტრირება წარმატებული კარიერის ბიზნესში, შოუ, რომ თქვენ არ ფლობს მინიმუმ 10% აქციების (კომპანიის აქციების), წმინდა ღირებულება განმცხადებლის ბიზნეს აქტივები მინიმუმ არანაკლებ 200 000 AUD დროს ბოლო ორი წლის განმავლობაში, ბიზნესის წლიური ბრუნვა არანაკლებ 500 000 ავსტრალიური დოლარი. გარდა ამისა, თქვენ უნდა აჩვენოს არსებობის აქტივები (როგორც ბიზნეს, და პირადი) წმინდა ღირს არანაკლებ 500 000 ავსტრალიური დოლარი, რომელიც შეიძლება ითარგმნება ავსტრალიაში ორი წლის განმავლობაში იმ დღიდან, ვიზების გაცემის, და ხელმისაწვდომობის დამატებითი თანხების ნაბიჯი და ავსტრალიაში ცხოვრების.

      იმის გამო, რომ დიდი რაოდენობით intricacies და თავისებურებების ბიზნეს საიმიგრაციო, მიზანშეწონილია საკონტაქტო ერთი სააგენტოები, ასრულებენ საკონსულტაციო მომსახურება მოპოვების ავსტრალიის მოქალაქეობა.

      წყარო: e-migration.ru

      Copyright © 2016 ემიგრაცია ევროპაში. ყველა უფლება დაცულია.  
      Powered by WordPress გამოყენებით Transposh

      hi! გსურთ პარტნიორია sex გარეშე ვალდებულება? არაფერია უფრო ადვილი,! დააწკაპუნეთ აქ - უფასო რეგისტრაცია!