მოქალაქეობის ჩეხეთის რესპუბლიკა. მიღების ჩეხეთის მოქალაქეობა.

prague photo

მიღების ჩეხეთის მოქალაქეობა - ერთ-ერთი ყველაზე მიმზიდველი სამიზნეების მაცხოვრებლები რუსეთის, ვისაც სურს, რომ იყოს იმ ქვეყნის მოქალაქე,, რომელიც ახლოს არის ჩვენთან აღქმა და მენტალიტეტი, მჭიდრო თვალსაზრისით საქართველოს გეოგრაფია, მაგრამ ეს მტკიცედ გახდა ევროპის განვითარების დონე. მიუხედავად იმისა, რომ ჩეხეთის რესპუბლიკა არ არსებობს ცნება ორმაგი მოქალაქეობის, და არ არსებობს გარანტია, რომ, რომ სიტუაცია შეიძლება შეიცვალოს, რომ უახლოეს მომავალში. აქედან გამომდინარე, არსებობს მხოლოდ პოპულარულია რუსეთის მოქალაქეების გზები მოქალაქეობის შეცვლის.

პირველი პირის ქმედება, რომელსაც სურს მოიპოვოს სტატუსი ჩეხეთის მოქალაქე, ეს განაცხადის წარდგენის და დოკუმენტები, დამადასტურებელი სურვილი მოქალაქეობის შეცვლის. მას შემდეგ, რაც დადებით შედეგს გადაწყვეტილება თქვენს სასარგებლოდ, დაკარგავს წინა მოქალაქეობა. მაგრამ მანამდე თქვენ უნდა მიიღოს ყველა საჭირო ნებართვა და დამტკიცება. to, გახდეს მოქალაქე ჩეხეთის რესპუბლიკა, თქვენ უნდა გვესმოდეს განსხვავება მუდმივი (მუდმივი ბინადრობის) და ბინადრობის ნებართვა (ბინადრობის ნებართვა). პირველი უცხოელი შეიძლება მიიღოს ბინადრობის ნებართვა. ამ სტატუსმა საშუალებას აძლევს იმუშაონ ქვეყნის, ვისწავლოთ, მკურნალობა. თქვენ კი მძღოლის მოწმობა და მიწვევა ჩეხეთის რესპუბლიკის ნათესავები. მაგრამ მაქსიმალური ვადა ბინადრობის ნებართვა ორი წლის განმავლობაში, და მაშინ უნდა განვაახლოთ ბინადრობის ნებართვა.

სტატუსი მუდმივი ბინადრობის ერთად სტატუსი ევროკავშირის რეზიდენტი (ევროკავშირი). გახდეს მფლობელი გადატანა რამდენიმე მეთოდები. პირველ რიგში, შეგიძლიათ მუდმივი ბინადრობის ხუთი წლის შემდეგ ფლობს ბინადრობის ნებართვის სტატუსი. ეს იქნება ვიზა ათი წლის განმავლობაში. მეორე, შეგვიძლია დავასკვნათ, მოქალაქესთან ქორწინების ჩეხეთის რესპუბლიკის და ორი წლის შემდეგ ფორმალური ქორწინება შეიძლება მიმართოს რეგისტრაციის მუდმივი ბინადრობის.

არ არის გამორიცხული, მიიღოს სწრაფი მუდმივი, იმ შემთხვევაში, თუ მომავალი of kin არის ჩეხეთის მოქალაქე. ამ შემთხვევაში, ჩვენ შეგვიძლია მხოლოდ გაჩვენონ საჭირო დოკუმენტაცია, დამადასტურებელი ნათესაობის, ხელისუფლება. უბრალოდ ჩეხეთის რესპუბლიკა დაინტერესებულია ადამიანი, შეუძლია ისარგებლოს სახელმწიფო - მეცნიერები, ვარსკვლავი, სპეციალისტები, ინტერესი სახელმწიფო, შეიძლება მუდმივი ბინადრობის. საერთო, განცხადებების განხილვის შეუძლია წელიწადზე მეტია. არის შემთხვევები,, როდესაც ლტოლვილი, სავარაუდოდ, მუდმივი სტატუსი ათწლეულის.

საქართველოს მოქალაქეობის ჩეხეთის რესპუბლიკის საუბარი მხოლოდ მას შემდეგ, რაც, როგორც რეზიდენტი ცხოვრობდა ათი წლის განმავლობაში ქვეყანაში - ხუთი სტატუსის ბინადრობის ნებართვა, და ხუთი მუდმივი. როგორც შესაძლო მიზეზი მოქალაქეობა შეიძლება ცოლად ჩეხეთის მოქალაქე, ან საკმარისად ახლოს და ადვილად მიღწეული ნათესაობის. ბავშვები, დაიბადა ქვეყნის ტერიტორიაზე, ასევე აქვს უფლება, მიიღოს ჩეხეთის მოქალაქეობა, მაგრამ მხოლოდ იმ შემთხვევაში, რომ ზემოთ ჩეხეთის მოქალაქეობა უკვე ერთი მშობელი.

სავალდებულო დრო - შეტანის საჭირო დოკუმენტაცია უნდა განხორციელდეს შეთანხმებით პოლიციის. უპირატესობები ჩეხეთის მოქალაქეობა აშკარაა, ასე რომ, როგორც მოქალაქეს, ჩეხეთის რესპუბლიკის არის იურიდიული რეზიდენტი ევროკავშირის, ყველა შედეგების და შესაძლებლობები საქართველოს ყველა მოქალაქეს ევროკავშირის ქვეყნებში. ყველა ამ შესთავაზა უფლება განათლებისა და ხმის მიცემის უფლება, ისევე, როგორც უფლება არჩეულ იქნეს საკანონმდებლო ორგანოებს.

წყარო: e-migration.ru

Copyright © 2016 ემიგრაცია ევროპაში. ყველა უფლება დაცულია.  
Powered by WordPress გამოყენებით Transposh

hi! გსურთ პარტნიორია sex გარეშე ვალდებულება? არაფერია უფრო ადვილი,! დააწკაპუნეთ აქ - უფასო რეგისტრაცია!