ეროვნება: ესპანეთი. მიღების ესპანეთის მოქალაქეობა.

spanish photo

მოქალაქეობის ესპანეთი - ოცნება, შეუძლია გახდეს რეალობა. შენახვა გარკვეული თანმიმდევრობა ქმედებები, შესაძლებელია ნანატრი მოქალაქეობა. ზოგადად, უფლება აქვს მიმართოს ესპანეთის მოქალაქეობა უცხოელი. აუცილებელი პირობა - მცხოვრები ესპანეთში ლეგალურად. ყოფნის ვადა საშუალოდ ათი წლის განმავლობაში, მაგრამ ზოგიერთ შემთხვევაში, რომელიც განხილული იქნება ქვემოთ, ეს შეიძლება შემცირდეს. მაგრამ იმისათვის,, შეძლებს კანონიერად ცხოვრობენ საზღვარგარეთ, საჭირო ბინადრობის ნებართვის მოპოვების.

როგორ მოქალაქეობა ესპანეთის

მაგალითად, შესაძლებლობები შეხედულებები რეზიდენცია რუსები, არსებობს სამი გზა დასახლებაში სამშობლო bullfighting.

პირველი ვარიანტი - მიიღოს ნებართვა (საცხოვრებელი) ერთად მუშაობის უფლება. გარდა ამისა, სტანდარტული საბუთების და ენის ცოდნა თქვენ ვალდებულნი არიან ხელშეკრულების, დამადასტურებელი მოწვევით მუშაობა ესპანეთში ან დოკუმენტები, დამადასტურებელი არსებობა საერთო ბიზნესი ძირძველი მოქალაქე.

მეორე გზა მიიღოს ბინადრობის ნებართვა - რუსეთის დატოვება სტუდენტის მიერ რეზოლუციის, ვარაუდობს, უფრო სპეციალიზებული განათლება საზღვარგარეთ.

მესამე ტიპის საცხოვრებელი მუდმივ საცხოვრებელ განკუთვნილია მდიდარი, ფლობს უძრავი ქონების ესპანეთში და რომელსაც დამადასტურებელი დოკუმენტები, ეს ფაქტი ან, რომელსაც აქვს საკმაოდ მოცულობითი საბანკო ანგარიშზე. ამ შემთხვევაში, რუსეთის მოქალაქეები არ იქნება რთული მისაღებად გარეშე საცხოვრებელი მუშაობის უფლება. გარდა ამისა, ასეთი ნებართვა შეგიძლიათ მიიღოთ ადამიანი, ცოლად ესპანეთის მოქალაქე და აქვს ადვილად მიღწეული ნათესაობის ამ ქვეყანაში.

ასე, როგორც ზემოთ აღინიშნა,, ტერმინი ქვეყანაში ცხოვრების მოქალაქეობა უნდა იყოს არანაკლებ ათი წლის განმავლობაში. მაგრამ ეს, თუ თქვენ დაიბადა ესპანეთში, თქვენ შეუძლია მოქალაქეობის ერთი წლის შემდეგ, ჩატარდა ესპანეთში ლეგალურად. იმავე პირობებით, იმ პირობით, რომ ის პირები,, დაქორწინებულებზე ესპანეთის მოქალაქე და ცხოვრობს ქვეყანაში.

ეს ამცირებს ლოდინის პერიოდი მოქალაქეობის ადამიანი, პოლიტიკური თავშესაფარი მიიღო სხვადასხვა მიზეზების გამო და ლტოლვილთა. ხუთი წლის შემდეგ, უწყვეტი იურიდიული საცხოვრებელი, და ამ ხალხს შეუძლია მიიღოს მოქალაქეობა ესპანეთში. ეს უფლება მინიჭებული მშობლები ბავშვების, დაიბადა ქვეყანაში. ბავშვი უნდა იცხოვრონ წელს ესპანეთში, და ვადის გასვლის შემდეგ შეიძლება მოქალაქეობის თხოვნით მშობლები. დახმარება და ახლო ურთიერთობა ძირძველი ხალხი. თუ დედა ან ბებია, ბაბუა ან მამა ესპანელი, თქვენ არ შეგიძლიათ მოქალაქეობა მას შემდეგ, რაც ერთი წლის განმავლობაში საცხოვრებელი.

ესპანური ეროვნების პირებისათვის, მდებარეობს პატიმრობაში სამეურვეო ორგანიზაციების ქვეყანაში. ასეთი პირების მოქალაქეობის ესპანეთში ორი წლის განმავლობაში. Vdovtsы, არ ცხოვრობდა ქვეყანაში მინიმუმ წელიწადში ქორწინების გარდაცვლილი მოქალაქე, მათ აქვთ სრული უფლება მოქალაქეობა.
შეუძლებელია არ აღინიშნოს სარგებელი ვირჩევთ მიიღოს ესპანეთის მოქალაქეობა. ესპანეთი, ერთად მოქალაქის პასპორტის უფლება საზღვარგარეთ გამგზავრება, თქვენ შეგიძლიათ მიიღოთ დოკუმენტი DNI კლასის, საშუალებას იძლევა და მუშაობის უფლება და ევროკავშირს ხმა.

წყარო: e-migration.ru

Copyright © 2016 ემიგრაცია ევროპაში. ყველა უფლება დაცულია.  
Powered by WordPress გამოყენებით Transposh

hi! გსურთ პარტნიორია sex გარეშე ვალდებულება? არაფერია უფრო ადვილი,! დააწკაპუნეთ აქ - უფასო რეგისტრაცია!