ეროვნება: იტალია. ნატურალიზაცია იტალია.

italy photo

მოქალაქეობის იტალიაში ძალიან მიმზიდველი მაცხოვრებლები დსთ-ს ქვეყნებში. ყოველივე ამის შემდეგ,, ხდება ამ ქვეყნის მოქალაქე, პირი ავტომატურად წევრი გახდება ევროკავშირის, უფლების მოსაპოვებლად მუდმივ საცხოვრებელ და სამუშაო ყველა ქვეყანაში, კავშირის წევრები. უფრო მეტიც, იტალიის მოქალაქე უფლება აქვს შეღავათიანი დაფინანსების პირადი საჭიროებების და ბიზნეს იდეები, მონაწილეობა საარჩევნო პროცესში და იღებს სოციალური დაცვის. დამატებული ბონუს ყველა ეს უპირატესობა ხელმისაწვდომია მოქალაქეებს ქვეყანა - ევროკავშირის წევრი სახელმწიფოების უფლებას გამოიყენოს უვიზო რეჟიმის მიერ გამოჩენის დიდი რაოდენობით ქვეყნებში.

როგორ მოქალაქეობა იტალიის

მოქალაქეობის იტალიაში, არსებობს რამდენიმე გზა,. ყველაზე leisurely გზა მოქალაქეობა ამ ქვეყანაში - ლეგალურად ცხოვრობს ეს 10 წლის. ხუთი მათგანი შეიძლება ცხოვრება, დროებითი ბინადრობის ნებართვა, კიდევ ხუთი - აქვს მუდმივი ბინადრობის ნებართვის. ამ ვადის გასვლის შემდეგ შეგიძლიათ მიმართოთ იტალიის მოქალაქეობა. უფრო მეტიც, მომენტში იტალიის მთავრობის განიხილება შესაძლებლობა მოქალაქეობის მინიჭების შემდეგ ხუთი წლის განმავლობაში იურიდიული ქვეყანაში ცხოვრების.

to, იურიდიულად ქვეყანაში დარჩენა, როგორც გრძელვადიანი, არ მიმდინარეობს მისი მოქალაქე, ხალხმა უნდა ისწავლოს ან, ან იტალიაში სამუშაოდ. უცხოელი შეგიძლიათ მიიღოთ იტალიაში, როგორც დაქირავებულ მებრძოლს, და დამოუკიდებელი (ამ აუცილებელია კვალიფიკაციას პროფესიული საქმიანობის ქვეყნის ტერიტორიაზე) სამუშაო. შესაძლებლობა უცხოელს ჩაერთონ ქვეყნის ტერიტორიაზე თვითდასაქმებული გავლენას ახდენს ისეთი ფაქტორები, განათლების, კვალიფიკაცია, შესაძლებლობები, ხელმისაწვდომობა გეგმები, ფონდები და ა.შ.. ყველაზე პოპულარული უფასო საქმიანობაში, მათ შორის დსთ-ს ქვეყნების მოქალაქეებს commerce, მიუხედავად იმისა, რომ, რომლებიც ხელმისაწვდომი, და ბევრი სხვა, ასეთი, სპორტი, ხელოვნების და ა.შ.. იქნებ, ამის მიზეზი არის ის,, იტალიაში, განსხვავებით სხვა ქვეყნებში ევროპაში, არ არსებობს სპეციალური შეზღუდვები და მოთხოვნები, დადგენილი დაკავშირებით ბიზნეს, მიერ ორგანიზებული სხვა ქვეყნის მოქალაქეები.

სწრაფი გზები მოქალაქეობის იტალია

არსებობს სწრაფად გზები მოქალაქეობა, მაგალითად, ქორწინების იტალიის მოქალაქე. იმ შემთხვევაში, თუ, თუ ოჯახი ცხოვრობს ქვეყანაში, მოქალაქეობა უცხო ქვეყნის მოქალაქეებს მიანიჭა ექვსი თვის შემდეგ. იმ შემთხვევაში,, თუ წყვილი გარეთ ცხოვრობს ტერიტორიაზე, სტატუსი იტალიის მოქალაქე ენიჭება მეუღლე, რომელსაც სხვა ქვეყნის მოქალაქეობა, სამი წლის განმავლობაში.

ადამიანებს, მქონე მოქალაქეობის ნებისმიერი ევროკავშირის ქვეყნებში, ტერმინი ოფიციალურ რეზიდენციაში იტალიის მოქალაქეობის მიღების შესაძლებლობას ქვეყნის ოთხი წლის განმავლობაში.

მათთვის,, მოქალაქეობის არმქონე ნებისმიერ ქვეყანაში, ზრდასრული უცხოელები, რომელიც მიღებულია მოქალაქეების მიერ იტალია, , ასევე ლტოლვილთა, ქვეყანაში დარჩენა up შესაძლებლობა მოქალაქეობის ხუთი წელი. სხვათა შორის,, საგარეო არასრულწლოვანთა, მიღებული დაბადებისას იტალიის მოქალაქე, მე უნდა ველოდოთ ხანგრძლივი - შვიდი წლის.

უცხოელები, დაიბადა იტალიაში, უნარი მოქალაქეობა, რომ ქვეყანაში არის ბოლოს სამი წლის განმავლობაში, ოფიციალური ქვეყანაში ყოფნის. უცხოელთა, რომელიც მინიმუმ ხუთი წლის განმავლობაში შედგება სახელმწიფო. მომსახურება იტალია, მაშინაც კი, თუ, თუ ისინი თავიანთ საქმიანობას საზღვარგარეთ, მოქალაქეობის მიღების, რომ ქვეყანაში არ საჭიროებს რაიმე ფორმალური ყოფნის ეს.

ორმაგი მოქალაქეობა დაშვებულია იტალიაში

მიუხედავად იმისა,, რომელიმე ამ ჯგუფებს უცხოელი, მოქალაქეობის მიღება იტალიაში, მას შეუძლია მიიღოს, რომ ეს მხოლოდ იმ შემთხვევაში,, თუ იგი არ დაარღვიოს იტალიური კანონმდებლობით მთელი პერიოდის განმავლობაში ქვეყანაში ყოფნის, მას არ აქვს ნასამართლევი სახლში და მზადაა მისი სურვილი, რომ მომავალში ცხოვრობს იტალიაში. სხვათა შორის,, იტალიური კანონი ითვალისწინებს შესაძლებლობა მეორე მოქალაქეობა, რომ არის, for, გახდეს ამ ქვეყნის მოქალაქე, არ არის აუცილებელი, რომ დაკარგავს მოქალაქეობას სამშობლოში.

წყარო: e-migration.ru

Copyright © 2016 ემიგრაცია ევროპაში. ყველა უფლება დაცულია.  
Powered by WordPress გამოყენებით Transposh

hi! გსურთ პარტნიორია sex გარეშე ვალდებულება? არაფერია უფრო ადვილი,! დააწკაპუნეთ აქ - უფასო რეგისტრაცია!